Εξωτερικά τζάκια αερίου

Κατά το σχεδιασμό του κήπου ή την ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου, υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολύκροτα όνειρα. Αρκετοί άνθρωποι ονειρεύονται, για παράδειγμα, τη δική τους ρομαντική φωτιά στα ήπια καλοκαιρινά βράδια. Τι πιο ωραίο από το να κάθεστε γύρω από μια φωτιά με φίλους πάνω από ένα καλό ποτήρι κρασί και να φιλοσοφείτε για τον Weltschmerz; Πολλοί που επιδίδονται σε αυτή τη σκέψη θα αντιταχθούν ότι δεν υπάρχει χώρος για μια τέτοια φωτιά. Εκτός από τη δυνατότητα αποθήκευσης του ξύλου για αυτό και καθιστώντας τον χώρο γύρω του πυρίμαχο. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο. Με εξωτερικό τζάκι αερίου ο ρομαντισμός της φωτιάς μπορεί να είναι πολύ απλός.

Η αίσθηση του στρατοπέδου για τη βεράντα – εξωτερικά τζάκια αερίου

Όποιος έχει απολαύσει κατασκήνωση ή κατασκήνωση με την οικογένεια ως έφηβος ή νεαρός ενήλικας, ξέρει πόσο ρομαντικές και κοινωνικές μπορεί να είναι οι πυρκαγιές. Όταν η φωτιά καίει και όλοι κάθονται γύρω της, φαίνεται σαν να σταματά ο χρόνος. Ο καθένας μπορεί τελικά να χαλαρώσει από τη φασαρία της καθημερινότητας και να αφιερώσει χρόνο για να είναι ξεκάθαρος σχετικά με τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Σπάνια έχετε τόσο καλές συζητήσεις όπως στο φως της φωτιάς.

Υπαίθρια τζάκια αερίου - ρομαντισμός πυρκαγιάς για το σπίτι σας

Η μεγαλύτερη πρόκληση όταν προσπαθείτε να φέρετε αυτό το ρομάντζο στο σπίτι είναι συνήθως ο διαθέσιμος χώρος. Εάν δεν έχετε μεγάλο κήπο, μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι δεν έχετε χώρο για να σκάψετε ένα τζάκι, να αποθηκεύσετε ξύλα για καύση και να κάνετε τη γύρω περιοχή πυρίμαχη. Ταυτόχρονα, ισχύουν νομικοί περιορισμοί, επειδή δεν επιτρέπεται πάντα να ανάβετε ανοιχτή φωτιά στην ιδιοκτησία σας. Οι υπαίθριες πυρκαγιές αερίου μπορούν εύκολα να λύσουν όλα αυτά τα προβλήματα.

Εξωτερικά τζάκια αερίου – κινητό και ασφαλές τζάκι για τη βεράντα

Το πλεονέκτημα που φέρνουν αδιαμφισβήτητα τα τζάκια αερίου εξωτερικού χώρου: Είναι κινητά. Ενώ το τζάκι στο γκαζόν είναι δύσκολο να κρυφτεί μόλις έχει ανασκαφεί, το τζάκι αερίου μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί εάν δεν απαιτείται πλέον στην τρέχουσα θέση του. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά σχέδια και να αγοράσετε ένα τζάκι αερίου που ταιριάζει με τα έπιπλα βεράντας. Εταιρείες όπως η Clifton προσφέρουν στρογγυλά, τετράγωνα, ψηλά, χαμηλά, ρουστίκ και κομψά μοντέλα. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε ακριβώς το εξωτερικό τζάκι αερίου που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.

Πώς λειτουργεί ένα υπαίθριο τζάκι αερίου? Βασικά, είναι πολύ απλό. Σε αντίθεση με το ενσωματωμένο τζάκι στο σπίτι, το εξωτερικό τζάκι αερίου είναι ένα μοντέλο που λειτουργεί με μπουκάλι αερίου. Βρίσκεται μέσα στο τζάκι και τροφοδοτεί το τζάκι με καύσιμα. Αυτός ο σχεδιασμός καθιστά επίσης το εξωτερικό τζάκι αερίου κινητό και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί σε σταθερό μέρος. Πολλές φωτιές αερίου έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα ως τραπέζι. Συχνά έχουν ένα ευρύ χείλος καμινάδας στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν ποτά και σνακ. Για μέγιστη ασφάλεια, ένα γυάλινο χείλος μπορεί να εγκατασταθεί γύρω από τη φωτιά, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εγκαυμάτων όταν φτάνετε στο ποτήρι κρασιού. Σε περίπτωση που η φωτιά δεν χρησιμοποιείται, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, πολλές πυρκαγιές αερίου σε εξωτερικούς χώρους παρέχονται με μια πλάκα κάλυψης. Αυτό μετατρέπει το τζάκι σε πλήρες τραπέζι σε ελάχιστο χρόνο. Ταυτόχρονα, η πλάκα προστατεύει το σημείο καύσης του τζακιού από τις καιρικές συνθήκες.

Καθίστε έξω με ένα υπαίθριο τζάκι αερίου ακόμα και το φθινόπωρο

Εκτός από όλες τις πτυχές της κοινωνικοποίησης, ένα υπαίθριο τζάκι αερίου μπορεί επίσης να είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε τη δική σας βεράντα χρήσιμη μέχρι το φθινόπωρο. Η θερμότητα που αναδύεται από το τζάκι είναι αρκετή για να ζεστάνει τους ανθρώπους που κάθονται γύρω από αυτό και να προσφέρει ευχάριστο φωτισμό. Αν τυλιχτείτε επίσης με ένα ζεστό μπουφάν ή μια χνουδωτή κουβέρτα, μπορείτε ακόμα να θαυμάσετε τον έναστρο ουρανό στα τέλη Οκτωβρίου χάρη σε ένα υπαίθριο τζάκι αερίου και να περάσετε υπέροχες ώρες με τους αγαπημένους σας στον καθαρό αέρα.