Το θέμα “δημιουργία υπερυψωμένου κρεβατιού” εξετάζεται συνήθως για πρακτικούς λόγους. Τα οφέλη του μοντέρνου σχεδιασμού κήπου είναι πράγματι πολλά. Τα υπερυψωμένα κρεβάτια διευκολύνουν την πρώιμη σπορά και επιτρέπουν καλές συγκομιδές. Τα φυτά που χρησιμοποιούνται εκεί είναι λιγότερο ευαίσθητα στον παγετό. Σε υπερυψωμένο κρεβάτι, μπορείτε επίσης να επιτύχετε καλύτερη ποιότητα εδάφους πιο εύκολα. Η ευκολία συντήρησης είναι επίσης ζωτικής σημασίας.

Ο σχεδιασμός του κήπου με υπερυψωμένα κρεβάτια, ωστόσο, έχει επίσης μια σημαντική αισθητική ή σχεδιαστική πτυχή. Σε αυτό θα εστιάσουμε σε αυτό το άρθρο.

Όταν δημιουργείτε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι, σκεφτείτε τα ενδιαφέροντα χρώματα και φιγούρες

κουφώματα από τούβλα και ενδιαφέρουσες φιγούρες

Υλικά για την κατασκευή πλαισίου για το θέμα “δημιουργία υπερυψωμένου κρεβατιού”

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κύρια υλικά που έχετε στη διάθεσή σας όταν σχεδιάζετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι. Το ξύλο και η πέτρα εξακολουθούν να είναι τα πιο δημοφιλή. Με την έλευση των μινιμαλιστικών και υπερσύγχρονων ιδεών κήπου, πολλοί επιλέγουν επίσης το μέταλλο.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ο πιο δημοφιλής λόγω της ελκυστικής εμφάνισής του και επειδή είναι εύκολο στη φροντίδα του. Άλλες επιλογές είναι τα πρόσφατα μοντέρνα χαλάκια καρύδας και το πλαστικό. Ας ρίξουμε τώρα μια πιο προσεκτική ματιά στις επιμέρους επιλογές!

Ακόμα και το πιο απλό υπερυψωμένο κρεβάτι μπορεί να τονιστεί με τα σωστά χρώματα και υλικά

ξύλο υπέροχο χρώμα φωτεινή προφορά

Δημιουργήστε ένα ξύλινο κρεβάτι σοφίτας

Από εποικοδομητική άποψη, τα υπερυψωμένα κρεβάτια από ξύλο είναι ίσως η πιο απλή λύση. Αυτό το υλικό επιλέγεται για χαμηλές κατασκευές. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να χτίσετε ψηλότερα κρεβάτια. Από άποψη σχεδιασμού, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές επεξεργασίας. Το τραχύ ξύλο φαίνεται ρουστίκ. Μπορείτε να επιτύχετε μια εμφάνιση στην Προβηγκία μέσω του πλυμένου λευκού χρώματος. Αυτό ισχύει για το περιβαλλοντικό στυλ. Είναι επίσης σημαντικό για την εξωτερική εμφάνιση το είδος του ξύλου. Η επιλογή μεταξύ των πιο δημοφιλών, όπως το πεύκο ή το λάριτς, είναι επίσης κρίσιμη από άποψη σχεδιασμού. Ένας φυσικός κήπος θα μπορούσε επίσης να επωφεληθεί πολύ από αυτό.

Ένα υπερυψωμένο κρεβάτι μπορεί να κάνει την αυλή πολύ άνετη

πέτρινα υπερυψωμένα κρεβάτια στην μπροστινή αυλή

Πέτρα ως υλικό για το υπερυψωμένο κρεβάτι

Το Stone προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για τη δημιουργία υπερυψωμένων κρεβατιών. Οι τοίχοι πλαισίωσης μπορούν να δημιουργηθούν από φυσικό, ψαμμίτη, τούβλο ή ακόμα και πλακάκια. Όσον αφορά το σχέδιο, έχετε επίσης εκτεταμένες επιλογές με αυτό το υλικό. Τα κεραμίδια φαίνονται μεσογειακά, ενώ τα τούβλα είναι αρκετά παραδοσιακά και επίσης αγροτικά. Η φυσική πέτρα ταιριάζει με το περιβαλλοντικό στυλ και ταυτόχρονα με πολλές μινιμαλιστικές, μοντέρνες έννοιες.

Εάν στοχεύετε σε μια ουδέτερη και μετατρέψιμη παραλλαγή, τότε ο ψαμμίτης θα ήταν τέλειος.

Όλες οι παραλλαγές της πέτρας φαίνονται πολυτελείς και κομψές.

Τα υπερυψωμένα κρεβάτια από απλά υλικά μπορούν επίσης να φαίνονται κομψά

μεταλλικά και ξύλινα κρεβάτια

Ανυψωμένα κρεβάτια από μέταλλο ή πλαστικό

Μεταλλικά και πλαστικά υπερυψωμένα κρεβάτια είναι μια μοντέρνα και προσιτή επιλογή. Εξαιτίας αυτού, συχνά προτιμώνται. Ωστόσο, το πλαστικό δεν είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον. Όσον αφορά το στυλ, τέτοια υπερυψωμένα κρεβάτια είναι ουδέτερα, αλλά δεν φαίνονται ιδιαίτερα πολυτελή. Με δημιουργικό και κομψό σχεδιασμό με χρώμα, μπορείτε τουλάχιστον να το φέρετε σε υψηλότερο επίπεδο. Τα πατάκια καρύδας είναι μια απλή και πολύ φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση. Μπορούν να έχουν ουδέτερο αποτέλεσμα ή να φέρουν μια εξωτική νότα στον κήπο.

Με ένα υπερυψωμένο κρεβάτι μπορείτε να κάνετε βέλτιστη χρήση των γωνιών του κήπου

ενδιαφέρον σχήμα ανυψωμένο κρεβάτι

Συνδυασμοί διαφορετικών υλικών και διατάξεων

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του κήπου μπορεί να επωφεληθεί πολύ από το συνδυασμό διαφορετικών υλικών και ενδιαφέρων κατόψεων. Το μέταλλο και το ξύλο προσφέρουν μια ομαλή και αρμονική μετάβαση μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου. Τα γεωμετρικά σχέδια δαπέδου κάνουν το σχέδιο ενός κήπου να φαίνεται πολύ μοντέρνο, ανεξάρτητα από το υλικό.

Τα υπερυψωμένα κρεβάτια μπορούν να αντιστοιχούν στην εσωτερική ατμόσφαιρα

ξύλινα κρεβάτια

Ανυψωμένα κρεβάτια ως προέκταση του χώρου διαβίωσης

Ένα κύριο μέλημα στο μοντέρνο σχεδιασμό του κήπου είναι η επέκταση του χώρου διαβίωσης. Στο τέλος αυτού του άρθρου, θα θέλαμε λοιπόν να παρουσιάσουμε το θέμα της “δημιουργίας υπερυψωμένων κρεβατιών” σε αυτό το πλαίσιο. Αυτός ο τύπος σχεδιασμού κήπου ταιριάζει πολύ με το μοντέρνο στυλ ζωής. Οι καθαρές γραμμές και η απρόσκοπτη εμφάνιση είναι εξαιρετικά χρήσιμες σε αυτό. Σχεδιάζοντας υπερυψωμένα κρεβάτια με παρόμοιο τρόπο, τα αφήνετε να αντιστοιχούν στο εσωτερικό. Ένας τέτοιος σχεδιασμός κήπου συμβάλλει σε περισσότερη άνεση και άνεση στον εξωτερικό χώρο. Τα υπερυψωμένα κρεβάτια εμφανίζονται επίσης ως ένα είδος προέκτασης του χώρου διαβίωσης.

Εδώ έχουμε έναν συνδυασμό διακοσμητικών υπερυψωμένων κρεβατιών και ενός πάγκου

ανασηκωμένο κάθισμα κρεβατιού

Αυτό γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο αν χρησιμοποιείτε μερικώς ανθισμένα φυτά με διακοσμητικό αποτέλεσμα στα υπερυψωμένα κρεβάτια. Κάτι τέτοιο συμβαίνει όλο και πιο συχνά. Δεν είναι ασυνήθιστο να συνδυάζετε τη χρήση διακοσμητικών φυτών και λαχανικών στα υπερυψωμένα κρεβάτια. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές που επιτυγχάνουν τόσο πρακτική χρήση όσο και καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επέκταση του χώρου διαβίωσης με υπερυψωμένα κρεβάτια συνεπώς περιλαμβάνει πολυλειτουργική χρήση. Τα πλαίσια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς σκοπούς. Μια πολύ συχνά επιλεγμένη επιλογή είναι να συνδυάσετε το υπερυψωμένο κρεβάτι με έναν πάγκο. Άλλες ιδέες είναι η χωροθέτηση, η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η δημιουργία ενδιαφέρουσων γωνιών, προοπτικών κ.λπ..

Θεωρήστε τη μεγάλη ποικιλία υλικών και τη σχετική γλώσσα σχεδιασμού ως μεγάλες ευκαιρίες. Χρησιμοποιήστε το συνειδητά, αλλά φροντίστε να αναδείξετε τη δική σας ατομικότητα. Επειδή αυτό είναι ακριβώς το μεγάλο πλεονέκτημα των υπερυψωμένων κρεβατιών σε μοντέρνες έννοιες διαβίωσης και κήπου. Χρησιμοποιήστε το για την τέλεια αίσθηση ευεξίας στο ύπαιθρο στο σπίτι σας.

Και με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι βήμα προς βήμα:

κήπος με βότανα στο υπερυψωμένο κρεβάτι

υπερυψωμένα κρεβάτια από ξύλο

λαχανικά στο κρεβάτι

ξύλο και πράσινο

ενδιαφέρον σχήμα πέτρας

μοντέρνα απλά υπερυψωμένα κρεβάτια

φυσική πέτρα ελαφριά και ουδέτερη

κόκκινος τοίχος από πέτρινα υπερυψωμένα κρεβάτια

απλά οικολογικά κρεβάτια

περιβαλλοντικό στυλ υπερυψωμένα κρεβάτια

λευκά πέτρινα υπερυψωμένα κρεβάτια

ανυψωμένη επέκταση κρεβατιού του πάγκου

ανυψωμένη επέκταση κρεβατιού του καθιστικού

υπερυψωμένο κρεβάτι με πάγκο