Προσελκύστε πεταλούδες στον κήπο ιδέες συμβουλές κηπουρικής

Προσελκύστε πεταλούδες στον κήπο

Το γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα; Όλα είναι έτοιμα στον κήπο, έχετε βάλει στολίδι και καλαμάκι, και φυσικά τα φυτά, και τώρα θέλετε να ακουμπήσετε σε μια καρέκλα και να απολαύσετε την όμορφη θέα!

Υπάρχει όμως ένα άλλο στοιχείο κάτω από την όμορφη επιφάνεια!

Υπάρχει μια τέταρτη διάσταση που διεγείρει τις αισθήσεις μας και μας τραβάει πλήρως στον τόπο.

Οι πεταλούδες προσθέτουν στην παρουσία όμορφων χρωμάτων. Όλα αυτά είναι αναζωογονητικά και εκπληκτικά. Η κηπουρική που επικεντρώνεται στις πεταλούδες είναι ίσως το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Έχετε ήδη τα βασικά στοιχεία και απλά πρέπει να εξελιχθούν.

Ας ξεκινήσουμε με το τι ακριβώς θέλετε να φυτέψετε

Προσελκύστε πεταλούδες στον κήπο φυτά που μεγαλώνουν λουλούδια

Σίγουρα, η πρώτη απαίτηση είναι να ξεκινήσετε οποιαδήποτε φυτά. Αυτά μπορεί να είναι αειθαλή, καθώς και θάμνοι και δέντρα. Μπορείτε να τα φυτέψετε σε ομάδες ή να τα χρησιμοποιήσετε σε πιο casual στυλ.

 Επίσημο ή όχι, οι πεταλούδες δεν ενδιαφέρονται για το στυλ του κήπου σας!

Αυτό που έχει σημασία είναι τα φυτά που αναπτύσσονται εδώ. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιλογή, τόσο το καλύτερο. Όσο λιγότερο απαιτητικό είναι το φυτό, τόσο το καλύτερο. Τα νέα φυτικά είδη του ηλιακού καπέλου, που έχουν δύο στρώματα πετάλων, είναι πολύ ερεθιστικά για τις πεταλούδες. Επομένως, πιθανότατα θα αγνοήσετε αυτήν την άνθηση. Όσο πιο απλό είναι ένα φυτό, τόσο το καλύτερο. Οι ποικιλίες που συνιστώνται ιδιαίτερα είναι: κίτρινο κωνοφόρο, rudbeckia, κάνναβη νερού, τοπική μέντα βουνού, αστραφτερά αστέρια, αστέρι. Αυτά είναι υπέροχα, ειδικά αν δεν ήταν αποτέλεσμα τεχνητής φύτευσης. Οι μέλισσες αισθάνονται τον φυσικό χαρακτήρα και τον προτιμούν.

Ορισμένες πεταλούδες προτιμούν ορισμένα λουλούδια

Προσελκύστε πεταλούδες στον κήπο σχεδιασμό πεταλούδες πολύχρωμο αμερικανικό μονάρχη

Ο λεγόμενος Αμερικανός μονάρχης προτιμά ιδιαίτερα το αστραφτερό αστέρι.

Μπορείτε επίσης να μάθετε τον πωλητή μέσα στα χρόνια μέσω πειραμάτων, επειδή στις διάφορες περιοχές υπάρχουν διαφορετικά είδη με διαφορετικές προτιμήσεις.

Δεν θέλετε μόνο μερικές πεταλούδες, θέλετε πολλές από αυτές; Χρειάζεστε φυτά στα οποία οι πεταλούδες χρησιμοποιούν τα μικρά τους

Προσελκύστε πεταλούδες στον κήπο σχεδιάστε μόνοι σας φυτά φύλλα μεταξιού

Αυτό θα ήταν το γαλακτομπούρεκο για τον Αμερικανό μονάρχη, μάραθο ή μαϊντανό για τη μαύρη χελιδονιά, πλάτανο για την Junonia, χρωματισμό φυτών για θείο.

Υπάρχουν πολλά δέντρα ιδιαίτερης σημασίας. Αυτά είναι η βελανιδιά, το μαύρο κεράσι και η ιτιά.

Περισσότερο νερό

Προσελκύστε πεταλούδες στο σιντριβάνι του συστήματος σχεδιασμού του κήπου

Γνωρίζατε για τη μεγάλη σημασία του νερού για την ανάπτυξη πεταλούδων; Πίνουν από τις σταγόνες που βρίσκονται στα φυτά. Επομένως, ένα πηγάδι ή άλλος τύπος υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι απολύτως απαραίτητο και χρήσιμο.

Ένα «σβήσιμο» σιντριβάνι με βράχο ως βάση είναι το καλύτερο όσο καλύτερο για να σβήσει τη δίψα των πεταλούδων

Προσελκύστε πεταλούδες στο σχεδιασμό του κήπου μεγαλώστε καλά τα φυτά

Μπορείτε να το τοποθετήσετε ανάμεσα στα φυτά και έτσι λίγο από το νερό να φτάσει στα φύλλα.

Χρησιμοποιήστε είδη με κοίλα φύλλα γιατί έχουν την ικανότητα να συλλέγουν νερό. Αυτό θα ήταν για το λίπος. Επίσης, σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια τρύπα λάσπης, καθώς αυτό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τις πεταλούδες. Φανταστείτε τις πεταλούδες εικονογραφικά. Έχουν μακρά προβοσκίδα με την οποία συλλέγουν τόσο νέκταρ όσο και νερό.

Δημιουργήστε ένα βιότοπο

Προσελκύστε πεταλούδες στον κήπο φυτά σχήμα χειμώνα χιόνι εικόναΟυάου! Αυτή είναι μια υπέροχη χειμερινή εικόνα! Μπορείτε να μαντέψετε τον αριθμό των πεταλούδων εδώ; Μπορεί να υπάρχουν δεκάδες από αυτά! Πολλά από αυτά ξεχειμωνιάζουν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Εδώ είναι ένας καλός λόγος για να μην καθαρίσετε τον κήπο το φθινόπωρο και να κόψετε όλα τα φυτά: οι πεταλούδες βρίσκονται σε όλα τα νεκρά φυτά και περνούν το χρόνο εκεί μέχρι την άνοιξη. Επιπλέον, ο ακάθαρτος κήπος θα προσθέσει μια ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική εμφάνιση κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Υπέροχο, έτσι δεν είναι?

Το όμορφο λιβάδι, στο οποίο διανέμονται επίσης ξηρά φυτά, είναι μια όλο και πιο δημοφιλής προσέγγιση στο σχεδιασμό σπιτιών. Είναι όμως και παράδεισος για τις πεταλούδες.

Διαχωρίζει επίσης τις πεταλούδες από τις χημικές ουσίες που μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί στον κήπο. Εκτός από αυτό, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με την εφαρμογή αυτών.

Απολαύστε την όμορφη εμπειρία

Προσελκύστε πεταλούδες στον κήπο, φυτά πεταλούδες μοβ λουλούδια

Τι πιο ευχάριστο από το να χαλαρώνεις σε έναν κήπο που εσύ ο ίδιος έχεις δημιουργήσει υπέροχα; Και οι πεταλούδες θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν την τέταρτη διάσταση εκεί.

Αυτά είναι διαφορετικά στο χρώμα και το μέγεθος στις διαφορετικές εποχές.

Αλλά κάνουν πάντα το σπίτι μας πιο όμορφο από ότι ήταν πριν!

Οι πεταλούδες στον κήπο προσελκύουν μοβ άνθη