συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας που επιπλέουν στον κήπο με ψάρια

Συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας – η σύγχρονη βοήθεια για χόμπι κηπουρούς

Υδροπονία, συστήματα παρακολούθησης, ακόμη και ηλεκτρική επικονίαση … αυτές οι συσκευές και η απόδοσή τους κάνουν το πράσινο σας δυνατό.

 Ποιος δεν θα χρειαζόταν λίγη βοήθεια για να κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη;?

 Από τους αισθητήρες υγρασίας του εδάφους έως τις συμβουλές φύτευσης που παράγονται από υπολογιστή έως τους μετεωρολογικούς σταθμούς, μια νέα γενιά συσκευών υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής τεχνολογίας είναι τώρα εδώ για να μας βοηθήσει όλους με το σχεδιασμό εσωτερικού και εξωτερικού κήπου. Όλα αυτά θα επαναπροσδιορίσουν την αντίληψη ότι τα φυτά χρειάζονται «έναν πράσινο αντίχειρα».

 Το αγρόκτημα δίπλα στο παράθυρο

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας μικρά δοχεία κάθετο κήπο

 Η φάρμα στο παράθυρο είναι πλέον αυτοματοποιημένη. Με αυτό το σύστημα μπορείτε πλέον να καλλιεργείτε έναν κάθετο οικιακό κήπο όλο το χρόνο. Ο προσανατολισμός σε σχήμα πύργου τροφοδοτεί τα φυτά με νερό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το οποίο διατρέχει μια δεξαμενή στη βάση του συστήματος και αντλείται και στη συνέχεια ρέει από το φυτό στο φυτό σαν χωνί. Με ένα απλό ηλεκτρικό χρονόμετρο, το σύστημα εξοικονομεί ενέργεια και είναι οικονομικό και κοστίζει μόνο μερικά ευρώ το χρόνο.

 Σταθμός βάσης Bitponics

σταθμός βάσης εξοπλισμού φύτευσης υψηλής τεχνολογίας

Έχετε ακούσει για το “σύννεφο” που οργανώνει την εικονική αποθήκευση όλων των δεδομένων στον κόσμο στο Διαδίκτυο; Η Bitponics παρέχει παρόμοια υπηρεσία στους κηπουρούς μέσω ενός “cloud” που συνδέεται στο δίκτυό σας WiFi. Είναι μια επίδειξη, αλλά κάνει μια αρκετά δροσερή υπηρεσία όπως: παρακολούθηση των επιπέδων PH των φυτών, θερμοκρασίες νερού και αέρα, φως και υγρασία.

 Σας προειδοποιεί για όλα όσα υπερβαίνουν κατά πολύ το σταθερό και εξατομικευμένο σχέδιο του εργοστασίου σας και σας επιτρέπει επίσης να κάνετε κάποιες προσαρμογές μέσω του δικτύου ανά πάσα στιγμή.

 Ο σύνδεσμος του φυτού

σύνδεση υψηλής τεχνολογίας συσκευών φύτευσης

Ως διαχειριστής εγκαταστάσεων, είστε σίγουρα εξαρτημένοι από τη σύνδεση της εγκατάστασης και την αποθήκευση δεδομένων στο “σύννεφο”. Συνδέστε ένα στο χώμα κοντά στα εσωτερικά και / ή εξωτερικά σας φυτά (κάθε περιοχή φυτών χρειάζεται τη δική του σύνδεση) και εισαγάγετε τα είδη φυτών στον ιστότοπο της εταιρείας. Θα σας παράσχουν ένα πρόγραμμα άρδευσης στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και να λαμβάνετε τυχόν απαραίτητες ειδοποιήσεις μέσω email.

Βότανο: δηλαδή 46

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας συμπαγές δοχείο

Το βότανο: δηλαδή 46 είναι ένας συνδυασμός συστήματος άρδευσης και εντατικού ενεργειακά αποδοτικού φωτισμού. Προσφέρει στους κατοίκους του διαμερίσματος τα πλεονεκτήματα ενός κήπου σπιτιού. Αυτό το συμπαγές δοχείο έρχεται σε μαύρο, λευκό, κόκκινο ή πράσινο χρώμα και ταιριάζει στην κουζίνα σας ακριβώς.

Το σετ βοτανικών 

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας για επικοινωνία

Το Botanicalls Kit σας λέει τις ανάγκες των φυτών σας. Χρειάζεται λίγη υπομονή και προσοχή σε λεπτομέρειες όπως η «συγκόλληση και το κόψιμο» μέχρι να ρυθμιστούν όλα σωστά, αλλά η συσκευή που προκύπτει σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε απευθείας με το εργοστάσιό σας. Παρακαλώ, ποιος είπε ότι τα φυτά δεν μπορούν να μιλήσουν?

Ο έξυπνος κήπος με βότανα  

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας ευφυή κήπο βοτάνων

Ο μικρότερος αδερφός του Κλικ & Το Grow είναι σχεδόν απίστευτη προγνώση και πάντα ένα βήμα μπροστά. Αυτή η νεότερη έκδοση είναι εξοπλισμένη με φωτισμό για ανάπτυξη και όπως το πρωτότυπο υπάρχει επίσης ένα δοχείο με νερό που ξαναγεμίζει, μια κασέτα φυτών με σπόρους και ένα μεγάλο σύμπλεγμα βιταμινών για τη γη.

Στο γλάστρα χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικοί αισθητήρες και το σχετικό λογισμικό. Αυτά μετρούν τις ανάγκες του φυτού και απελευθερώνουν ακριβείς ποσότητες λιπάσματος, αέρα και νερού.

Erbizia

κουτί με βότανα εξοπλισμού φύτευσης υψηλής τεχνολογίας

Ένας άλλος δροσερός προσωπικός κηπουρός για εσάς είναι το ταπεινό κουτί με βότανα από την Erbizia. Υπάρχουν περισσότερα από ό, τι φαίνεται. Το κουτί είναι γεμάτο με οργανικό χώμα και σπόρους και συνοδεύεται από έναν ειδικό κωδικό που επιτρέπει την εγγραφή στον ιστότοπο του λιανοπωλητή. Επιπλέον, κάθε μέρα οι λιανοπωλητές προσφέρουν δωρεάν συμβουλές για να διασφαλίσουν ότι τα λαχανικά και τα βότανα σας, για παράδειγμα: σχοινόπρασο, θυμάρι, ρίγανη ή μαϊντανός ευδοκιμούν.

Rugiada

υψηλής τεχνολογίας σύγχρονες συσκευές φύτευσης για άρδευση

Οι Ιταλοί σχεδιαστές έχουν συνδυάσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο κτίριο, το τοπίο και τη γραφιστική για να δημιουργήσουν αυτήν τη συσκευή άρδευσης πολλαπλών εργασιών. Υπολογίζει την ποσότητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού που χρειάζεται ο κήπος σας με βάση τις μετρήσεις υγρασίας αέρα και εδάφους, καθώς και τον τύπο και την ποσότητα λαχανικών.

Παπαγάλος λουλούδι δύναμη

υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός φύτευσης παπαγάλου δύναμη λουλουδιών

Το Parrot Flower Power κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για το φυτό σας. Είναι μια συσκευή άρδευσης εξοπλισμένη με ασύρματο αισθητήρα για τη μέτρηση του ηλιακού φωτός, της υγρασίας του εδάφους, της θερμοκρασίας και του λιπάσματος. Προσέξτε αυτό το προϊόν αργότερα φέτος.

Ρομπότ Scion 

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας σπόροι ταχυδρομικώς

Η απόδοση του ρομπότ scion μπορεί να περιγραφεί ως “σαν φίλος ρομπότ κήπου”. Απαντά στην ερώτηση κάθε νέου κηπουρού: Από πού να ξεκινήσω; Απλώς εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα και το ρομπότ scion θα σας προσφέρει ένα σχέδιο κήπου που είναι εύκολο να ακολουθήσετε, λαμβάνοντας υπόψη την τοποθεσία και το κλίμα της περιοχής σας.

Θα λάβετε επίσης σπόρους ταχυδρομικά ακριβώς την ώρα του χρόνου φύτευσης. Or μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε την εποχική υπηρεσία υπενθύμισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διατηρείτε τον κήπο σας ενημερωμένο.

Επικονιαστής κήπου VegiBee

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας επικονιαστές κήπων

Οι επικονιαστές κήπων VegiBee είναι ακουστικοί-ηλεκτρικοί επικονιαστές χεριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κήπους και θερμοκήπια και στοχεύουν στην αύξηση των αποδόσεων των καλλιεργειών κατά 30 τοις εκατό ετησίως. Διατίθενται επίσης εκδόσεις με μπαταρία και επαναφορτιζόμενη.

Δοχείο κρυστάλλινων φυτών

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας κρυστάλλινο λίπασμα

Καλυμμένα με λίπασμα που μοιάζει με κρύσταλλο, τα δοχεία κρυστάλλινων φυτών της Maria Bujalska δεν είναι μόνο όμορφα, βοηθούν επίσης τα φυτά με την πάροδο του χρόνου. Οι ρίζες του φυτού αναπτύσσονται μέσω των σπασμένων ινών και τρέφονται με το λιπάσμα που διαλύεται αργά και απελευθερώνεται από τους κρυστάλλους με κάθε πότισμα. Τελικά το φυτό συγχωνεύεται με το δοχείο φυτών για να γίνει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο σύστημα.

Μαύρος & Αισθητήρας Decker PCS10 PlantSmart Digital Plant Care Sensor

αισθητήρας φροντίδας φυτικών συσκευών υψηλής τεχνολογίας

Αυτός ο αισθητήρας εγκαταστάσεων είναι μια εξαιρετική συσκευή. Δείχνει ακριβώς τι είδους φυτά αναπτύσσονται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Προσφέρει επίσης συμβουλές βήμα προς βήμα για χιλιάδες διαφορετικά φυτά.

Αισθητήρας εγκατάστασης Wi-Fi Koubachi

ασύρματος αισθητήρας συσκευών φύτευσης υψηλής τεχνολογίας

Εκτός από τον κομψό σχεδιασμό του, ο αισθητήρας Koubachi Wi-Fi Plant Sensor έχει πολλά να προσφέρει. Αφού μετρήσει την υγρασία του εδάφους, τη θερμοκρασία και την ένταση του φωτός, καθορίζει τις ανάγκες του φυτού σας και σας στέλνει τις ενημερώσεις μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής smartphone.

Ο σύντροφος του φυτού τραγουδιού

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας που τραγουδούν πουλιά

Μου το είπε ένα πουλάκι! Ο σύντροφος του φυτού μετρά την υγρασία στο επίπεδο της ρίζας και όταν το φυτό χρειάζεται πότισμα, το πουλί τραγουδά. Μην ανησυχείτε το βράδυ. Μόλις σκοτεινιάσει το δωμάτιο, ένας αισθητήρας φωτός απενεργοποιεί τον θόρυβο του πουλιού για να μην τρελαθείτε από το συνεχές κελάηδημα.

Πράσινο κουτί 

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας έξυπνο τηλέφωνο και πράσινο κουτί

Μια άλλη συσκευή κήπου-τηλεφώνου είναι το Green Box. Από μόνο του ένα σύστημα άρδευσης που ελέγχεται από iOs και χρησιμοποιεί τοπικά δεδομένα καιρού για τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων άρδευσης. Στη συνέχεια, θα το λάβετε στο έξυπνο τηλέφωνό σας.

Πλωτός κήπος

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας που επιπλέουν στον κήπο με ψάρια

Η ιδέα του πλωτού κήπου από τους Benjamin Graindorge και Duende Studio χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο δοχείο και σύστημα φίλτρου ακουαπονικής για την ανακύκλωση των θρεπτικών συστατικών από τα απόβλητα ψαριών για τη σίτιση και το πότισμα των φυτών..

Το γαλαζοπράσινο κουτί του Andrew de Melo

συσκευές φύτευσης υψηλής τεχνολογίας με ενυδρείο

Το μπλε-πράσινο κουτί είναι ένα σύστημα για ενυδρεία γλυκού νερού 38 λίτρων. Το κουτί έχει τέσσερα πλαστικά κρεβάτια γεμάτα με χαλίκι. Το νερό πλημμυρίζει τα κρεβάτια σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, καθιστώντας δυνατή την εξαγωγή θρεπτικών συστατικών από τα απόβλητα και το χαλίκι των ψαριών (ή άλλο λίπασμα) και την κατεύθυνσή τους στις ρίζες.

Mi Garden

Το Mi Garden είναι ένα σύστημα φυτών που είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φωτισμό ανάπτυξης, αυτόματο σύστημα άρδευσης και μικροελεγκτή που ελέγχει όλα αυτά. Επιλέξτε τον τύπο του φυτού και την κατάσταση και το σύστημα θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακολουθείτε περιστασιακά το νερό και τις διατροφικές σας ανάγκες.

εξοπλισμός φύτευσης υψηλής τεχνολογίας mi κήπος υπερσύγχρονος