ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι διαμορφώνουν την τέχνη του κήπου

Ιδέες σχεδιασμού κήπου – πρωτότυπες και υπέροχες προτάσεις

Ο κήπος είναι ένα μέρος του σπιτιού που χρειάζεται εξίσου μεγάλη προσοχή στο σχέδιο όσο χρειάζεται το σπίτι σας στη διακόσμηση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξετε το δικό σας στυλ σε εξωτερικούς χώρους. Είτε ο κήπος σας είναι μικρός είτε μεγάλος, μπορείτε να τον κάνετε άνετο και κομψό προσθέτοντας κατάλληλα αξεσουάρ και δημιουργώντας ζωντανούς χώρους με αγάλματα και χαρούμενα χρώματα λουλουδιών.

Εξωτική γωνιά χαλάρωσης στη φύση – στην αυλή σας

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήματα εξωτικά

Υπάρχουν επίσης πολλά στυλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τον κήπο σας. Το μοντέρνο στυλ υιοθετεί στοιχεία από τη μοντέρνα αρχιτεκτονική – απλές γραμμές, μικρές διακοσμήσεις, πράσινοι χλοοτάπητες είναι αρκετά συνηθισμένες επειδή είναι καθαρές, χαμηλής συντήρησης και δεν απαιτούν πολλή προσπάθεια για το σχεδιασμό.

Μικρό, συμπαγές κιόσκι με γυάλινους τοίχους

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήματα ξύλινη λίμνη

Οι κήποι εξοχικών κατοικιών μοιάζουν σαν να μην είχαν σχεδιαστεί ποτέ. Τα φυτά μεγαλώνουν ελεύθερα εκεί όπως θέλουν, ο κήπος είναι πλούσιος, όλα μεγαλώνουν ασυγκράτητα. Εκεί, ανάμεσα σε αυτή την άγρια ​​βλάστηση, μπορείτε να βρείτε ένα μικρό μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην εξώπορτα. Συνήθως ο αποικιακός κήπος διαχωρίζεται από τους γειτονικούς κήπους με φράχτη, ώστε να μπορούν να καλλιεργηθούν εκεί λαχανικά και βότανα.

Διαφορετικοί τύποι φυτών στον κήπο

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήματα

Ο ιαπωνικός κήπος έχει πολύ ενδιαφέρουσες μορφές σχεδιασμού, όπως μικρές λίμνες με γέφυρες, βράχια, θάμνους, πέτρινα φανάρια και μικρότερες πέτρινες ομάδες και νησιά.

Οι ισπανικοί κήποι βρίσκονται συχνά γύρω από λίμνες ή κανάλια νερού, οπωροφόρα δέντρα και αρωματικά φυτά είναι διατεταγμένα γύρω από το νερό. Εκεί μπορείτε επίσης να δείτε πέργκολες, κληματαριά και περίπτερα. Εκεί μπορείτε να οργανώσετε έναν υπαίθριο χώρο τραπεζαρίας ή / και να δημιουργήσετε έναν χώρο χαλάρωσης με ξαπλώστρες και ψάθινες πολυθρόνες.

Ελκυστική και κομψή πρόσοψη κτιρίου – τέχνη κήπου στην μπροστινή αυλή

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχηματίζουν μπροστινή αυλή

Αλλά πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων, όλα χρειάζονται καλό προγραμματισμό εάν δεν καταλήξετε με έναν πράσινο λαβύρινθο αντί για έναν όμορφο κήπο. Ο κήπος πρέπει να είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε μετά από πολλές ώρες εργασίας και να ξεκουραστείτε ανάμεσα σε πράσινα δέντρα και αρωματικά λουλούδια.

Πολύχρωμα άνθη και φρέσκα λουλούδια

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήματα λουλούδια πολύχρωμα

Μικρός χλοοτάπητας στην πίσω αυλή και δύο χώροι αναψυχής

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήματα λουλούδια πολυθρόνα

Τεράστιες γλάστρες ομορφαίνουν τον κήπο

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήματα λουλούδι δοχείο

Εντυπωσιακό δέντρο με μια κόκκινη κορυφή δέντρου στην μπροστινή αυλή

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήμα πόρτα εισόδου     Ρομαντικά φώτα κήπου – μικρή ενσωματωμένη πισίναιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήματα πισίνα

Εξωτερικό σπίτι παραμυθιού – διάφοροι θάμνοι στην μπροστινή αυλή

ιδέες σχεδιασμού κήπου θάμνοι σχήματα θάμνος πολύχρωμος