Καλοκαίρι … Η ζέστη του ήλιου φαίνεται να είναι σχεδόν αφόρητη κάποιες μέρες. Τι ονειρεύεστε σε αυτή τη ζέστη του καλοκαιριού; Εμείς στη σύνταξη μπορούμε μόνο να μαντέψουμε – νερό που φέρνει τη σωστή ψύξη! Μερικοί τυχεροί έχουν μεγάλους κήπους και αρκετούς οικονομικούς πόρους, μπορούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους με μια αξιοζήλευτη πισίνα κήπου στον εξωτερικό χώρο. Αλλά μπορείτε επίσης να ζήσετε σεμνά και να είστε ικανοποιημένοι με κάτι μικρότερο. Εδώ απλά πρέπει να βάλετε τη δημιουργική σας σκέψη στο παιχνίδι και σύντομα θα μπορείτε να δροσιστείτε στον δικό σας κήπο. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε λίγο και στο σημερινό άρθρο σας δείχνουμε δροσερές συμβουλές για το σχεδιασμό ντους κήπου! Όλα έχουν να κάνουν με ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές ιδέες για υπαίθρια ντους που θα σας δελεάσουν όλο το καλοκαίρι να μείνετε έξω περισσότερο και να δροσιστείτε στον ύπνο. Στη ζέστη του καλοκαιριού, αυτά τα υπαίθρια ντους σας βάζουν σε πειρασμό να μπείτε κάτω από το ντους και να απολαύσετε το δροσερό νερό.

Μοντέρνο ντους κήπου – η φθηνή εναλλακτική λύση στην πισίνα

κήπος ντους κήπος σπα εξωτερική σχεδίαση

Το σύγχρονο άτομο προσπαθεί πάντα να περιποιείται τον εαυτό του με νέα πρόσθετα στον εξωτερικό χώρο, τα οποία εξασφαλίζουν ευχαρίστηση και χαλάρωση στην καθημερινή ζωή. Αυτό περιλαμβάνει τα υπαίθρια ντους σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και μοντέλα τους. Ωστόσο, δεν θα απαριθμήσουμε εδώ τα πολλά τους πλεονεκτήματα, ούτε θα γράψουμε για πιθανές τεχνικές καινοτομίες στον τομέα των ντους κήπου.

Μας ενδιαφέρει περισσότερο ο πλούτος του σχεδιασμού που έχει ο καθένας όταν στήνει το υπαίθριο ντους του. Αυτό λοιπόν αφορά κυρίως έξυπνες ιδέες που μας φέρνουν δροσιστικές και ντους εμπειρίες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Τώρα η φράση “φρέσκο ​​και καθαρό” έχει μια εντελώς νέα σημασία για εσάς!

ντους κήπου με γυάλινες πόρτες καθαρή χαλάρωση

Γυάλινοι τοίχοι για απρόσκοπτη σύνδεση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια έντονη τάση στο σχεδιασμό σπιτιών. Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και ιδιοκτήτες σπιτιού προσπαθούν να συγχωνεύσουν το όριο μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Οι γυάλινοι τοίχοι χρησιμοποιούνται καλά και επιτρέπουν τη μετάβαση χωρίς εμπόδια από το μπάνιο στο ντους κήπου με ηλιοφάνεια. Μια μικρή επέκταση εξασφαλίζει τον απαραίτητο χώρο για το ντους στον κήπο και έχετε εύκολη πρόσβαση στο επιθυμητό αναψυκτικό τις ζεστές μέρες. Ένας ξύλινος ή πέτρινος τοίχος προστατεύει την ιδιωτικότητά σας και σταματά τα αδιάκριτα βλέμματα από έξω.

Μικρός χώρος που αξιοποιείται πλήρως

Μετά από μερικές ώρες κηπουρικής, θα θελήσετε να ανανεωθείτε. Μπορείτε να ξεπλύνετε τη σκόνη και τη βρωμιά στο ντους. Δεν χρειάζεστε πολύ χώρο για αυτού του είδους την ευχαρίστηση, αλλά σίγουρα χρειάζεστε μια σωστή οθόνη απορρήτου. Ένας παλιός πέτρινος τοίχος θα ήταν η τέλεια λύση εδώ, προστατεύοντάς σας από τους κακούς γείτονες.

 Όταν σχεδιάζετε το υπαίθριο ντους σας, μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα εντυπωσιακό σχέδιο

ντους κήπου δημιουργικές και λειτουργικές ιδέες

Τα κατάλληλα υλικά συνδυάζονται με πολύ πράσινο κήπου

Οποιοδήποτε στιβαρό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες υλικό είναι κατάλληλο για την κατασκευή ντους κήπου. Όλα εξαρτώνται πραγματικά από τη δική σας ιδέα σχεδιασμού. Οι τοίχοι από πέτρα ή τούβλα παρέχουν μια ρουστίκ αίσθηση ως οθόνη προστασίας της ιδιωτικής ζωής, αλλά διαφορετικά είδη ξύλου, όπως η βελανιδιά και η τικ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό. Όσον αφορά τα μοντέρνα ντους κήπου, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν μέταλλα χωρίς σκουριά, όπως ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Το σχέδιο που επιλέξατε είναι πάντα καθοριστικό. Η επένδυση του δαπέδου του ντους μπορεί επίσης να σχεδιαστεί με διαφορετικούς τρόπους. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιείται χαλίκι ή / και σκληρό ξύλο για αυτό. Αλλά μεγαλύτερες πέτρινες πλάκες, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες πλακάκια και πέτρινα ψηφιδωτά είναι επίσης καλές ιδέες.

Και για τους ρομαντικούς λουόμενους υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνουν ντους εν μέσω πολλών πρασίνων. Τοποθετήστε τα ντους στον κήπο δίπλα ή κάτω από ένα παλιό δέντρο! Κάθε φορά που κάνετε ντους μπορείτε να νιώσετε, να παρατηρήσετε και να γνωρίσετε καλύτερα τη φύση. Αυτή η εμπειρία ντους είναι μοναδική και δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο! Οι τολμηροί κολυμβητές μπορούν να στήσουν το ντους στον κήπο τους στη μέση του γκαζόν και να διασκεδάσουν ντους. Μια σύγχρονη και πολύ πρακτική παραλλαγή του ντους κήπου φαίνεται στο συνημμένο βίντεο.

Απολαύστε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και απολαύστε το αναψυκτικό που θέλετε στον ύπνο!

Ο ρουστίκ σχεδιασμός φέρει τη γοητεία των περασμένων εποχών

μπαμπού ντους κήπου προσθέτει μια ρουστίκ εμφάνιση

Το χαλίκι και η τικ είναι τα πιο προτιμώμενα υλικά για το δάπεδο ντους

ντους κήπου δροσιστικές ιδέες κήπου για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Κάντε ένα ντους στη μέση του πρασίνου

ντους κήπου μοναδική ιδέα για χώρο σπα outdor με νερό και πολύ πράσινο

ντους κήπου ιδέες κήπου για φρεσκάδα και χαλάρωση

ιδέες ντους κήπου κομψή λύση για τον καλοκαιρινό κήπο

ντους κήπου όμορφες ιδέες για τον κήπο το καλοκαίρι

ντους κήπου συνδυάζουν κομψά υλικά και χρώματα

ιδέες οθόνης απορρήτου ντους κήπου επιλέξτε κατάλληλα υλικά

ντους κήπου διαφορετικά υλικά και χρώματα