Δροσερά κιόσκια ξύλινα κιόσκια με πέτρες με θέα στη θάλασσα

Πιθανότατα δεν θα εκπλαγείτε από το γεγονός ότι τα άνετα υπαίθρια καθίσματα και τα εξοχικά σπίτια ήταν ένα σημαντικό ζήτημα από την αρχαιότητα

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σημερινοί σχεδιαστές έχουν πολλές πηγές έμπνευσης για τις υπέροχες ιδέες τους.

Τα περιβόλια του κήπου μπορούν επίσης να εντοπιστούν σε αυτές τις πολύ πρώιμες εποχές.

Έτσι πιθανότατα είχατε πολύ χρόνο για να αναπτύξετε διαφορετικές παραλλαγές. Εγγράφονται υπέροχα σε διαφορετικά στυλ και λειτουργίες.

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κατασκευές που χρησιμοποιούνται για υπαίθρια καθίσματα. Είναι μια καθολική συσκευή που είναι κυρίως ανοιχτή στο πλάι.

Μπορούμε να πούμε ότι το αίθριο είναι ένα υποείδος της πέργκολας. Η κύρια διαφορά είναι ότι αυτός ο τύπος κτιρίου δεν είναι αυτόνομος αλλά συνδέεται με ένα μεγαλύτερο σπίτι. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή των δύο.

Οι βεράντες και οι βεράντες συνδέονται επίσης με το σπίτι. Για το πρώτο, οι γαλλικές πόρτες είναι χαρακτηριστικές και για το δεύτερο – τα κουνουπιέρες.

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα περίπτερα

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα περίπτερα

Οι σκηνές είναι επίσης πολύ δημοφιλείς ως εξωτερικές κατασκευές στον κήπο. Δεν εννοούμε τις παραλλαγές κάμπινγκ, φυσικά, αλλά αυτές όπως αυτή στην εικόνα, οι οποίες προορίζονται για πολυτελή και μόνιμο εξοπλισμό κήπου. Είναι κατασκευασμένα από υλικά κατάλληλα για το σκοπό αυτό.

Κιόσκι

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα περίπτερα αυξήθηκαν

Το κιόσκι είναι μια άλλη εξαιρετικά δημοφιλής λύση για τον κήπο, τη βεράντα και τους εξωτερικούς χώρους. Κυρίως είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Τα κιόσκια τοποθετούνται κυρίως σε απομακρυσμένα μέρη από τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει τη φύση.

Το στυλ κατασκευής για εξωτερική χρήση

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα περίπτερα με τζάμια

Όλες αυτές οι κατασκευές μπορούν να γίνουν σε πολύ διαφορετικά στυλ. Μπορούν να κυμαίνονται από κλασικά έως υπερσύγχρονα. Είναι σημαντικό ότι ένα τόσο μικρό σπίτι εγγράφεται καλά στη συνολική εικόνα. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό ότι δείχνει έναν χαρακτήρα που ταιριάζει με το τοπίο.

Ανάλογα με το στυλ, πρέπει επίσης να επιλέξετε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα κιόσκια τέντα

Διακόσμηση των σπιτιών του κήπου

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα περίπτερα ασιατικού στιλ

Στον εξωτερικό χώρο αναζητούμε ηρεμία και χαλάρωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό εδώ ότι όλα φαίνονται φυσικά, αρμονικά και χαλαρωτικά. Εξετάστε το ενδεχόμενο αναρρίχησης φυτών για παράθυρα, τοίχους και οροφές.

Θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σπίτι στον κήπο ή μια πέργκολα στον κήπο ή στην αυλή; Αντλήστε από όλες τις υπέροχες ιδέες που σας προσφέρει η ιστορία και η σύγχρονη αρχιτεκτονική!

Ελπίζουμε να σας αρέσει να το στήνετε! Δροσερά κιόσκια και ξύλινα περίπτερα πισίνας

Ανοιχτή πέργκολα με ενσωματωμένο τζάκι στο εσωτερικό

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα περίπτερα με μυτερή στέγη

Τραπεζαρία από έπιπλα από μπαστούνι

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα κιόσκια με στύλους

Επιπλωμένο σε καλοκαιρινό, ναυτικό στιλ

Δροσερά κιόσκια και ξύλινα περίπτερα καλοκαιρινή κατοικία