Μια τέλεια διακόσμηση κήπου

Αναζητάτε έξυπνες ιδέες για ένα πρωτότυπο σχέδιο κήπου; Μήπως τυχαίνει να έχετε ένα παλιό ποδήλατο που δεν χρειάζεται πια; Αντί να το πετάξετε, μπορείτε να το επαναφέρετε στη ζωή και να το βάλετε σε έναν νέο και αρκετά ενδιαφέροντα ρόλο. Αν και τα καταστήματα διακόσμησης είναι υπερπλήρη με αμέτρητα διακοσμητικά ποδήλατα σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα στις αρχές της άνοιξης, αυτά τα προϊόντα δεν μπορούν να συγκριθούν με σπιτικές διακοσμήσεις κήπου! Απλώς βάλτε όλη την ψυχή σας να φτιάξει μια μοναδική διακόσμηση και αναπτύξτε το πλήρες καλλιτεχνικό σας δυναμικό!

Απλά διακοσμήστε το ποδήλατο με πολύχρωμα φυτά και κρεμαστές γλάστρες και μετατρέψτε το σε ένα κομψό και μοντέρνο διακοσμητικό στοιχείο. Ακόμα κι αν σας έχουν απομείνει μόνο μεμονωμένα μέρη ποδηλάτων, μπορείτε να τα ενσωματώσετε με αριστοτεχνικό τρόπο στην αυλή.

Αυτό το πολύχρωμο διακοσμητικό ποδήλατο τραβάει τα βλέμματα

ποδήλατο ενός κοριτσιού ως διακόσμηση κήπου

Προκειμένου να μοιάζει με ένα πραγματικά πρωτότυπο και εκπληκτικό έργο τέχνης, το ποδήλατο πρέπει πρώτα να καθαριστεί σχολαστικά από εναποτιθέμενη βρωμιά, σκόνη και σκουριά. Μετά από αυτό, μπορείτε να το βάψετε σε οποιοδήποτε γκρι χρώμα ή απλά να πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Βάλτε καλάθια και γλάστρες απευθείας στο τιμόνι, τη σχάρα αποσκευών και το κάθισμα και απολαύστε το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε!

Αναρωτιέστε τι μπορεί να γίνει με τα παλιά ελαστικά ποδηλάτου; Αυτά μπορούν να τοποθετηθούν ανάμεσα στα λουλούδια έτσι ώστε τα πράσινα φυτά να τυλίγονται απευθείας γύρω από τα ελαστικά και να δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα – σε αυτόν τον τρυφερό αγκαλιά η φύση και η τεχνολογία συνυφάζονται και γίνονται απόλυτα τραβηγμένα τα βλέμματα! Επιπλέον, θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να φτιάξετε ένα κινητό τραπέζι κήπου και να καλέσετε όλους τους φίλους σε ένα υπέροχο πάρτι μπάρμπεκιου στον κήπο!

XtΕξτρα συμβουλή: Σας παρουσιάζουμε τον ασυνήθιστο σχεδιασμό του Άγγλου καλλιτέχνη Bill W. Saunders. το τραπέζι εκτίθεται στο Μουσείο Τέχνης Pasedena και είναι διαθέσιμο για την «χαμηλή» τιμή των 2.050.000 ευρώ! Ωστόσο, το σχέδιο είναι εύκολο να μιμηθεί, ειδικά από τους ειδικευμένους και ταλαντούχους ξυλουργούς ανάμεσά σας!

ξύλινο τραπέζι κήπου και μέρη ποδηλάτων

XtΕξτρα συμβουλή: Εάν δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας να κάνει αυτό το έργο DIY, τότε μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο τραπέζι κήπου σε ελαστικά ποδηλάτων σε δίκαιη τιμή χωρίς μεγάλη φασαρία. Οι Ιταλοί προσφέρουν ένα επαναστατικό σχέδιο, που μπορεί να ενσωματωθεί στο ζεστό σπίτι το χειμώνα καθώς και στον πολύχρωμο καλοκαιρινό κήπο. Αυτά τα φιλικά προς το χρήστη και πρακτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας μπορούν να βρεθούν σε 11 καταστήματα στο Βερολίνο και συνολικά σε 96 καταστήματα σε εθνικό επίπεδο!

διακοσμητικό τραπέζι ποδηλάτων για το σπίτι

Σας αφήνουμε να αντλήσετε ακόμη περισσότερη έμπνευση από τις εικόνες της γκαλερί μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα εφαρμόσετε όλη τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες ιδέες σας στην πράξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης και ως εκ τούτου συμβολίζει την αναγέννηση της γύρω χλωρίδας

μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε ένα μικρό δωμάτιο

Ο εξωραϊσμός δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικός!

ενσωματώστε το ποδήλατο στον κήπο

Ποδήλατο Deco – όσο πιο πολύχρωμο, τόσο καλύτερο και πιο ατμοσφαιρικό! 

ελκυστική διακόσμηση με ποδήλατο

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ!

δημιουργικός σχεδιασμός κήπου

Ποδήλατο Deco – πεταλούδα, μικρό πράγμα!

ένα ελαφρώς διαφορετικό ποδήλατο

Ποδήλατο Deco – ο σχεδιασμός του κήπου είναι εύκολος!

ένα πρωτότυπο σταντ για γλάστρα

ένα λευκό ποδήλατο στον κήπο

ποδήλατο ως πρωτότυπη διακόσμηση κήπου

κήπος διακόσμησης ποδηλάτων

διακοσμήστε το ποδήλατο και τοποθετήστε το στον κήπο

πολύχρωμος κήπος με διακόσμηση

πολύχρωμο και ατμοσφαιρικό

κρυμμένο στα λουλούδια

κόκκινο ποδήλατο στον κήποπληγωμένος και καλύψτε το ποδήλατο

σχεδιασμός κήπου εύκολο και ευχάριστο

ποδήλατο ντεκό στον κήπο

διακοσμήστε το ποδήλατο ως λουλούδι

ελαστικά ποδηλάτων ως μοναδική διακόσμηση κήπου