Αυτό που ήταν ένα μικρό υπόστεγο για την αποθήκευση εξοπλισμού, εργαλείων και ίσως ακόμη και λίγων καρεκλών και τραπεζιών κήπου είναι τώρα ένα μέρος για να χαλαρώσετε στο πράσινο: το υπόστεγο του κήπου.

Η σημερινή επιλογή σπιτιών κήπου στην αγορά είναι διαθέσιμη σε σχεδόν αμέτρητα σχέδια, μεγέθη και υφές. Από μικρό και διαχειρίσιμο, με επίπεδη οροφή και ελαφρύ υπέδαφος, σε ένα εκλεπτυσμένο ξύλινο σπίτι με παράθυρα, αετώματα και ακόμη και μια μικρή βεράντα. Έτσι, αν θέλετε, μπορείτε όχι μόνο να φτιάξετε ένα μικρό, απλό υπόστεγο για να στεγάσετε στον κήπο, αλλά και μια πραγματικά κομψή ξύλινη καμπίνα με όλη την τεχνογνωσία να ερωτευτείτε, να νιώσετε καλά και να ζήσετε.

μικρός κήπος ρίχνει κήπος ρίχνει ξύλο

Μικρά σπίτια κήπου για μεγάλη ευχαρίστηση

υπόστεγο κήπου αγοράστε πίτουρα κήπου πίτουρου

Το αποκορύφωμα του σπιτιού στον κήπο

Όποιος έχει κήπο χρειάζεται και υπόστεγο. Εάν ο κήπος είναι μικρός και ανήκει στο εξωτερικό οικόπεδο του σπιτιού σας, ένα πολύ μικρό υπόστεγο κήπου μπορεί να είναι αρκετό, ανάλογα με την αναγκαιότητα και τον διαθέσιμο χώρο. Παιδικά παιχνίδια, το σκάμμα, η ξύλινη κούνια ή ακόμα και οι τρεις καρέκλες, το πτυσσόμενο τραπέζι και τα εργαλεία κήπου όπως χλοοκοπτικά, τσουγκράνες, φτυάρια και τα παρόμοια μπορούν να φιλοξενηθούν υπέροχα εκεί. Φαίνεται διαφορετικό εάν, για παράδειγμα, πάρτι στον κήπο πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο σπίτι του κήπου ή εάν το σπίτι πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για καλεσμένους διανυκτέρευσης ή αν θέλετε ακόμη και να διανυκτερεύσετε σε ήπιες καλοκαιρινές νύχτες. Στη συνέχεια, ένα μεγαλύτερο σπίτι, στημένο σε μια συμπαγή βάση από σκυρόδεμα, με μυτερή στέγη, για παράδειγμα, και δύο παράθυρα, είναι η καλύτερη επιλογή.

Εάν απομένει ακόμα χώρος για την επέκταση μιας καλυμμένης βεράντας, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα στο οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια κουνιστή καρέκλα κάτω από τη βροχή ή να λάμψετε απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ; Εάν έχετε χώρο, θα πρέπει επίσης να το χρησιμοποιήσετε για αυτό και αν ο κήπος είναι ευρύχωρος, τότε ακόμα περισσότερο. Ένα όμορφο και άνετο σπίτι στον κήπο σας προσκαλεί πάντα να μείνετε και είναι συνήθως το αποκορύφωμα κάθε κήπου. Τα διαφορετικά μοντέλα και σχέδια των μεμονωμένων σπιτιών κήπου πρέπει να εξετάζονται με ειρήνη και πρέπει επίσης να συγκρίνονται μεταξύ τους. Στο Έμπορος κήπων σπιτιών Hansagarten 24 Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε κάθε σχήμα, μέγεθος, εξοπλισμό και σχεδιασμό διαφόρων σπιτιών κήπου. Από το προσιτό premium σπίτι έως τις οδηγίες συναρμολόγησης και τη λεπτομερή αιτιολόγηση και λίστα των πλεονεκτημάτων ενός σπιτιού κήπου από βασικό υλικό ξύλο.

μικρά σπίτια κήπων ιδέες κήπου σχεδιασμός κήπου

Περιλαμβάνονται κουτιά με λουλούδια

Ένα υπόστεγο δεν πρέπει απαραίτητα να βρίσκεται στη γωνία ενός κήπου και να χρησιμοποιείται μόνο ως κατάλυμα για έπιπλα κήπου, εξοπλισμό κοπής ή ποδήλατα. Το μέγεθος και τα οπτικά καθορίζουν για ποιο πράγμα το χρειάζεστε. Για οικογένειες και ειδικά παιδιά, αυτά τα σπιτάκια είναι πάντα υπέροχα Χώρος χαλάρωσης και παιχνιδιού. Το πινγκ πονγκ και το μπιλιάρδο, για παράδειγμα, είναι εξίσου δημοφιλή εκεί όπως η χαλάρωση και η απόλαυση της γύρω φύσης. Ορισμένα σπίτια κήπου μπορούν να παραδοθούν ενσωματωμένα με κουτιά λουλουδιών και να αφήσουν χώρο για φαντασία κατά τη φύτευση. Έτσι, κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού κήπου μπορεί επιτέλους να βάλει το εξοχικό του στον κήπο του και να το διακοσμήσει και να το διακοσμήσει ανάλογα. Γεράνια στο κιβώτιο λουλουδιών, μια κουνιστή καρέκλα στη βεράντα και μέσα σε έναν πάγκο, ένα τραπέζι και μια μικρή κουζίνα; Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσετε μόνο μια μικρή όαση ευεξίας έξω από το υπόστεγο του κήπου; Εάν ο καιρός είναι καλός το καλοκαίρι, οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να είναι περιττές, επειδή μπορεί να είναι πιο όμορφες στους δικούς σας τομείς.

σχεδιασμός κήπου μικρά σπίτια κήπου συμβουλές κήπου

νηπιαγωγείο σπίτι κήπος υπόστεγο ξύλο μικρά υπόστεγα κήπου

κήπο υπόστεγο ξύλο μικρά υπόστεγα κήπου