στενός χώρος στον κήπο υπαίθριες ιδέες είσοδος ξύλινος φράχτηςΧρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο χρήσης του στενού χώρου στον κήπο

Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτή τη φρέσκια ατμόσφαιρα εξωτερικού χώρου: Χρησιμοποιήστε συνδυασμούς όπως μαύρο μπαμπού, ιαπωνικό σφενδάμι και έλατο siskiyou για να αποκλείσετε τη θέα και να προσθέσετε άνεση. Επιλέξτε αυτά τα φυτά που φαίνονται ενδιαφέροντα όλο το χρόνο: το μαύρο μπαστούνι μπαμπού φαίνεται υπέροχο την άνοιξη. Τα ιαπωνικά σφενδάμια εμφανίζονται σε πορτοκαλί, κόκκινο και χρυσό το φθινόπωρο. αειθαλή φυτά προσφέρουν χειμερινά χρώματα και είναι επίσης ελκυστικά.

Επιλέξτε προσθήκες που ταιριάζουν στο στιλ του κηπουρικού σχεδιασμού σας.

Οργανώστε ένα άνετο καθιστικό ακόμα κι αν ο κήπος ή η ηλιόλουστη βεράντα σας είναι πολύ μικρός για αυτό

στενό χώρο στον κήπο υπαίθριες ιδέες ξύλινες καρέκλες λακαρισμένες

Οργανώστε ένα άνετο καθιστικό ακόμα κι αν ο κήπος ή η ηλιόλουστη βεράντα σας είναι πολύ μικρός για αυτό. Ένας έξυπνος ιδιοκτήτης σπιτιού σχεδιάζει το έδαφος και βάζει ένα στρώμα χαλικιού στη γωνία της αυλής. Είναι η τέλεια γωνιά για μερικές καρέκλες Adirondack. Πώς να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα: Χρησιμοποιήστε ψηλά δέντρα και θάμνους για να κάνετε έναν ανοιχτό χώρο να φαίνεται πιο οικείος. Αναζητήστε φυτά που θα διαρκέσουν για χρόνια: τα ιαπωνικά σφενδάμια και οι φλεγόμενοι θάμνοι έχουν λαμπερές αποχρώσεις, ενώ το υπέροχο λευκό σπάρο και η κίτρινη λιγούρα προσφέρουν φρέσκο ​​καλοκαιρινό χρώμα. Προσθέστε άνετο κάλυμμα εδάφους για υπέροχη εμφάνιση όλο το χρόνο.

Απλά, ξύλινα δοκάρια

στενό χώρο στον κήπο δωρεάν ιδέες ξύλο ρουστίκ

Χρησιμοποιήστε απλά ξύλινα δοκάρια για να φυτέψετε αμπελώνες. Οι Creepers είναι ένας ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε φυσική, οργανική ιδιωτικότητα. Και μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα και πυκνότητα θέλετε! Πώς να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα: Αντί να βασίζεστε στο μοβ clematis, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με τρίφυλλο παρθένο αμπέλι. Τα δερμάτινα φύλλα του τριφύλλου παρθένου αμπέλου έρχονται σε αντίθεση με το clematis. Και ο κισσός γίνεται εστιακό σημείο το φθινόπωρο όταν γίνεται κόκκινο.

Πολύχρωμη γωνιά – ποικιλία χειμερινών υφών στον κήπο

στενός χώρος στον κήπο υπαίθριες ιδέες είδη φυτών κήπου κήπου

Ιδέα σχεδιασμού κήπου – στενές και μικρές περιοχές

στενό χώρο στον κήπο κόκκινα φύλλα στην κορυφή του δέντρου

Αμερικάνικο στιλ – κόκκινα, ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου – άνετο καθιστικό

στενό χώρο στον κήπο κόκκινα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου