έμμεσο φωτισμό στον κήπο δροσερή πισίνα λίμνη μαγική

Διασκεδάστε τους καλεσμένους σας κάτω από τα αστέρια χρησιμοποιώντας τις ιδέες μας για έμμεσο φωτισμό στην αυλή ή τον κήπο σας.

Δημιουργήστε μια παραμυθένια γη στον κήπο ή στην πίσω αυλή ενσωματώνοντας έμμεσο φωτισμό. Εξοπλισμένο με κεριά, φώτα νεράιδας και φανάρια, σας παρουσιάζουμε έξι απλούς τρόπους για να φωτίσετε τις καλοκαιρινές νύχτες στον εξωτερικό σας χώρο.

Δροσερές ιδέες για έμμεσο φωτισμό στον κήπο

έμμεσο φωτισμό στον κήπο μπλε τραπεζαρία καρέκλες πλαστικό

1 Τα φώτα νεράιδας δημιουργούν ένα λαμπερό σημείο εστίασης όταν τυλίγονται γύρω από έναν οβελίσκο κήπου ή τοποθετούνται σε ένα κρεβάτι κήπου.

2 Τυλίξτε τα φώτα των νεράιδων πάνω από μια αψίδα για να δημιουργήσετε μια ελκυστική και ελκυστική είσοδο σε ένα άνετο καθιστικό. Μην ανησυχείτε αν έχετε αρκετό φύλλωμα και πράσινο για να τα κρύψετε. Το βράδυ, η λάμψη σας θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλα τα άλλα θα εξαφανιστούν.

3 Δύο ή τρία εξωτερικά φανάρια σε σχήμα αστεριού που κρέμονται από τα κλαδιά προσθέτουν δραματικές προφορές. Βεβαιωθείτε ότι τα κλαδιά είναι αρκετά μεγάλα και ισχυρά προτού επιλέξετε βαριά φώτα όπως αυτά.

  Κεραμικά φανάρια τυφώνων εκπέμπουν απαλό φως σε όλο το τοπίο. Τοποθετήστε τα αδιαφανή φανάρια αρκετά χαμηλά.

Ωραία και πρακτική ιδέα

έμμεσο φωτισμό στον κήπο οβελίσκο λευκό δοχείο λουλουδιών

 5 Συλλέξτε χάρτινα φώτα νεράιδας κάτω από έναν οβελίσκο και τοποθετήστε μια ανθοσύνθεση στο κέντρο για να φαίνεται υπέροχη.

Μικρά αναθηματικά ποτήρια σε ένα μπολ γεμάτο άμμο

έμμεσο φωτισμό στον κήπο αναθηματικά γυάλινα κεριά μπολ άμμο

Τοποθετήστε τα αναθηματικά ποτήρια σε ένα μπολ γεμάτο άμμο, πέτρες και κοχύλια για ένα λαμπερό σημείο εστίασης. Βάλτε το στη μέση του τραπεζιού ή σε ένα χαμηλό τραπέζι κοκτέιλ με ποτά και σνακ.

Οι φωτεινές ζαρντινιέρες τραβούν αμέσως τα βλέμματα

έμμεσο φωτισμό στον κήπο που λάμπει με μπλε αγγείοΜια άλλη ιδέα για μια ελκυστική, φωτεινή γλάστρα   έμμεσο φωτισμό στο LED γλάστρα κήπου

Ενδιαφέρον και λειτουργικό φανάρι στο μικρό τραπεζάκι στον κήπο

έμμεσο φωτισμό στον κήπο δροσερό φανάρι

Πώς βρίσκετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα σε αυτόν τον εξωτερικό χώρο ?

έμμεσο φωτισμό στον κήπο τραπεζαρία ιδέα ενδιαφέρουσα

Εντυπωσιακά φώτα νεράιδας πάνω από το παρτέρι

έμμεσο φωτισμό στον κήπο δροσερά νεράιδα φωτεινά φωτεινά όμορφα  Άνετος, ευχάριστος χώρος καθιστικού – ανοιχτό κιόσκι έμμεσο φωτισμό στο χώρο καθιστικού του κήπου

Λειτουργική, αλλά λαμπερή λάμπα δαπέδου σε εξωτερικούς χώρους – μοντέρνα λύση σχεδιαστών

έμμεσο φωτισμό στον κήπο μοντέρνα ξαπλώστρα λαμπτήρων δαπέδου