Ο καθένας έχει τη δική του ιδέα για τον κήπο των ονείρων. Αλλά για πολλούς ιδιοκτήτες κήπων αυτός είναι ένας μοντέρνος κήπος με πισίνα. Αν και η πισίνα συμβολίζει σαφώς την πολυτέλεια για πολλούς, πρέπει να είστε ξεκάθαροι τι πραγματικά θέλετε από την πισίνα του κήπου. Πολύ περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν δροσερό αναψυκτικό εκεί το καλοκαίρι. Ανεξάρτητα από αυτό, η πισίνα γίνεται πάντα το επίκεντρο του εξωτερικού χώρου. Perhapsσως έχετε συχνά ονειρευτεί να έχετε μια πισίνα στον δικό σας κήπο; Αλλά τότε πρέπει να εκπονήσετε ένα λεπτομερές σχέδιο γι ‘αυτό εκ των προτέρων! Γιατί είναι πράγματι ένα υπεύθυνο έργο, το οποίο συχνά συνδέεται με πολλά κόστη και δουλειά. Στις παρακάτω γραμμές θα μάθετε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε τον εξωτερικό σας χώρο με πισίνα.

Ένας μοντέρνος κήπος με πισίνα κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο συναρπαστικό 

μοντέρνος κήπος με πισίνα δροσερό σαλόνι

Η πισίνα ως χώρος χαλάρωσης

Το καλοκαίρι, τίποτα άλλο δεν είναι τόσο λαχταριστό από το να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε σε εξωτερικούς χώρους. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε στη βεράντα και στο μπαλκόνι. Κάθε εξωτερικός χώρος έχει ένα κέντρο όπου η οικογένεια και οι φίλοι θέλουν να μαζεύονται και να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους. Αυτό μπορεί να είναι τζάκι ή υπόστεγο κήπου.

Ωστόσο, το καλοκαίρι, η παραμονή στον κήπο συγκεντρώνεται γύρω από την πισίνα. Ηλιοθεραπεία, όμορφη θέα και χαλάρωση στο σαλόνι. Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο; Έτσι, εάν σκέφτεστε μια εξωτερική πισίνα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από παραλλαγές πισίνας κήπου. Ανάλογα με το μέγεθος του κήπου και τις δικές σας ανάγκες, πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ενσωματωμένες, στημένες και πισίνες για κινητά. Ορισμένα μοντέλα δεν απαιτούν εργασίες εκσκαφής, ενώ άλλες κλασικές παραλλαγές απαιτούν περισσότερη εργασία. Οι προκατασκευασμένες πισίνες, για παράδειγμα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτή τη στιγμή. Εάν διαθέτετε περιορισμένο χώρο στον κήπο, οι λεγόμενες πισίνες και γρήγορες πισίνες είναι μια εξαιρετική ιδέα για αναψυχή στον δικό σας εξωτερικό χώρο. Αλλά αν έχετε αρκετό χώρο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια ευρύχωρη πισίνα κήπου, θα ζήσετε ακόμα περισσότερη διασκέδαση στο νερό με λαμαρίνα ή ξύλινη πισίνα.

Στρογγυλή, οβάλ, τετράγωνη, ορθογώνια, η κατάλληλη πισίνα μπορεί να βρεθεί για κάθε κήπο. Τα διαφορετικά σχήματα της πισίνας καθιστούν δυνατές τις ποικίλες επιλογές σχεδίασης. Μια στρογγυλή πισίνα εγγράφεται σε έναν μικρό κήπο χωρίς προβλήματα και την κάνει να φαίνεται πολύ μοντέρνα. Αυτό είναι λοιπόν ένα άλλο σημαντικό κριτήριο κατά την επιλογή της πισίνας στον κήπο. Κάθε τύπος πισίνας προσφέρει επίσης ένα διαφορετικό επίπεδο απόλαυσης στο μπάνιο.

Μια στενή πισίνα στην πίσω αυλή κάνει το κολύμπι αγαπημένο χόμπι

μοντέρνος κήπος με πισίνα στενή πισίνα ιδέες αυλή σχεδιασμός κήπου

Καθαρή χαλάρωση στον δικό σας κήπο!

μοντέρνος κήπος με άνετο στυλ επίπλων κήπου με πισίνα

Πώς μπορεί να μοιάζει ένας σύγχρονος κήπος με πισίνα;?

Κάθε κήπος είναι ξεχωριστός και ως εκ τούτου έχει σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο. Έτσι τόσο ο μεγάλος όσο και ο μικρός κήπος μπορούν να φαίνονται μοντέρνοι. Μια καλά σχεδιασμένη πισίνα κήπου κάνει τον εξωτερικό χώρο να φαίνεται πιο πολυτελής σε ελάχιστο χρόνο. Συνήθως τοποθετείτε την πισίνα στην πίσω αυλή, επειδή συνήθως προσπαθείτε για μια απομονωμένη ατμόσφαιρα που σας καλεί να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Μια οθόνη απορρήτου θα ήταν συνεπώς απαραίτητη.

Μια πισίνα μπορεί να κάνει τον κήπο να φαίνεται με πολλούς τρόπους. Πρώτα απ ‘όλα, το μοντέλο της πισίνας έχει αντίκτυπο στη συνολική εμφάνιση του κήπου. Αλλά τότε είναι κρίσιμο πώς θα κάνετε την περιοχή γύρω από την πισίνα να μοιάζει. Ο σχεδιασμός ενός ηλιοθεραπείας, για παράδειγμα, είναι πολύ επωφελής.

Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο πώς η πισίνα αντιστοιχεί στους άλλους χώρους του κήπου. Θα μπορούσατε να το συνδέσετε με τον υπόλοιπο κήπο με πέτρινες πλάκες. Είναι σημαντικό λοιπόν ποια τοποθεσία έχετε επιλέξει για την πισίνα.

Είναι σημαντικό να κάνετε τον χώρο της πισίνας φιλόξενο. Αυτό γίνεται δημιουργώντας ένα μοντέρνο και άνετο καθιστικό κοντά. Ένα παρτέρι είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Με τη σωστή διακόσμηση, η πισίνα του κήπου γίνεται μια πραγματική όαση νερού.

Μια πισίνα κήπου δίνει στον εξωτερικό χώρο μια ξεχωριστή πινελιά

μοντέρνος κήπος με πισίνα δημιουργούν μια στενή πισίνα στην πίσω αυλή

Στρογγυλοποιήστε την πισίνα με ελκυστικά φυτά

μοντέρνος κήπος με δέντρα πισίνας κήπος φυτά ξύλινες πέτρες

Στο τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε κάτι: μην ξεχάσετε να φροντίσετε και την πισίνα! Φροντίστε για την καλή ποιότητα νερού, την αντλία νερού και το σύστημα νερού. Μόνο τότε μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες καλοκαιρινές μέρες στον δικό σας ονειρικό κήπο! Συλλέξτε περισσότερες ιδέες πισίνας στη γκαλερί μας και γίνετε δημιουργικοί με τον μοντέρνο σχεδιασμό του κήπου!

Το νερό και τα φυτά φαίνονται καλά στην πίσω αυλή

μοντέρνος κήπος με πισίνα πίσω αυλή μικρή πισίνα αρκετές περιοχές

Αφήστε το όνειρο μιας πισίνας στον κήπο να γίνει πραγματικότητα

μοντέρνος κήπος με πισίνα καθαρή χαλάρωση μεγάλος κήπος

Η πισίνα στον κήπο συμβάλλει στην καλύτερη ευημερία το καλοκαίρι

μοντέρνος κήπος με χώρο χαλάρωσης στην πισίνα τραπεζαρία λευκός κήπος

Μια πισίνα όχι μόνο προσφέρει περισσότερη διασκέδαση το καλοκαίρι, αλλά έχει και αντιπροσωπευτικές λειτουργίες

μοντέρνος κήπος με πισίνα φρέσκο ​​κήπο ιδέες καλοκαίρι

Σχεδιάστε τον δικό σας χώρο ευεξίας στην πίσω αυλή

μοντέρνος κήπος με ιδέες διακόσμησης κήπου πισίνας φυτά κήπου

Τα άνετα έπιπλα κήπου γύρω από την πισίνα είναι επίσης δημοφιλή

μοντέρνος κήπος με ιδέες σχεδιασμού κήπου πισίνας μοντέρνο καθιστικό

Ένα μοντέρνο σπίτι στον κήπο σας προσφέρει ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα του κήπου

μοντέρνος κήπος με πισίνα κήπο σπίτι θέρετρο

μοντέρνος κήπος με πισίνα άνετο καθιστικό κήπο ιδέες σχεδιασμού κήπου

μοντέρνος κήπος με πισίνα άνετο ξύλινο δάπεδο στην πισίνα

μοντέρνος κήπος με πισίνα πράσινη ξαπλώστρες οθόνη ιδιωτικότητας

μοντέρνος κήπος με ξύλινο πάτωμα στην πισίνα

μοντέρνος κήπος με πισίνα στρογγυλή πισίνα οθόνη απορρήτου

μοντέρνος κήπος με πισίνα μικρή αυλή στενή πισίνα

μοντέρνος κήπος με πισίνα μικρή στρογγυλή πισίνα πολλά φυτά

σχεδιασμός μοντέρνου κήπου με πισίνα εξωτερική πισίνα πίσω αυλή

μοντέρνος κήπος με φυτά πισίνας κήπος deco ιδέες καλοκαίρι

μοντέρνος κήπος με πισίνα καθιστικό καθιστικό ασυνήθιστη επίπλωση