Με τα πιο απλά μέσα, μπορεί να δημιουργηθεί μια όαση ευεξίας στον κήπο, έτσι ώστε οι διακοπές να είναι πάντα μια πόρτα βεράντας μακριά. Το άγχος της καθημερινότητας μπορεί να μείνει τέλεια πίσω από το να μπορείς να συγκεντρωθείς πλήρως στη θέα με όλες τις παρενέργειες που προέρχονται από έναν καταπράσινο κήπο.

Ο σωστός σχεδιασμός του κήπου είναι ακόμη κάτι που δεν πρέπει να λείπει κατ ‘αρχήν, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτρέψετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα από καιρό σε καιρό. Είναι σημαντικό για τον λόγο ότι η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο ταραχώδης και αγχωτική, δεν υπάρχει σχεδόν μια ήσυχη μέρα γιατί μπορεί να υπάρχουν ραντεβού ή κάτι παρόμοιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ήσυχες στιγμές στον κήπο στο σπίτι είναι τόσο απαραίτητες.

Με τον σωστό σχεδιασμό κήπου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όαση με ωραία έπιπλα οροφής

Το νερό δεν πρέπει να λείπει στο σχεδιασμό του κήπου

Στο σχεδιασμό του κήπου, το νερό δεν πρέπει να λείπει, γιατί αυτό δημιουργεί τη δική σας όαση ευεξίας. Μπορεί να είναι μια πισίνα ή μια συνηθισμένη πισίνα. Ούτε πρέπει να είναι μεγάλη πισίνα. Εάν δεν έχετε πραγματικά χώρο για πισίνα ή λίμνη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ποδόλουτρο. Αυτό ανανεώνει και διασφαλίζει ότι μπορείτε να απενεργοποιείτε από καιρό σε καιρό.

Στη συνέχεια μπορούν να τοποθετηθούν αρωματικά φυτά γύρω από την πισίνα ή τη λίμνη, τα οποία δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτή είναι μια ιδανική προσθήκη στον χώρο ευεξίας, ο οποίος μπορεί επίσης να προσφέρει χαλάρωση με λεβάντα ή τριαντάφυλλα. Αν όμως η περιοχή πρέπει να έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα, τότε μπορούν να δημιουργηθούν φυτά με αρώματα εσπεριδοειδών.

Δημιουργήστε μια όαση ευεξίας με το σωστό σχέδιο κήπου

Δημιουργήστε ένα προστατευμένο μέρος

Η ύπαρξη ενός κήπου χωρίς φράκτη ή αναρρίχησης φυτών είναι επίσης μια αγχωτική κατάσταση με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Εάν υπάρχει δρόμος ακριβώς δίπλα, θα υπάρχει επίσης ηχορύπανση από τα οχήματα. Επιπλέον, οι γείτονες θα μπορούσαν επίσης να ξεκινήσουν μια συζήτηση. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να δημιουργηθεί ένας «προστατευμένος τόπος». Ο ίδιος ο κήπος δεν πρέπει να είναι ανοιχτός για το κοινό.

Ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να μοιάζει ένας τέτοιος χώρος είναι ένας κήπος ζεν, γιατί στην πραγματικότητα εξασφαλίζει ειρήνη και ησυχία. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούνται πέτρες, χαλίκια, ογκόλιθοι και βρύα. Αυτός ο μινιμαλισμός διευκολύνει την εύρεση της ειρήνης. Ένας πολυσύχναστος κήπος, από την άλλη πλευρά, είναι περισσότερο βάρος. Αυτό όμως δεν μετράει έπιπλα κήπου, επειδή αυτά μπορούν επίσης να ενσωματωθούν τέλεια στην εμφάνιση του κήπου.

Επίσης νέα είναι στην τάση φθηνοί καναπέδες, τα οποία στη συνέχεια παραμένουν στη (χειμερινή) βεράντα. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο κήπος αποπνέει την ίδια ατμόσφαιρα με το σαλόνι. Αυτό είναι στην πραγματικότητα αυτό που επιτυγχάνεται με αυτό.

Δημιουργήστε μια μαγική όαση ευεξίας για να χαλαρώσετε

Με τον σωστό σχεδιασμό κήπου, οι παιδικές καρέκλες κήπου δημιουργούν μια όαση ευεξίας

Εξασφαλίστε τον βέλτιστο φωτισμό

Σχεδόν καμία άλλη περιοχή δεν είναι τόσο σημαντική όσο ο φωτισμός, επειδή επιτρέπει την εξαγωγή πολλών και ίσως γι ‘αυτόν τον λόγο ο φωτισμός θεωρούνταν πάντα ως διακοσμητικό στοιχείο. Υπάρχουν, για παράδειγμα, μικροί προβολείς που είναι προσαρτημένοι στην πρόσοψη του σπιτιού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανιχνευτές κίνησης ή ως διακόσμηση. Κατά κανόνα, αυτά είναι επίσης εξοπλισμένα με έξυπνη σύνδεση στο σπίτι, έτσι ώστε τα φώτα να μπορούν επίσης να διαμορφωθούν με smartphone.

Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι τα φώτα μπορούν επίσης να χαμηλώσουν ανάλογα με τη διάθεση, αλλά το χρώμα μπορεί επίσης να αλλάξει χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς υπάρχουν ως επί το πλείστον LED που επιτρέπουν πάνω από 16 εκατομμύρια χρώματα από προεπιλογή.

Με τον σωστό σχεδιασμό κήπου, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο πάγκο όασης κήπου Herbst Δημιουργήστε μια όαση ευεξίας με τα σωστά έπιπλα μπαλκονιού βεράντας