Τα αειθαλή φυτά φράκτη είναι μια δημοφιλής επιλογή για τον κήπο ή ως μέρος του εξωτερικού σας χώρου. Οι αειθαλείς φράκτες καλύπτονται από φύλλωμα όλο το χρόνο και προσφέρουν μια πλούσια, γεμάτη εμφάνιση που δημιουργεί μια φυσική οθόνη απορρήτου για τον κήπο σας. Ορισμένοι τύποι αειθαλών φρακτών έχουν ισχυρές ικανότητες απορρόφησης ήχου, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για όσους ζουν σε αστικές περιοχές. Για αυτούς και άλλους λόγους, τα αειθαλή φυτά φράχτη είναι η μόδα. Απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω και μάθετε περισσότερα για αυτό …

Τα αειθαλή φυτά φράχτη κάνουν τον κήπο σας να φαίνεται φρέσκος ακόμη και το χειμώνα

Αειθαλή φυτά φρακτών ωφελεί τις ιδέες περίφραξης ιδιωτικότητας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αειθαλών φυτών φράκτη?

Όχι μόνο οι αειθαλείς θάμνοι φαίνονται εκπληκτικοί, απορροφούν επίσης ρύπους, βοηθώντας στο φιλτράρισμα των τοξικών σωματιδίων από τον αέρα, καθιστώντας τον αέρα πιο καθαρό. Οι περιβαλλοντικά συνειδητοί κηπουροί εκτιμούν επίσης τα αειθαλή φυτά για την ικανότητά τους να σταθεροποιούν το έδαφος και έτσι να αποτρέπουν τη διάβρωση του εδάφους.

Απορροφούν επίσης περίσσεια υπόγειων υδάτων πριν φτάσουν σε σκληρές επιφάνειες ή σπίτια, έτσι οι αειθαλείς φράκτες είναι ένα εξαιρετικό προληπτικό μέτρο.

Δημιουργικές ιδέες κήπου με φυτά φράχτη

Αειθαλής φράχτης φυτών φράχτη φτιαγμένος από έργα τέχνης φράχτες

Το πράσινο και πολύχρωμο φύλλωμα αειθαλών δέντρων και θάμνων όλο το χρόνο τα καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή και ως εκ τούτου κοσμεί πολλούς κήπους σε όλη τη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα των αειθαλών φυτών φράκτη είναι πολλά και τα σημαντικότερα από αυτά αναφέρονται παρακάτω:

  • Πυκνό, πάντα παρόν φύλλωμα.
  • Ελκυστική εμφάνιση όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της χειμερινής προστασίας.
  • Το πυκνό φύλλωμα προσφέρει μια αποτελεσματική οθόνη απορρήτου.
  • Το φύλλωμα φιλτράρει και μειώνει τις επιπτώσεις του ανέμου και του θορύβου στον κήπο σας.
  • Διάφορες ιδιότητες όπως πρόσθετο χρώμα από ποικιλίες ανθοφορίας.
  • Οι διαρρηκτικοί βαθμοί προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια.
  • Βοηθήστε να απορροφηθεί νερό σε περιοχές με κακή αποστράγγιση.
  • λειτουργούν ως απορροφητές ρύπων και καθαριστές αέρα, ιδιαίτερα αποτελεσματικοί σε αστικές και προαστιακές περιοχές όπου οι εκπομπές κυκλοφορίας είναι οι υψηλότερες.

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των αειθαλών φυτών φράκτη

Αειθαλείς ιδέες οθόνης ιδιωτικότητας φυτών φράκτη

Η σημασία των αειθαλών φυτών φράκτη δεν σταματά εκεί. Η φύση αυτών των φυτών δημιουργεί έναν ασφαλή και προστατευμένο βιότοπο για την πανίδα στον κήπο για πολλά είδη. Η επιλογή για αειθαλή φυτά φράχτη θα σας επιτρέψει να δείτε μια σειρά από ζώα που επισκέπτονται τον κήπο σας. Το ενδιαφέρον για την άγρια ​​ζωή συνεχίζεται όταν τα πουλιά συγκεντρώνονται για να απολαύσουν τα πολύχρωμα, νόστιμα μούρα που παράγουν μια σειρά από αειθαλή φυτά φράχτη.

αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Τα αειθαλή φυτά φράκτη παρέχουν δημιουργική προστασία της ιδιωτικής ζωής

Ποιοι τύποι αειθαλών φυτών φράκτη έχουν μεγαλύτερη ζήτηση?

Ταχέως αναπτυσσόμενα αειθαλή φυτά φράκτη

Τα ταχέως αναπτυσσόμενα, αειθαλή φυτά φράχτη έχουν μεγάλη ζήτηση και αποτελούν έναν από τους τύπους φράκτη με τις καλύτερες πωλήσεις. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι τα είδη που έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στα αστέρια απαιτούν προσεκτική εξέταση. Ωστόσο, εάν αντιμετωπιστούν και φροντιστούν σωστά, μπορούν να σας ανταμείψουν με ένα ελκυστικό και εντυπωσιακό φράκτη σε ελάχιστο χρόνο!

Οι ταχέως αναπτυσσόμενοι τύποι φρακτών χρειάζονται τακτικό κλάδεμα

Διατηρήστε αειθαλή φυτά φράκτη

Πολύχρωμα αειθαλή φυτά φράκτη

Μην ξεγελιέστε από τον όρο «αειθαλές» γιατί δεν έχουν κάθε αειθαλές φυτό πράσινο φύλλωμα. Δεν υπάρχει αναγνωρίσιμο χρώμα για αυτήν την κατηγορία φυτών καθώς τα φύλλα κυμαίνονται από μια ποικιλία χόρτων έως κόκκινα και κίτρινα. Αυτό καθιστά αυτά τα φυτά φράκτη ιδανικά για εκείνους τους κηπουρούς που λαχταρούν χρώμα όλο το χρόνο.

Υπάρχουν φράχτες που έχουν έντονα χρωματισμένα φύλλα

Τα αειθαλή φυτά φράχτη επωφελούνται από τις πολύχρωμες οθόνες απορρήτου

Φρέσκες κόκκινες πινελιές στον κήπο

Τα αειθαλή φυτά φράχτη επωφελούνται από το πολύχρωμο φύλλωμα

Ανθισμένα αειθαλή φυτά φράκτη

Τα λουλούδια είναι ένα άλλο υπέροχο χαρακτηριστικό πολλών αειθαλών ειδών. Ανθισμένα αειθαλή φυτά φράχτη φέρνουν μια πινελιά χρώματος και πολλά από αυτά ένα υπέροχο άρωμα στον πράσινο χώρο. Έτσι εξασφαλίζουν εποχιακό ενδιαφέρον όλο το χρόνο.

Ορισμένα φυτά φράχτη έχουν επίσης μούρα

Αειθαλή φυτά φράκτη που ανθίζουν είδη φράχτη

Κίτρινα μούρα

Τα αειθαλή φυτά φράχτη επωφελούνται από πράσινα λουλούδια

Αδιάβροχα φυτά φράχτη αδιάβροχα

Οι φράκτες που δεν είναι διαρρηκτικοί έχουν μεγάλη ζήτηση καθώς αποτελούν μια πιο πράσινη και ελκυστική εναλλακτική λύση σε φράχτες ή τοίχους. Ορισμένα αειθαλή φυτά φράχτη είναι τέλειες επιλογές για κήπους ή επιχειρήσεις όπου η ασφάλεια ή / και η ιδιωτικότητα είναι ανησυχητική λόγω των αγκαθωτών συνηθειών τους και των μεγάλων αγκάθων. Όμως, όπου κρατούν τους εισβολείς έξω, παρέχουν επίσης ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον για μικρά πτηνά και θηλαστικά.

Νιώστε ασφαλείς στο σπίτι σας!

Τα αειθαλή φυτά φράχτη επωφελούνται από οθόνες απορρήτου φράχτη

Ανθεκτικά στη σκιά αειθαλή φυτά φράκτη

Οι αειθαλείς φράκτες που είναι ανεκτικοί στη σκιά είναι μια δημοφιλής επιθυμία. Ένας τέτοιος τύπος φράκτη είναι τα δάφνη, τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά στη σκιά και με τα γυαλιστερά πράσινα φύλλα τους σε διάφορα σχήματα και χρώματα είναι πολύ ελκυστικά. Σε γενικές γραμμές, όμως, είναι οι φυλλώδεις και όχι οι ανθισμένες ποικιλίες που αναπτύσσονται στη σκιά.

Αυτοί οι τύποι φράχτες κάνουν επίσης καλά στη σκιά

Τα αειθαλή φυτά αντιστάθμισης ωφελούνται από περίτεχνες ιδέες οθόνης απορρήτου

Εναλλακτικές αειθαλείς λύσεις κήπου

Υπάρχουν πολλά αειθαλή φυτά φράχτη με πολλές ελκυστικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά για να διαλέξετε. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια συμπληρωματική αειθαλή φύτευση ή μια εναλλακτική λύση σε έναν πραγματικό φράκτη, θα βρείτε πολλούς θάμνους, χόρτα και επίσης πράσινες «ομπρέλες» όπως ο κισσός και άλλες ομπρέλες φράχτη στην αγορά. Αυτές οι επιλογές εξοικονόμησης χώρου και ασφαλείς φράκτες είναι φανταστικές για στενές περιοχές ή περιορισμένο εξωτερικό χώρο, αλλά και για κάλυψη αντιαισθητικών τοίχων ή φρακτών.

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στον κήπο! Κάντε κύλιση προς τα κάτω για περισσότερες ιδέες …

Τα αειθαλή φυτά φράχτη έχουν τα πλεονεκτήματα του φράκτη προστασίας της ιδιωτικής ζωήςΤα αειθαλή φυτά φράχτη συνδυάζουν πλεονεκτήματα τύπων φράχτηΤα αειθαλή φυτά φράχτη ωφελούνται από τους φράκτες Τα αειθαλή φυτά φράκτη έχουν πλεονεκτήματα από τη φυσική ιδιωτικότητα Τα αειθαλή φυτά φράχτη ωφελούν τα κόκκινα λουλούδια Αειθαλή φυτά φράχτη Πλεονεκτήματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής εναλλακτικές λύσεις φράχτη Τα αειθαλή φυτά φράχτη επωφελούνται από την προστασία της ιδιωτικής ζωής από τύπους φράκτη Τα αειθαλή φυτά φράχτη επωφελούνται από το φράκτη φρακτών οθόνης απορρήτου Αειθαλή φυτά φράχτη ωφελεί τις ιδέες της οθόνης απορρήτου Τα αειθαλή φυτά φράχτη έχουν προστασία από την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον ήλιο Τα αειθαλή φυτά αντιστάθμισης προστατεύουν την ιδιωτικότητα