Το καλοκαίρι έρχεται με πολύ ήλιο και φρέσκο ​​άνεμο. Τώρα θέλουμε να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο έξω και να διασκεδάσουμε στο ύπαιθρο. Ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρέψετε, να ψήσετε στη σχάρα και να απολαύσετε γεύματα στο ύπαιθρο είναι σε μια εξωτερική κουζίνα. Αυτή είναι μια σύγχρονη επιλογή για τη μετακίνηση του χώρου διαβίωσης έξω και αντιστοιχεί ακριβώς στις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού. Η κουζίνα του κήπου μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε χρόνο με φίλους και συγγενείς στον καθαρό αέρα. Εάν έχετε επισκέπτες το καλοκαίρι, οργανώσετε ένα πάρτι μπάρμπεκιου ή απλά θέλετε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας έξω με την οικογένειά σας, τότε δεν χρειάζεται να εργάζεστε μόνοι σας στην κουζίνα. Αλλά αντίθετα! Με μια εξωτερική κουζίνα στον κήπο είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν στο μαγείρεμα και το ψήσιμο στη σχάρα. Ποια άλλα πλεονεκτήματα έχει μια κουζίνα στον κήπο; Θέλουμε να εξηγήσουμε τα παρακάτω.

Η εξωτερική κουζίνα είναι ο τέλειος τρόπος για να μετακινήσετε το χώρο μαγειρέματος έξω.

Υπαίθριες γωνιακές πέτρες από γρανίτη πάγκους σύγχρονης συσκευής σχάρας

  • Κάθε υπαίθρια κουζίνα συνδυάζει απλόχερα τον ατομικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα

Πριν αποφασίσετε για μια υπαίθρια κουζίνα, υπάρχουν αρκετές επιλογές σχεδιασμού που πρέπει να μελετήσετε. Ο σκοπός μιας τέτοιας περιοχής για μαγείρεμα και ψήσιμο στη σχάρα έξω είναι πολύ σαφώς καθορισμένος. Αφενός, δεν χρειάζεται να περπατήσετε από την κουζίνα μέσα στην τραπεζαρία έξω.

Δεν είστε ποτέ μόνοι όταν μαγειρεύετε και ψήνετε στη σχάρα. Από την άλλη πλευρά, ο σχεδιασμός εξαρτάται μόνο από εσάς, επειδή υπάρχουν κουζίνες κήπου σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και σχήματα. Όλα χαρακτηρίζονται από έναν εντελώς ατομικό σχεδιασμό.

 Μια εξωτερική κουζίνα πρέπει να τοποθετηθεί δίπλα στην εξωτερική τραπεζαρία.

Εξωτερική κουζίνα μοντέρνα σχεδίαση σχάρας από ανοξείδωτο ατσάλι

Επίσης, όταν τα σχεδιάζετε έξω, πρέπει να λάβετε υπόψη τον διαθέσιμο χώρο και την περιοχή που διατίθεται για αυτό, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Εδώ πρέπει να ειπωθεί αυτό Φτιάξτε μόνοι σας μια εξωτερική κουζίνα μπορώ. Έτσι θα ικανοποιούσε ακριβώς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μπορεί επίσης να κατασκευαστεί σε τοιχοποιία ή μεταφερόμενο, δηλαδή σε τροχούς. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε πού θέλετε να είναι η εξωτερική σας κουζίνα.

 Διάφορες επιλογές σχεδίασης είναι διαθέσιμες σε εσάς.

Εξωτερική κουζίνα με τροχούς απλό σχέδιο τραπεζαρίας από λευκό ξύλο

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα της κουζίνας στον κήπο, εξαρτάται επίσης από το στυλ και το γούστο σας. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας τι ταιριάζει με την κουζίνα σας έξω και τι δεν θέλετε. Σε ένα μοντέρνο σχεδιασμό υπαίθριας κουζίνας υπάρχει βασικά αρκετός χώρος για τα πάντα – από τη σχάρα μέχρι τον άνετο νιπτήρα, τις επιφάνειες εργασίας και αρκετό χώρο αποθήκευσης μέχρι το γουόκ ή το καμάδο. Ένα τζάκι κήπου ή φούρνος πίτσας μπορεί επίσης να είναι μέρος της υπαίθριας κουζίνας σας. Εν ολίγοις, μια τέτοια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σας δίνει μεγάλη ελευθερία στην προετοιμασία των γευμάτων σας. Μπορείτε να ετοιμάσετε φρέσκες σαλάτες, να μαγειρέψετε νόστιμα πιάτα έξω, να ψήσετε με φίλους, να ψήσετε πίτσες ή να απολαύσετε μια εντελώς νέα εμπειρία σχάρας με φούρνο γκριλ ή καμάδο. Τα καλοκαιρινά βράδια έξω μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστα και πολύ διασκεδαστικά.

 Μια πλήρως εξοπλισμένη εξωτερική κουζίνα είναι το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και κήπων.

Εξωτερική κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη πέτρινη τοιχοποιία μοντέρνα ενσωματωμένη κουκούλα εξαγωγής συσκευών κουζίνας

 Αυτή η υπαίθρια κουζίνα με πάγκο σας προσκαλεί να μείνετε έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εξωτερική κουζίνα με απλή σχεδίαση, εξωτερική τραπεζαρία και ποτό

  • Υλικά και φωτισμός για την εξωτερική κουζίνα

Η κουζίνα του κήπου είναι κατ ‘αρχήν εκτεθειμένη σε δυνατό ήλιο, βροχή και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν το χειμώνα, οπότε πρέπει να είναι κατασκευασμένη από στιβαρά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες υλικά. Πρώτα απ ‘όλα, εννοούμε υλικά υψηλής ποιότητας που αψηφούν όλες τις πιθανές καιρικές συνθήκες, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και χάλυβα corten για τις συσκευές κουζίνας. Στη συνέχεια, τικ ή γρανίτη για τους πάγκους και πέτρινες πλάκες και τούβλα για βάση τοιχοποιίας. Επίσης, σκεφτείτε εκ των προτέρων πού ακριβώς μπορείτε να βάλετε ή να κατασκευάσετε τις ηλεκτρικές συσκευές που χρειάζεστε, ώστε να μην καταστραφούν έξω και να σας εξυπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Στιβαρά και αδιάβροχα υλικά τίθενται υπό αμφισβήτηση κατά το σχεδιασμό μιας εξωτερικής κουζίνας.

Εξωτερική κουζίνα ανθεκτικά καιρικά υλικά από σκυρόδεμα από ανοξείδωτο ατσάλι

 Δύο κομψές λάμπες εκατέρωθεν της σχάρας παρέχουν αρκετό φως το βράδυ, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία ψησίματος.

Εξωτερική κουζίνα που ταιριάζει φωτίζοντας μικρούς λαμπτήρες και στις δύο πλευρές της σχάρας

Για να απολαύσετε μπάρμπεκιου με φίλους και συγγενείς έξω, χρειάζεστε επίσης κατάλληλο φωτισμό κήπου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για την εξωτερική κουζίνα. Πάνω απ ‘όλα, ο χώρος μαγειρέματος και σχάρας πρέπει επίσης να είναι καλά φωτισμένος το βράδυ, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε εκεί ανενόχλητοι. Τα φώτα νεράιδας είναι μια άλλη πολύ πρακτική επιλογή για την κουζίνα και την τραπεζαρία του κήπου, επειδή δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα το βράδυ. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε φώτα τσαγιού και κεριά στο τραπέζι φαγητού ή στα τραπεζάκια, προσθέτοντας την τελευταία πινελιά σε κάθε υπαίθρια συνάντηση. Σε μια ισορροπημένη φωτεινή ατμόσφαιρα και μπροστά από την ανοιχτή φωτιά κάτω από τον έναστρο ουρανό, μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ρομαντικές ώρες και να απολαύσετε πλήρως το φαγητό και την παρέα.

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε τέτοιες αξέχαστες εμπειρίες στο ύπαιθρο αυτό το καλοκαίρι!

 Μια μοντέρνα εξωτερική κουζίνα δεν χρειάζεται διακόσμηση, αλλά λίγο πράσινο δεν βλάπτει ποτέ.

Εξωτερική κουζίνα μοντέρνα επιπλωμένη και σχεδιασμένη μονάδα σχάρας απορροφητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα τσιμεντένιο ξύλο τικ

 Τσιμεντένιος φούρνος πίτσας, αδιάβροχο ξύλο και πολλά εξωτικά φυτά καθορίζουν την εξωτερική αισθητική.

Εξωτερική κουζίνα πολύ ελκυστικό σχέδιο φούρνου πίτσας τσιμεντένιο ξύλο εξωτικά φυτά

 Ένα καμάδο σας εγγυάται μια εντελώς νέα εμπειρία ψησίματος και δίνει στο φαγητό μια νέα γεύση.

Εξωτερική κουζίνα απλό σχέδιο κόκκινο kamado ενσωματωμένο πολύ πρακτικά

 Τα λουλούδια σε βάζα ή πράσινα φυτά σε γλάστρες φαίνονται καλά στις εξωτερικές επιφάνειες εργασίας.

Υπαίθρια κουζίνα όμορφα σχεδιασμένα λουλούδια σε βάζα πράσινα φυτά σε γλάστρες στις επιφάνειες εργασίας

Μπορεί επίσης να είναι πολύχρωμο!

Εξωτερική κουζίνα με τοίχους από ανοξείδωτο ατσάλι βυθίζουν πολλά πολύχρωμα λουλούδια ως διακόσμηση

Αν προτιμάτε ένα πολύ ατομικό σχέδιο.

Εξωτερική κουζίνα πολύ ενδιαφέρον ασυνήθιστο ατομικό σχέδιο

 Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στα παρακάτω σχέδια εξωτερικής κουζίνας ….

Εξωτερική κουζίνα μοντέρνο σχεδιασμό, πολλές συσκευές κουζίνας κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι

 … και βρείτε τα αγαπημένα σας ανάμεσα σε αυτά!

Εξωτερική κουζίνα τέλειος μοντέρνος σχεδιασμός θόλος ευχάριστη παραμονή στο ύπαιθρο

Υπαίθριοι πάγκοι απλής σχεδίασης από σκυρόδεμα ξύλινα πηχάκια οθόνης απορρήτου

Εξωτερική κουζίνα, μοντέρνος σχεδιασμός, καθιστικό και χώρος μαγειρέματος, πολλά επιπλέον, τηλεόραση

Εξωτερική κουζίνα σε μαύρο σχεδιασμό, μικρή τραπεζαρία κάτω από τη στέγη, πολλές καρέκλες

Υπαίθρια κουζίνα μοντέρνα και ρουστίκ σε ξύλινα παγκάκια από ξύλινο πάτωμα

Εξωτερική ψησταριά σκυροδέματος πάγκου κουζίνας

Εξωτερική κουζίνα σχεδιασμός πολύ μοντέρνας κουζίνας στιβαρά υλικά στέγες

Εξωτερική κουζίνα ενδιαφέρουσα σχεδίαση ξύλινη σχάρα

Υπαίθριο μπολ με πάγκους κουζίνας με οθόνη ιδιωτικότητας από πορτοκαλί πέτρα

Εξωτερική κουζίνα απλό σχέδιο που τραβάει τα βλέμματα kamado