Αυτά τα φαρμακευτικά βότανα ονομάζονται φυσικά αντιβιοτικά

Ένας ιός είναι ελαφρώς διαφορετικός οργανισμός σε σύγκριση με ένα βακτήριο. Υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι που βρίσκουν τους ιούς τρομερούς γιατί κανένα αντιβιοτικό δεν έχει καμία επίδραση σε αυτούς. Υπάρχουν όμως φυτά με αντιιική δράση και πολλά από αυτά αναπτύσσονται άγρια ​​στη φύση. Τώρα εισάγουμε μερικά από αυτά τα φαρμακευτικά βότανα και φυτά, τα οποία συχνά δείχνουν περισσότερα από ένα οφέλη όσον αφορά την υγεία μας.

Δοκιμασμένα φαρμακευτικά βότανα έναντι ιών 

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιείς γλάστρες αρκούδας

Η καλύτερη θεραπεία για το κρυολόγημα και τη γρίπη είναι η ρίζα τζίντζερ

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιές τζίντζερ2

Αποτελεσματικό κατά των βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιές σκόρδο

Βάλσαμο λεμονιού

Η αντιιική δράση του βάλσαμου λεμονιού έχει τεκμηριωθεί εκτενώς και δοκιμάστηκε στη Γερμανία. Οι αλοιφές που περιέχουν βάλσαμο λεμονιού συνταγογραφούνται για τον έρπη και τα εξανθήματα. Το βάλσαμο λεμονιού φροντίζεται πολύ εύκολα και μπορεί να αναπτυχθεί σε οποιονδήποτε κήπο. Προσοχή! Εάν το βάλσαμο λεμονιού δεν χωρίζεται με παρτέρι ή σε κουβά, μπορεί να εξαπλωθεί πολύ γρήγορα.

Το βάλσαμο λεμονιού λειτουργεί επίσης καλά κατά των ιών

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιή βάλσαμο λεμονιού3

Διαχωρίσματα αρκούδων

Αυτό το όχι πολύ γνωστό φυτό έχει την ιδιότητα να ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Τόσο η ρίζα όσο και όλα τα μέρη του φυτού περιγράφονται ως αντιιικά. Στην κινεζική ιατρική, το φαρμακευτικό φυτό είναι γνωστό και χρησιμοποιείται ευρέως με το όνομα Huang Qi. Η ρίζα είναι εξίσου γλυκιά με τη γλυκόριζα και, μαζί με ολόκληρο το φυτό, χρησιμοποιείται ως πρόληψη ή θεραπεία για το κρυολόγημα και τη γρίπη.

Οι Κινέζοι εκτιμούν αυτό το φυτό 

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιείς γλάστρες αρκούδας2

Το άλλο όνομα αυτού του φαρμακευτικού φυτού είναι Χουάν Τσι

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιείς γλάστρες αρκούδας3

Όλα τα μέρη του φυτού χρησιμοποιούνται στην κινεζική και την εναλλακτική ιατρική

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιείς γλάστρες αρκούδας4

σκόρδο

Όταν γίνεται συζήτηση σχετικά με τα αντιιικά φαρμακευτικά φυτά, θα πρέπει σίγουρα να αναφερθεί το θαύμα του σκόρδου. Αυτό το φυτό, το οποίο συνηθίζει, έχει αντιιικές, αντιβακτηριακές και επίσης αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το ακατέργαστο φυτό και όχι συγκρίσιμες σκόνες ή σπρέι. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό αποτέλεσμα καταναλώνοντας το σκόρδο με ζωμό κοτόπουλου. Προσοχή! Η κατανάλωση ωμού σκόρδου σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσει ναυτία.

Το σκόρδο στο ζωμό κοτόπουλου είναι μια καλή θεραπεία για τη γρίπη

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιή σκόρδο ζωμό κοτόπουλου

τζίντζερ

Πριν από πολύ καιρό αυτός ο ευέλικτος κόνδυλος χρησιμοποιήθηκε για γαστρεντερικά παράπονα και ναυτία. Το τσάι από τον κόνδυλο κάνει την κυκλοφορία και τον μεταβολισμό ξανά, αυξάνει ελαφρώς τη θερμοκρασία και καταπολεμά όλους τους ιούς.

Όταν νιώσετε τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης, πιείτε ένα αρωματικό τσάι τζίντζερ που έχετε δοκιμάσει με μέλι και λεμόνι.

Μόλις αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, πιείτε τζίντζερ με μέλι

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιή βάλσαμο λεμονιού4

φαρμακευτικά βότανα φυσικά αντιβιοτικά ζουν υγιείς γλάστρες αρκούδας4