Επιπτώσεις του αλατιού Epsom στην υγεία

καθαρτικό αλάτι αποτελείται από μαγνήσιο και θειικό άλας και αυτά τα δύο συστατικά είναι υπέροχοι φίλοι φυσικής ομορφιάς. Το αλάτι Epsom είναι ένα ξεχασμένο φάρμακο που έχει πολλές πιθανές χρήσεις στο σπίτι και στην επαγγελματική περιποίηση ομορφιάς. Σήμερα θα εστιάσουμε στην πρώτη πτυχή και θα σας δείξουμε διάφορες συνταγές για DIY φροντίδα ομορφιάς καθαρτικό αλάτι. Επισημαίνουμε επίσης τα οφέλη από την κατανάλωσή του.

Το αλάτι Epsom έχει ευεργετικές επιδράσεις στο σώμα

δημιουργικές ιδέες διαβίωσης διορθώνει επιπτώσεις στην υγεία συμβουλές τρόπου ζωής

Αναμίξτε τα άλατα Epsom με νερό και ποτίστε τα φυτά

Epsom αλατισμένα φυτά καλλιεργούν νερό μείγμα χύστε

Βελτιώστε τη γενική σας υγεία

Όλο και περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι πολλά συναισθηματικά και σωματικά προβλήματα οφείλονται στην έλλειψη μαγνησίου. Μπορεί να εξηγήσει καρδιακές παθήσεις, οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και προβλήματα στις αρθρώσεις. Οι νευρώσεις, ακόμη και η κατάθλιψη και η συνεχής κόπωση μπορούν επίσης να θεραπευτούν με υψηλότερες δόσεις μαγνησίου.

Διορθωτικά μέτρα για διάφορες ασθένειες

Οι δημιουργικές ιδέες για το σπίτι χρησιμοποιούν συμβουλές αλατιού epsom

Καλό μπάνιο με δύο φλιτζάνια καθαρτικό αλάτι. Αυτό πρέπει να απορροφηθεί στο δέρμα σας και από εκεί εξαπλώνεται σε όλο το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αντισταθμίσετε όλα τα αναφερόμενα συμπτώματα και παθολογικές καταστάσεις.

Αντιμετωπίστε διάφορους πόνους με καθαρτικό αλάτι

  • Ο χρόνιος πόνος στις αρθρώσεις και τα οστά καθώς και η ένταση στην πλάτη συνοδεύουν τους σύγχρονους ανθρώπους σχεδόν καθημερινά στην αγχωτική και δυναμική καθημερινότητά μας. Ξεκινήστε την κατάλληλη θεραπεία εγκαίρως, έτσι ώστε τα συμπτώματά σας να μην γίνουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. καθαρτικό αλάτι με τη μορφή προσθέτων μπάνιου μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμη.

Αντιμετωπίστε τα χτυπήματα με καθαρτικό αλάτι

Εάν έχετε ένα μεγάλο χτύπημα, θέλετε να το αφαιρέσετε από το πρόσωπό σας το συντομότερο δυνατό; Συμπίεση με καθαρτικό αλάτι είναι ένα γρήγορο μέσο που θα πετύχει το αποτέλεσμα που θέλετε.

Αντιμετωπίστε τα χτυπήματα με αυτόν τον τρόπο

Συμβουλές και κόλπα Epsom salt bump treat

Αφαιρέστε θραύσματα ξύλου

Βυθίστε την πληγείσα περιοχή του σώματος σε νερό καθαρτικό αλάτι ένα. Το ξύλινο θραύσμα είτε θα βγει στην επιφάνεια μόνο του είτε θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, η αφαίρεση είναι ευκολότερη και πιο υγιεινή.

Δημιουργήστε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας

Ανακατέψτε το συνηθισμένο σας conditioner μαλλιών καθαρτικό αλάτι στο. Απλώστε τα στα μαλλιά σας και αφήστε τα για 20 λεπτά. Αυτό σίγουρα θα σας δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας. Επιπλέον, είναι ευκολότερο να χτενίζετε τα μαλλιά στο επιθυμητό σχήμα.

Εφαρμογή για λόγους ομορφιάς

Epsom αλάτι όμορφα μαλλιά πιο όγκος τρόπου ζωής

Καθαρισμός προσώπου

Προσθέστε μισό κουτάλι στο τόνερ καθαρτικό αλάτι προστέθηκε. Χρησιμοποιήστε το για να πλύνετε το πρόσωπό σας για βαθύ καθαρισμό. Κάντε το μόνο σε λιπαρό δέρμα και όχι πολύ συχνά καθώς η φόρμουλα είναι αρκετά σκληρή και μπορεί να στεγνώσει πολύ το πρόσωπό σας.

Καθαρίστε το δέρμα του προσώπου

δημιουργικές ιδέες για το σπίτι διορθώνουν ιδέες καθαρό πρόσωπο

Χρησιμοποιήστε το για να φροντίσετε τα φυτά του σπιτιού σας

Τα φυτά του σπιτιού μπορούν πολύ καλά να συνθέσουν τα ορυκτά στο καθαρτικό αλάτι που περιέχει όφελος. Διαλύστε δύο κουταλιές από αυτό σε ένα λίτρο νερό. Χρησιμοποιήστε το για να ποτίσετε τα φυτά σας. Απλό και πολύ πρακτικό, έτσι δεν είναι?

Καλή φροντίδα για τα φυτά

Τα φυτά αλατιού Epsom ρίχνουν ορυκτές ιδέες στο σπίτι

Εχεις καθαρτικό αλάτι Στο σπίτι? Τι περιμένεις? Δοκιμάστε τις επιπτώσεις του!

Δημιουργική ζωή – ιδέες με πικρό αλάτι

δημιουργικές ιδέες για το σπίτι epsom συμβουλές και κόλπα εφαρμογής αλατιού