Ζούμε σε μια εποχή στην οποία είναι δυνατόν να λαμβάνουμε λιπαρά τρόφιμα ανά πάσα στιγμή. Είναι φθηνό και έχει πολύ καλή γεύση, αλλά δυστυχώς είναι επίσης ανθυγιεινό και μας παχαίνει. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία, το 53 τοις εκατό των Γερμανών είναι υπέρβαροι. Αυτή η κατάσταση είναι ανησυχητική επειδή το 16 τοις εκατό του πληθυσμού όχι μόνο ζυγίζει πολύ, αλλά είναι παχύσαρκοι. Συχνά θα φτάσετε γρήγορα στα όριά σας με μια αλλαγή στη διατροφή, επειδή τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι συνήθως πολύ αργά. Το FATFIX υπόσχεται ταχύτερα αποτελέσματα.

Απώλεια βάρους Το προϊόν διατροφής FATFIX στη δοκιμή5

Τι είναι το FATFIX?

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το FATFIX είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν διατροφής σε μορφή κάψουλας. Βασικά υποτίθεται ότι βοηθάει Ενισχύστε το μεταβολισμό σας, για να κάψετε λίπος πιο γρήγορα με αυτόν τον τρόπο. Το συστατικό είναι ένα εκχύλισμα από τα λεγόμενα φρούτα Garcinia Cambogia. Τα ξέρουμε επίσης ως Malabar tamarind ή brindleberry. Οπότε όλα είναι φυσικά.

Ο καρπός προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ανατολική Αφρική, όπου τα αποτελέσματά του είναι γνωστά για πολύ καιρό. Ο καρπός μοιάζει με έναν μικρό πράσινο κάκτο. Τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, δεν θα πιστεύατε ότι θα είχε τέτοιο αποτέλεσμα. Παρ ‘όλα αυτά, είναι πλούσιο σε μια ολόκληρη σειρά υγιεινών συστατικών, όπως ασβέστιο, βιταμίνη Β και σίδηρο. Το δραστικό συστατικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος είναι το λεγόμενο υδροξυκιτρικό οξύ.

Απώλεια βάρους Το προϊόν δίαιτας FATFIX στη δοκιμή 1

Τι κάνει το FATFIX στο σώμα?

Το δραστικό συστατικό από τα φρούτα λέγεται ότι εξουδετερώνει το ειδικό περιεχόμενο των τροφίμων κατά την κατάποση, προκειμένου να διεγείρει την καύση λίπους. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι οι υδατάνθρακες και οι πρωτεΐνες δεν εναποτίθενται στους γοφούς, αλλά αποβάλλονται απευθείας από το σώμα.

Ταυτόχρονα, το υδροξυκιτρικό οξύ καταστέλλει το αίσθημα της πείνας με φυσικό τρόπο. Έτσι, όχι μόνο αποβάλλετε άμεσα την περίσσεια ουσιών, τρώτε αυτόματα λιγότερο, γεγονός που προάγει τη διαδικασία απώλειας βάρους.

Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει στη συνέχεια να είναι δυνατή η μείωση και η διατήρηση του βάρους αποτελεσματικά και μακροπρόθεσμα. Σε αντίθεση με άλλες δίαιτες και μεθόδους νηστείας, οι κάψουλες FATFIX δεν πρέπει να προκαλούν ανεπιθύμητο φαινόμενο yo-yo.

Απώλεια βάρους Το προϊόν διατροφής FATFIX στη δοκιμή2

Βασικά, το FATFIX πρέπει να επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα:

  • Υποστήριξη στην απώλεια βάρους
  • Βελτιώστε το μεταβολισμό
  • Ενεργοποιείται η καύση λίπους
  • Οι επιβλαβείς αποθέσεις και οι τοξίνες υποτίθεται ότι αποβάλλονται από το σώμα
  • η γενική κατάσταση της υγείας πρέπει να βελτιωθεί.

Πώς να πάρετε το FATFIX?

Σύμφωνα με το ένθετο της συσκευασίας, συνιστώνται δύο κάψουλες την ημέρα. Είναι καλύτερο να τα παίρνετε με ένα μεγάλο ποτήρι το πρωί και το βράδυ. Με ένα μεγάλο δοχείο FATFIX με 90 κάψουλες, θα πρέπει να έχετε 45 ημέρες. Έτσι, είναι αρκετά εύκολο να το πάρετε, όπως και τα κανονικά φάρμακα.

Μετά την κατάποση, ο παράγοντας θα πρέπει στη συνέχεια να εργαστεί σε δύο φάσεις. Το πρώτο είναι να προετοιμάσει το σώμα για απώλεια βάρους μέσω ενός είδους αποτοξίνωσης. Ακολουθεί η φάση καύσης λίπους για διάρκεια περίπου 24 ωρών.

Απώλεια βάρους Το προϊόν διατροφής FATFIX στο τεστ3

Τι γίνεται με το FATFIX στην πράξη;?

Βασικά, όπως και πολλά άλλα προϊόντα απώλειας βάρους, όλα ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Προσεγγίζουμε το θέμα με κάποιο σκεπτικισμό και τάξη και στο baaboo πρώτα απ ‘όλα ένα κουτί με 90 κάψουλες, να δοκιμάσω το πράγμα για ένα μήνα. Μπορείτε να διαβάσετε στο διαδίκτυο ότι μερικοί άνθρωποι έχουν ήδη χάσει περίπου 7 κιλά μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Το αρσενικό μας άτομο δοκιμής έχει βάρος 84,5 κιλά και μέγεθος 1,83. Παίρνει μία κάψουλα κάθε πρωί και βράδυ, όπως αναφέρεται στο ένθετο της συσκευασίας. Διαφορετικά δεν έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο ζωής του. Ασχολείται πολύ λίγο με αθλήματα, έχει ισορροπημένη διατροφή, αλλά δεν μπορεί πάντα να κάνει χωρίς γλυκά ή άλλες λιχουδιές.

Μετά από μια εβδομάδα τακτικής χρήσης, ο δοκιμαστής μας παρατήρησε ότι ήταν ήδη 1,5 κιλό ελαφρύτερος. Δεν είχε αλλάξει πολύ στη διατροφή του, αλλά προς το τέλος των πρώτων εβδομάδων δεν ήταν πλέον σε θέση να διαχειριστεί μερίδες που προηγουμένως δεν αποτελούσαν πρόβλημα. Επιπλέον, αισθάνεται σημαντικά πιο κατάλληλος.

Απώλεια βάρους Το προϊόν διατροφής FATFIX στη δοκιμή4

Μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας ο εξεταζόμενος μας το συνήθισε και η λήψη των καψακίων έχει γίνει ρουτίνα. Λίγο περισσότερα από τρία κιλά έχουν ήδη πέσει. Μετά την τρίτη εβδομάδα ήταν ήδη τέσσερα κιλά και το αποτέλεσμα σιγά σιγά γινόταν ορατό. Το στομάχι αισθάνθηκε τουλάχιστον λίγο πιο επίπεδο.

Μετά τον μήνα δοκιμής, το θέμα της δοκιμής μας είναι περίπου 5,5 κιλά ελαφρύτερο από πριν. Νιώθει πολύ καλύτερα και σχεδιάζει να συνεχίσει να παίρνει τα χάπια. Έχει βάλει στόχο 10 κιλά, ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα με αυτήν την ταχύτητα.

Απώλεια βάρους Το προϊόν διατροφής FATFIX στο τεστ6

συμπέρασμα

Το FATFIX φαίνεται να παραδίδει αυτό που λέει στο κασσίτερο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι δυνατά Ανασκόπηση πιθανώς διαφορετικό από άτομο σε άτομο. Επομένως, θα πρέπει να το δοκιμάσετε προσεκτικά στην αρχή. Δεδομένου ότι δεν μπορούν όλοι να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες δοκιμής στο σπίτι, όπως μπορούμε εμείς, η διαδικασία απώλειας βάρους πρέπει να συνοδεύεται από γιατρό. Μπορεί να παρέχει συμβουλές και βοήθεια σε περίπτωση επιπλοκών.

Εικόνα 2: unsplash.com, © Εγώ Γιουνμάι

Εικόνα 3: © Fatfix

Εικόνα 4: unsplash.com, © Τζένιφερ Μπερκ