Υπάρχουν πραγματικά ακόμα άνθρωποι που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ξανά το φυτό της λεβάντας ή τη μυρωδιά του?

Η λεβάντα ανθίζει αυτή τη στιγμή σε όλους τους μικρούς κήπους, τα πάρκα και φυσικά στη χώρα. Το λουλούδι έχει ένα αδιαμφισβήτητο μοβ χρώμα και όταν εισπνέεις το άρωμα γρήγορα έρχεσαι σε καλύτερες σκέψεις και ιδέες. Είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ή αυτό το όμορφο και αρωματικό φυτό έχει μαγικές δυνάμεις?

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πολύ απλή και δεν έχει καμία σχέση με υπερφυσικά γεγονότα. Η λεβάντα είναι ένα από τα πολλά άλλα ευεργετικά φυτά του οποίου το άρωμα μπορεί να εξηγηθεί απλά και άμεσα από τα αιθέρια έλαια που περιέχει.

λάδι λεβάντας φυτό λεβάντα

Το φυτό της λεβάντας – Γενικά

Σε προηγούμενα άρθρα μας έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με τις επιδράσεις των αιθέριων ελαίων, με την αρωματοθεραπεία γενικά και επίσης με τα οφέλη του ροδέλαιο. Σήμερα θα θέλαμε να ασχοληθούμε συνοπτικά και συνοπτικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού λεβάντας και, πιο συγκεκριμένα, του πολύτιμου ελαίου λεβάντας.

Το λάδι λεβάντας λαμβάνεται από τις ταξιανθίες λεβάντας και είναι πάντα καλό να έχετε ένα μικρό ποτήρι στο ιατρείο σας. Εκτός από το γεγονός ότι το άρωμα της λεβάντας θα διώξει μόνιμα τους σκώρους και τα κουνούπια, μπορείτε να χαλαρώσετε πολύ πιο ενεργά όταν το άρωμα λεβάντας σας καλωσορίζει στο σπίτι σας μετά από μια αγχωτική μέρα στη δουλειά.

έλαιο λεβάντας

λάδι λεβάντας φυτό λεβάντα

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια φυτά λεβάντας 3

Τι κάνει το λάδι λεβάντας τόσο ωφέλιμο και δημοφιλές;?

Εάν εισπνεύσουμε το άρωμα του λαδιού λεβάντας τυχαία ή σκόπιμα, αισθανόμαστε αμέσως πιο ήρεμοι και πιο ξέγνοιαστοι. Αυτό δεν είναι τυχαίο, γιατί σύμφωνα με τους φυσιοπαθείς και τους αρωματοθεραπευτές, το φυτό έχει ένα πνευματικό μήνυμα και θα ήταν: “Θα σε πλύνω καθαρά”

Το έλαιο λεβάντας λειτουργεί καλά κατά της κατάθλιψης και της απογοήτευσης και μειώνει τη νευρικότητα και τη χρόνια εσωτερική ανησυχία σε ένα άτομο.

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια αιθέρια έλαια φυτών λεβάντας4

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια φυτά λεβάντας4

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια

Εξωτερική επίδραση του λαδιού

Εξωτερικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι λεβάντας αποτελεσματικά κατά της έντασης κατά τη διάρκεια μασάζ και να κρίνετε την επίδρασή του. Το αιθέριο έλαιο του φυτού λεβάντας εξαφανίζει γρήγορα την ενοχλητική ακμή και αν ενοχληθείτε από ένα δάγκωμα εντόμου, η λεβάντα μπορεί να βοηθήσει ξανά.

Σε περίπτωση συχνών λοιμώξεων της ουροδόχου κύστης, το έλαιο λεβάντας βοηθά γρήγορα και μόνιμα με τη μορφή κολπικών ντουλαπιών.

Το λάδι λεβάντας καταπρανει και καθαρίζει

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια λεβάντα φυτό 3 λάδι κεριών

λάδι λεβάντας για την ακμή

σπυράκια από λάδι λεβάντας

λάδι λεβάντας αγνά φυσικά έλαια φυτά λεβάντας4 πονοκέφαλος

λάδι λεβάντας αγνά φυσικά έλαια φυτά λεβάντας καταπραϋντικά

Εσωτερική επίδραση

Το τσάι λεβάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλά κατά της αϋπνίας και της ημικρανίας και σας κάνει να νιώθετε υγιείς και ήρεμοι όλοι μαζί.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για το θέμα “Φυσικά αγνά αιθέρια έλαια” στην ιστοσελίδα μας!

κυστίτιδα από έλαιο λεβάντας

λάδι λεβάντας φυτό λεβάντα

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια αιθέρια έλαια φυτών λεβάντας

έλαιο λεβάντας φυσικά έλαια αιθέριο έλαιο φυτών λεβάντας

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια φυτά λεβάντας

λάδι λεβάντας φυσικά έλαια φυτά λεβάντας 3