Απόθεμα μπαχάρι

Allspice – το εύρημα του Κολόμβου

Αυτό το μπαχαρικό ανακαλύφθηκε και περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον Χριστόφορο Κολόμβο. Η ομοιότητα με το μαύρο πιπέρι και η θέση του οδήγησε τον Κολόμβο να ονομάσει το μπαχαρικό Τζαμαϊκανή πιπεριά. Ο Κολόμβος πήρε το μπαχαρικό μαζί του στην Ισπανία και του έδωσε το όνομα “Pimienta”, που σημαίνει απλά πιπέρι στα ισπανικά.

Το Pimienta ονομάστηκε all-seasoning επειδή μοιάζει πολύ με το πιπέρι

Το μπαχάρι κλείνει

Ένα σημαντικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών κατά τη διάρκεια του Advent

Muffins μπαχάρι

Οι καρποί του μπαχάρι είναι πράσινοι, άγουροι και στρογγυλοί και όταν στεγνώσουν παίρνουν σκούρο καφέ χρώμα, κάτι που τους κάνει ακόμα πιο παρόμοιους με το μαύρο πιπέρι που γνωρίζουμε. Οι μπίλιες πιμέντο είναι απλά μεγαλύτερες και η γεύση του ακόμα πιο έντονη. Η μυρωδιά του μπαχάρι είναι μπερδεμένη και θυμίζει ένα γαρύφαλλο, άλλοτε κανέλα, άλλοτε μοσχοκάρυδο. Σε ορισμένες περιοχές το μπαχαρικό είναι ακόμα γνωστό ως πιπέρι γαρύφαλλου και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του μείγματος μπαχαρικών Advent.Στην ινδική και αραβική κουζίνα, το μπαχάρι αναμιγνύεται στο μείγμα κάρυ. Σε συνδυασμό με αρκεύθου και φύλλα δάφνης, το μπαχάρι κάνει το sauerbraten ή άλλα πιάτα ακόμα πιο νόστιμα.

Τα μούρα αναπτύσσονται στο δέντρο που ονομάζεται πιπέρι μυρτιά

Αρωματικό μπαχάρι διαφορετικό πράσινο

Με αυτό το αρωματικό θαύμα, τα ψάρια και το κρέας καρυκεύονται, παρασκευάζονται μαρινάδες και σάλτσες για κυνήγι και εξευγενίζονται διάφορες κομπόστες. Μια καλή ιδέα είναι να βάλετε μερικούς κόκκους στη γροθιά Advent ή στη γροθιά φρούτων. Μπορείτε να δώσετε στο συνηθισμένο ζεστό κρασί μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή νότα αρώματος.

Λόγω της μυρωδιάς του, που θυμίζει κανέλα και γαρύφαλλο, η πιπεριά της Τζαμάικα εξακολουθεί να ονομάζεται all-seasoning

Μπαχάρι μεγάλες καλές μπάλες

Τα αγαπημένα μπισκότα μελόψωμο περιέχουν επίσης αυτό το θαυματουργό μπαχαρικό

Αστερίες μελοψωμάτων μπαχάρι

Μπορείτε να συνδυάσετε μπαχάρι με μαύρο πιπέρι, φύλλα δάφνης, λάμπα σέλινου ή σκόρδο. Τα αρωματικά μούρα δεν πρέπει να υπερβάλλονται. Χρησιμοποιήστε περίπου 2-3 ​​κόκκους ανά 4 μερίδες για να αποφύγετε την υπερδοσολογία. Είναι πραγματικά δύσκολο να δοκιμάσετε το μπαχαρικό σε ένα πιάτο και λόγω των πολυάριθμων συσχετισμών με τη γεύση, οι καρποί της μυρτιάς πιπεριού εξακολουθούν να ονομάζονται μπαχαρικά ή μπαχαρικά.

Το αλεύρι αναμεμειγμένο με αρωματικά μπαχαρικά παίρνει μια εντελώς διαφορετική σημασία για τις αισθήσεις

Μπαχάρι στο αλεύρι

Εάν τα Χριστούγεννα σας παίρνουν πολύ χρόνο, μπορείτε επίσης να ψήσετε μπισκότα στο Helloween

Μπισκότα αποκριών μπαχάρι

Μερικά από αυτά σίγουρα θα διαρκέσουν μέχρι την πρώτη έλευση

Το μπαχάρι διαφορετικό

Τα μούρα μπαχάρι συλλέγονται σκόπιμα άγουρα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ευγενόλη – το κύριο συστατικό των αιθέριων ελαίων στο μπαχάρι, το οποίο υπάρχει και στα γαρίφαλα.

Στην Τζαμάικα, από όπου προέρχεται η μυρτιά πιπεριάς, οι κόκκοι μπαχάρι και τα έλαια που περιέχουν χρησιμοποιούνται ως φυσικές θεραπείες. Οι Τζαμαϊκανοί το χρησιμοποιούν για να ετοιμάσουν αρωματικά και θεραπευτικά τσάγια.

Τα αρωματικά μπαχαρικά αλλάζουν τον χαρακτήρα κάθε συμβατικού ποτού ή πιάτου

Τσάι με μπαχαρικά

Τα στεφάνια καφέ είναι επίσης πιο διασκεδαστικά με ένα εξωτικό μείγμα μπαχαρικών

Μπαχάρι μπαχάρι κάρδαμο

Μπορείτε να αλλάξετε πολλά με λίγους κόκκους μπαχάρι

Pim ent mini

Σε περίπτωση σοβαρών ασθενειών, τακτικών φαρμάκων, εγκυμοσύνης και θηλασμού, θα ήταν σκόπιμο να αναζητήσετε επαγγελματική συμβουλή πριν καταναλώσετε μπαχάρι.

Η μυρωδιά της ζαχαροπλαστικής παραμένει σε αεροστεγές δοχείο για μεγάλο χρονικό διάστημα

Pi ment τενεκεδένιο κουτί

Και όταν έχετε φάει αρκετά από αυτά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τους κόκκους για άλλους σκοπούς

Pim ent διαφορετική αλυσίδα