Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς, σε κανέναν δεν αρέσουν και όλοι ελπίζουμε με κάποιο τρόπο να τις ξεφορτωθούμε με απαλό τρόπο – τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Δυστυχώς, εξακολουθούν να έρχονται στον καθένα μας, εντελώς απρόσκλητοι και ανεπιθύμητοι. Και δεν είναι μόνο οι μικρές, σχεδόν χαριτωμένες γραμμές έκφρασης στα μάτια, τις οποίες ονομάζουμε επίσης γραμμές γέλιου, το πρόβλημα. Αλλά πάνω απ ‘όλα οι τρομακτικές ρυτίδες στο μέτωπο και τα μάγουλα. Η πληθώρα των κρεμών προσώπου αποδεικνύεται συχνά ανεπαρκής και προσπαθούμε μία τη φορά με την ελπίδα ότι η νέα θα φαίνεται πολύ καλύτερη και πιο ορατή. Δυστυχώς, οι περισσότερες κρέμες προσώπου έχουν πολλά αμφίβολα συστατικά που μπορεί να μην κάνουν πολύ καλά το δέρμα μας μακροπρόθεσμα. Από την ηλικία των 30 ετών, πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες, βασίζονται σε διαφορετικές μεθόδους ανύψωσης που υποτίθεται ότι κάνουν τη γήρανση του δέρματος πιο σφριγηλό. Ένα από τα νεότερα και πιο μοντέρνα αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το λεγόμενο lifting νήματος.

Τι ακριβώς βρίσκεται πίσω από αυτό και ποια πλεονεκτήματα και ποια μειονεκτήματα έχει αυτή η μέθοδος ομορφιάς, μπορείτε να μάθετε εδώ μαζί μας σήμερα.

Η ανύψωση νήματος πρέπει να ελαχιστοποιεί αισθητά όλες τις ρυτίδες του προσώπου 

ελαχιστοποιήστε όλες τις ρυτίδες του προσώπου μέσω ανύψωσης νήματος

Αυτό που στην πραγματικότητα είναι η ανύψωση νήματος?

Η ανύψωση νήματος είναι μια σχετικά νέα καλλυντική θεραπεία κατά την οποία μικροσκοπικά νήματα με διάμετρο περίπου 0,4 mm – 0,49 mm εισάγονται στο δέρμα για να το σηκώσουν και να το σφίξουν από το εσωτερικό. Είναι μια μη χειρουργική θεραπεία με τοπική αναισθησία. Αυτό απαιτεί περίπου.

40 λεπτά και επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή μόλις μία ημέρα μετά τη διαδικασία. Άλλα πρόσωπα, όπως οι θεραπείες με λέιζερ, ενώ είναι αποτελεσματικά σε μικρές ατέλειες στο δέρμα, δεν μπορούν να βοηθήσουν στη σύσφιξη του δέρματος που είναι έντονα τεντωμένο ή χαλαρωμένο. Η ανύψωση ραμμάτων προσφέρει μια ενδιάμεση λύση που είναι προσιτή, μη επεμβατική και αποτελεσματική.

Σε αυτή την περίπτωση, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας σε έμπειρους και καλούς ειδικούς στα καλλυντικά

μέθοδος τάσης ανύψωσης νήματος

Η ανύψωση νήματος λειτουργεί στην πραγματικότητα με δύο τρόπους. Πρώτον, τα νήματα λειτουργούν τραβώντας ελαφρά το δέρμα προς τα πίσω, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα λείανσης. Δεύτερον, ενεργοποιούν μια θεραπευτική αντίδραση στο δέρμα του προσώπου, η οποία προάγει το σχηματισμό κολλαγόνου. Επιπλέον, το αναζωογονητικό αποτέλεσμα της θεραπείας ενισχύεται. Τα μόνιμα αποτελέσματα μιας ανύψωσης νήματος διαρκούν συνήθως μεταξύ 1 και 2 ετών. Επειδή τα νήματα είναι τόσο μικρά, οι περισσότεροι ασθενείς δεν μπορούν πλέον να τα αισθάνονται μετά τη χειρουργική επέμβαση. Είναι επίσης 100% απορροφήσιμα και απορροφώνται φυσικά από τον οργανισμό.

Το δέρμα του προσώπου γίνεται πολύ πιο απαλό και λείο

πλεονεκτήματα της μεθόδου ανύψωσης νήματος

Τα κύρια πλεονεκτήματα της ανύψωσης νήματος

Έχουμε ήδη αναφέρει μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας ανύψωσης παραπάνω. Εδώ όλα με μια ματιά.

 • Σε σύγκριση με άλλες διαδικασίες, η ανύψωση νήματος είναι σχετικά φθηνή και δεν χρειάζεται να σκάβετε βαθιά στην τσέπη σας.
 • Ένα άτομο πρέπει να περάσει ελάχιστο χρόνο στο νοσοκομείο ή στο χειρουργικό κέντρο.
 • Δεν απαιτείται πλήρης αναισθησία.
 • Η ανύψωση του νήματος δεν αφήνει ίχνη ουλών.
 • Δεν χρειάζεται να περιμένετε μήνες για να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σχεδόν αμέσως.

λείο δέρμα μέσω ανύψωσης νήματος

Προσοχή! Αυτή η διαδικασία δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

 • Έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.
 • Ασθενείς με καρκίνο?
 • σε αυτοάνοσα νοσήματα.
 • για φλεγμονώδη δερματικά προβλήματα όπως έρπης, έκζεμα κ.λπ..
 • στην περίπτωση του διαβήτη?
 • με συγκεκριμένες αλλεργίες.
 • εάν το δέρμα είναι πολύ χαλαρό.
 • σε οξύ πόνο.
 • σε ορισμένες ψυχικές διαταραχές.

Τι μειονεκτήματα μπορεί να υπάρχουν;?

Μπορεί να αντιμετωπίσετε ήπια, βραχυπρόθεσμα ενοχλήσεις στο πρόσωπο. Μπορεί επίσης να υπάρχει πολύ ελαφρύ μούδιασμα που θα φύγει γρήγορα. Ωστόσο, εάν έχετε κάνει τη διαδικασία από αξιόπιστο αισθητικό χειρουργό, κατ ‘αρχήν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιπλοκές ή μειονεκτήματα. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και οι επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης διασφαλίζουν ότι τα πάντα, από τη διαβούλευση έως την ανάρρωσή σας, πραγματοποιούνται εντελώς σωστά και επιτυχώς.

Χάρη σε αυτήν την καινοτόμο μέθοδο, το δέρμα σύντομα θα φαίνεται και πάλι πολύ νεότερο 

πλεονεκτήματα ανύψωσης νήματος μειονεκτήματα

Συμπέρασμα:

Η ανόρθωση νήματος είναι μια σωστά μοντέρνα και δημοφιλής μέθοδος ομορφιάς για να απαλλαγείτε ή να ελαχιστοποιήσετε αυτές τις ενοχλητικές ρυτίδες. Είναι συγκριτικά απαλό, ανώδυνο και φθηνό. Αν λοιπόν οι δικές σας ρυτίδες έχουν γίνει πραγματική ενόχληση, αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να είναι η τέλεια λύση. Αφήστε τους καλύτερους ειδικούς να σας συμβουλεύσουν και τολμήστε να το κάνετε. Or απλά αλλάξτε τη δική σας στάση απέναντι στις φυσικές αλλαγές που μας φέρνει η ροή της ζωής.

Τα χαμογελαστά μάτια φαίνονται απλά όμορφα σε οποιαδήποτε ηλικία

ελαχιστοποιήστε τις ρυτίδες του προσώπου μέσω ανύψωσης νήματος

Μπορείτε να αποτρέψετε τις ρυτίδες του μετώπου πολύ μειώνοντας το άγχος και το συνοφρυωμένο βλέμμα 

χρησιμοποιήστε ανύψωση νήματος ενάντια στις ρυτίδες του προσώπου

Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και φυσικές καλλυντικές κρέμες προσώπου ως σύμμαχο στην καταπολέμηση των ρυτίδων 

Κρέμα προσώπου που ανυψώνει νήματα κατά των ρυτίδων

Και μην ξεχνάτε να αψηφείτε τις γραμμές έκφρασης: Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και σας κάνει επίσης όμορφο! 

όμορφο πρόσωπο με ανύψωση νήματος

νήμα που σηκώνει κατά των ρυτίδων του μετώπου

νήμα που σηκώνει όμορφο δέρμα

τι είναι ανύψωση νήματος

fadelifting μέθοδος ομορφιάς λείο δέρμα

αποτελεσματική μέθοδος ανύψωσης νήματος κατά των ρυτίδων του προσώπου

μέθοδος τάσης ανύψωση νήματος

ανύψωση νήματος πριν και μετά

νήμα που ανυψώνεται στο χαλαρό δέρμα

η ανύψωση νήματος ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες του προσώπου