Τι είναι το σωρό φρούτων των βακκίνιων

Τι είναι τα κράνμπερι και τι γνωρίζετε για αυτά?

Cranberry, το υγιές φρούτο

Τι είναι τα crenberry και από πού προέρχονται; Οι αξίες υγείας των βακκίνιων είναι γνωστές και αποδεδειγμένες εδώ και καιρό.

Το όνομα του φρούτου προέρχεται από την Αμερική, η οποία είναι επίσης η πατρίδα αυτών των μούρων.

Thereταν εκεί στην ακτή της Νέας Αγγλίας που ήρθαν οι πρώτοι Ευρωπαίοι ερημίτες, οι οποίοι λέγεται ότι ονόμασαν τον καρπό. Το χρώμα του μούρου είναι κορεσμένο κόκκινο, όπως το κόκκινο σημείο στο κεφάλι ενός γερανού. Ο καρπός μόνο είναι μικρός και έχει σχήμα φράουλας. Έτσι πήρε το όνομα το άγνωστο φρούτο – κράνμπερι.

Τα υγιή φρούτα προέρχονται από τον Καναδά και τη Βόρεια Αμερική

Τι είναι τα φρούτα των βακκίνιων στον θάμνο

Τα κόκκινα μούρα είναι η μεγαλύτερη πηγή φυσικής βιταμίνης C που γνωρίζουμε 

Τι είναι τα κράνμπερι φρούτα ποσότητα αρωματική

Τα κράνμπερι καλλιεργούνται κοντά σε μεγάλες λίμνες

Τι είναι η διαδικασία των βακκίνιων

Οι Ινδοί χρησιμοποιούσαν το κόκκινο φρούτο πριν από 300 χρόνια, τόσο για φαγητό όσο και για να επιταχύνουν την επούλωση των πληγών ή για να ανακουφίσουν τον πόνο.

Το κράνμπερι είναι γνωστό για τις πολυάριθμες ιδιότητες υγείας του. Η ικανότητά τους να καταπολεμούν διάφορες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα κράνμπερις είναι η μεγαλύτερη και απολύτως φυσική πηγή βιταμίνης C, γι ‘αυτό και συνιστώνται συχνά το χειμώνα. Η γεύση των κράνμπερι είναι ξινή. Ο καρπός προστατεύει από ιούς και ενισχύει την άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού.

Θα πρέπει να τρώτε τα φρούτα καθημερινά ως πρόληψη ασθενειών

Τι είναι τα κράνμπερι φρούτα ποσότητα βόρεια καρδιά

Ο χυμός του κράνμπερι είναι ένα αποδεδειγμένο φάρμακο για την κυστίτιδα

Τι είναι ο χυμός φρούτων των βακκίνιων

Χυμό κράνμπερι

Τα φρούτα έχουν αφυδατική και απολυμαντική δράση, γι ’αυτό και χρησιμοποιούνται με επιτυχία στη θεραπεία νεφρικών παθήσεων και λοιμώξεων της ουροδόχου κύστης. Ο χυμός του κράνμπερι διεγείρει την όρεξη και προμηθεύει το σώμα με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που είναι τόσο σημαντικά για την κυκλοφορία.

Τα μικρά φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνες, μικροστοιχεία και μέταλλα. Έχει αποδειχθεί ότι ο χυμός του κράνμπερι δεν είναι σε θέση να μειώσει τη χοληστερόλη και είναι ένας ισχυρός αντικαρκινικός παράγοντας.

Μπορείτε να βρείτε χυμό από κράνμπερι στα καταστήματα υγιεινής διατροφής ή στα φαρμακεία

Τι είναι ο χυμός ξηρών καρπών των βακκίνιων

Βατόμουρα στην κουζίνα

Για να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τις θετικές τιμές των κράνμπερι, θα πρέπει να τρώτε τα φρούτα φρέσκα και να καταναλώνετε τον χυμό φρούτων χωρίς ζάχαρη. Όταν έχετε κάνει αρκετά για την υγεία σας, μη διστάσετε να φτιάξετε ένα γευστικό κέικ ή μαρμελάδα από τον πολτό. Αν έχετε την ευκαιρία, διαλέξτε μόνοι σας τα κράνμπερι και προσθέστε μια χούφτα στο κουρκούτι. Τον κρύο χειμώνα, μια αρωματική σάλτσα βακκίνιων ταιριάζει τέλεια με το τηγάνισμα.

Ως πολυτελές αντικείμενο, ένα δροσιστικό ποτό έχει υπέροχη γεύση μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά

Τι είναι τα μητρικά cranberries ποτό

Γίνετε δημιουργικοί και προσθέστε μερικά κράνμπερι στο συνηθισμένο κουρκούτι κέικ! Θα εκπλαγείτε!

Τι είναι τα κέικ φρούτων cranberries