Υγιεινό τσάι – ποια τσάγια αξίζει να δοκιμάσετε?

Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι σημαντική για την ανθρωπότητα και την ανάκαμψη και τη γενική της ανάπτυξη. Παρ ‘όλα αυτά, φέρει επίσης την ευθύνη για πολλά. Κυκλοφόρησε τόσα πολλά χημικά και τεχνητά προϊόντα που ξεχάσαμε σιγά σιγά τις παραδοσιακές, υγιείς ουσίες.

Υγιεινό τσάι – πίνετε τσάι και μείνετε υγιείς

τσάι υγιεινό ποτό τσάι καταπολεμήστε το κρυολόγημα

Η φαρμακοβιομηχανία εξασφαλίζει γρήγορη εξάλειψη πολλών συμπτωμάτων ασθένειας και διαφημίζει τα προϊόντα πολύ ενεργά και σχεδόν επιθετικά. Έτσι η παλιά αλήθεια ξεθωριάζει στο παρασκήνιο ότι τα υγιεινά τρόφιμα και τα φαρμακευτικά βότανα έχουν πιο αργή αλλά μόνιμη θεραπευτική δράση.

Υγιεινό τσάι – επιλέξτε υγιεινά τρόφιμα και ποτά

Το τσάι είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής

Εάν τρώτε τακτικά υγιεινά τρόφιμα και φαρμακευτικά φυτά, δύσκολα θα χρειαστείτε χημικά προϊόντα από τη φαρμακοβιομηχανία. Για παράδειγμα, θέλετε να μάθετε ακριβέστερα ποια είναι τα πιο υγιεινά τσάγια; Μπορείτε να τα πίνετε κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τα τσάγια χρησιμοποιούνται επίσης ως βότανα και μπαχαρικά.

Τσάι σημύδας

Το τσάι μπορεί να παρασκευαστεί από μαλακά φύλλα σημύδας. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για νεφρικά προβλήματα. Το τσάι σημύδας αποτοξινώνει το σώμα, έχει ισχυρή αφυδατική δράση και διεγείρει το μεταβολισμό. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εξουδετερώσετε πολλές δερματικές παθήσεις και φλεγμονές. Την άνοιξη, μεταξύ Μαρτίου και αρχές Μαΐου, λαμβάνεται επίσης χυμός σημύδας, ο οποίος έχει πολύ ευεργετικές ιδιότητες.

Προετοιμάστε υγιεινό τσάι από φύλλα σημύδας

τσάι υγιής σημύδα τσάι σημύδα αφήνει υγιεινά τρόφιμα

Πιείτε τσάι σημύδας

Ετοιμάστε τσάι υγιή βότανα τσαγιού σημύδας υγιεινά τρόφιμα

Τσάι τσουκνίδας

Το τσάι τσουκνίδας δεν είναι μόνο πολύ υγιεινό, είναι γνωστό ότι είναι ένα εξαιρετικό παρασκεύασμα. Αυτό το τσάι χρησιμοποιείται ως φάρμακο και στην προφύλαξη από αναιμία και για βαριά αιμορραγία. Πολλά γαστρεντερικά προβλήματα μπορούν επίσης να επηρεαστούν θετικά από αυτό το υγιεινό τσάι. Το τσάι βοηθά στη χρόνια βρογχίτιδα. Το τσάι τσουκνίδας μπορεί να σας βοηθήσει πολύ με νεφρικά προβλήματα.

Το τσάι τσουκνίδας βοηθάει σε μια σειρά από προβλήματα υγείας

υγιεινό τσάι προετοιμασία τσαγιού τσαγιού υγιεινό φαγητό

Τσάι με φασκόμηλο

Όλες οι επώδυνες και δυσάρεστες καταστάσεις που σχετίζονται με το γαστρεντερικό σύστημα μπορούν να ανακουφιστούν με την τακτική κατανάλωση τσαγιού φασκόμηλου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να υποστηρίξετε και να επηρεάσετε θετικά τη θεραπεία και τις διαδικασίες επούλωσης του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. Μπορείτε επίσης να πιείτε τσάι από φασκόμηλο για κρυολογήματα.

Το τσάι φασκόμηλου έχει καλή επίδραση στο γαστρεντερικό σύστημα

τσάι υγιές φασκόμηλο τσάι ποτό υγεία

Καταπολεμήστε το κρύο με τσάι φασκόμηλου

Προετοιμάστε το τσάι πίνετε τσάι κατά του κρυολογήματος

Τσάι Melissa

Εάν είστε υπό συνεχή πίεση, το τσάι από φύλλα βάλσαμου λεμονιού είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτό το τσάι είναι πολύ υγιεινό, περιέχει πολλά αιθέρια έλαια και συνιστάται ιδιαίτερα για ηρεμία. Μπορεί να ανακουφίσει τον ερεθισμό. Οι φυσιοπαθείς και οι γιατροί συνιστούν την καθημερινή κατανάλωση τσαγιού από βάλσαμο λεμονιού (2-3 φλιτζάνια την ημέρα) για τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

Πιείτε τσάι από βάλσαμο λεμονιού για να ηρεμήσετε

προετοιμασία τσαγιού τσάι βάλσαμο λεμονιού υγιεινό φαγητό

Τσάι λυκίσκου

Ένα από τα πιο υγιεινά τσάγια είναι αυτό από θρυμματισμένους κώνους λυκίσκου. Το τσάι λυκίσκου έχει αναλγητική δράση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εξαλείψετε πολλές φλεγμονές. Προάγουν την πέψη και την όρεξή σας. Επιπλέον, το τσάι λυκίσκου έχει μια πολύ ηρεμιστική επίδραση όταν είστε υπό πίεση. Το υγιεινό τσάι λυκίσκου θα σας βοηθήσει επίσης με διαταραχές ύπνου και μπορεί να επαναφέρει τον καλό σας ύπνο.

Το τσάι λυκίσκου έχει ποικίλες επιπτώσεις στην υγεία στον οργανισμό

Προετοιμάστε τσάι πίνετε τσάι λυκίσκο τσάι υγιεινό

Απολαύστε έναν υγιή ύπνο

τσάι υγιές τσάι αποτέλεσμα υγιεινό φαγητό

Το τσάι λυκίσκου συνιστάται για αγχωτικές καταστάσεις

κάνοντας τις ιδιότητες του τσαγιού τσαγιού εξαλείψτε το άγχος υγιεινή διατροφή

Γκι

Ένα άλλο πολύ υγιεινό τσάι από βότανα είναι το γκι. Η τακτική κατανάλωση γκι μπορεί να μειώσει την υψηλή αρτηριακή σας πίεση. Αυτό το τσάι έχει χρησιμοποιηθεί κατά της επιληψίας και της υστερίας από την αρχαιότητα.

Το τσάι γκι χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της επιληψίας και της υστερίας από την αρχαιότητα

προετοιμασία γκι υγιεινό υγιεινό φαγητό

Δεν καταφέραμε να καλύψουμε όλα τα κύρια τσάι από βότανα σε αυτό το άρθρο. Για το λόγο αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε σε ένα δεύτερο άρθρο. Κολλήστε το, η συνέχεια είναι σύντομα!

Πιείτε τσάι από βότανα

είναι το τσάι υγιεινό υγιεινό φαγητό υγιεινά ποτά

Απολαύστε υγιεινά τσάγια

τσαγιού υγιές αποτέλεσμα τσουκνίδας τσάι