Τι αντιπροσωπεύει πραγματικά η ανθρώπινη αύρα?

Υπάρχει μια μεγάλη επιστημονική συζήτηση για το αν υπάρχει ανθρώπινη αύρα και σε ποιο βαθμό παίζει ρόλο στη μοίρα και τη συμπεριφορά μας. Και παρόλο που είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ρεαλιστικά, η πίστη σε αυτό φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Οπτικά, η αύρα αντιπροσωπεύεται πάντα ως ένα είδος μικρού νέφους που περιβάλλει το σώμα μας. Η εμφάνιση, η δύναμη και το χρώμα σας είναι ενδεικτικά της ψυχικής κατάστασης, της ευημερίας και των συναισθημάτων του ατόμου. Αλλάζει ανάλογα με το πώς αλλάζει η ψυχική μας κατάσταση.

Υπάρχει η αύρα και ποια επιστημονικά στοιχεία υπάρχουν γι ‘αυτήν?

Αύρα της εικόνας του ανθρώπου

Σύμφωνα με έρευνες, η αύρα ενός υγιούς ατόμου είναι περίπου 10-15 εκατοστά. Καθώς προσπαθείτε να αναπτυχθείτε πνευματικά, η αύρα θα μεγαλώσει επίσης.

Η αύρα φαίνεται επίσης ότι σχετίζεται με την ηλικία. Οι ηλικιωμένοι «ρουφούν» την ενέργεια των νεότερων. Τα παιδιά δίνουν πρακτικά την ενέργειά τους σε άλλους.

Σύμφωνα με έρευνες, η αύρα είναι περίπου 10-15 εκατοστά

Η αύρα του ανθρώπου αύρα βλέπει τσάκρα της ενέργειας του ανθρώπινου σώματος

Η δύναμη της αόρατης ενέργειας

Η αύρα της ανθρώπινης αύρας βλέπει τα χρώματα των τσάκρα

Μπορεί να φανεί η αύρα?

Σύμφωνα με τους ερευνητές, μόνο μερικοί άνθρωποι μπορούν να δουν την αύρα των άλλων. Μερικοί έχουν αυτή την ιδιαίτερη ικανότητα από τη γέννηση. Αυτό συνδέεται πολύ συχνά με περιουσιακές ιδιότητες.

Ποιος μπορεί να δει την αύρα ενός ατόμου?

Δείτε την αύρα του ανθρώπου

Από τι αποτελείται η αύρα?

Η αύρα έχει μια αρκετά περίπλοκη δομή. Έχει επτά διαφορετικά στρώματα. Αυτά είναι τα λεγόμενα τσάκρα. Έχουν διαφορετικές λειτουργίες και είναι υπεύθυνες για διαφορετικά συστήματα στον οργανισμό και τα συναφή συναισθήματα των ανθρώπων.

Υπάρχουν 2 ή 3 τσάκρα που λειτουργούν στους ανθρώπους και το άνοιγμα του καθενός από τα επόμενα βοηθά να φέρει το άτομο σε ένα περαιτέρω επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης.

Τι κοινό έχουν η αύρα και τα τσάκρα;?

Αύρα του ανθρώπου δείτε αύρα τσάκρα

Πώς μπορούμε να προστατέψουμε την αύρα μας?

Είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας να διατηρούμε τη λογική μας. Πρώτον, πρέπει να προστατευτούμε από τα άσχημα συναισθήματα και να φροντίσουμε την ψυχική μας ευεξία. Πρέπει επίσης να προστατευτούμε από την αρνητική επιρροή των άλλων ανθρώπων.

Προστατέψτε την αύρα σας από αρνητικές επιρροές !

Δείτε αύρα του ανθρώπου αύρα

Μπορούν να βλάψουν την αύρα μας όταν αλληλεπιδρούμε με την αρνητική τους επιρροή

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κρατάτε μια φυσική, αλλά ίσως μια ψυχολογική απόσταση από αυτό. Μην αντιδράτε σε επιθέσεις, φθόνο, θυμό, αλλά θεωρήστε το μια περίεργη αντίδραση που δεν έχει καμία σχέση με εσάς. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα λάβετε αυτά τα συναισθήματα στην αύρα σας και δεν θα αισθανθείτε πληγωμένα από αυτά.

Μείνετε θετικοί και θα έχετε μια υγιή αύρα

Αύρα του ανθρώπου αύρα δείτε τα ενεργειακά κέντρα των τσάκρα