Συμβουλές φροντίδας του δέρματος που είναι περισσότερο μύθος

Πολλές από τις δημοφιλείς συμβουλές φροντίδας του δέρματος δεν έχουν πραγματική βάση και μερικές είναι ακόμη και επιβλαβείς. Θα θέλατε να ξεφύγετε από τους ψεύτικους μύθους και να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη υγεία και ομορφιά?

Φροντίδα για το δέρμα – Η σωστή φροντίδα εξασφαλίζει μακροχρόνια ομορφιά!

συμβουλές φροντίδας δέρματος όμορφο δέρμα νεανικό

Φροντίδα για το δέρμα σας – συμβουλές για όμορφο δέρμα

φροντίδα του δέρματος αγοράστε καλλυντικά χρησιμοποιήστε κρέμα

Τώρα, καταρρίπτουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς συμβουλές φροντίδας στο σπίτι, στις οποίες μπορεί να τηρήσατε μέχρι τώρα.

Σημαίνει μόνο από μία σειρά καλλυντικών

Ως αποτέλεσμα των διαφημιστικών καμπανιών, πολλοί χρήστες μένουν με την εντύπωση ότι πρέπει να αγοράζουν μόνο προϊόντα περιποίησης από την ίδια μάρκα, ακόμη και από την ίδια σειρά. Σύμφωνα με την περιγραφή, αυτά αλληλοσυμπληρώνονται και συμπληρώνουν το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό ισχύει σε πολύ λίγες περιπτώσεις. Διαφορετικά, μπορείτε να συνδυάσετε προϊόντα περιποίησης από διαφορετικές μάρκες. Απλώς πρέπει να είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματος ή των μαλλιών σας.

Επιλογή καλλυντικών

συμβουλές φροντίδας δέρματος επιλέξτε καλλυντικά

Η κρέμα νύχτας και ημέρας είναι η ίδια

Στην πραγματικότητα, οι κρέμες νύχτας και ημέρας έχουν πολύ διαφορετικές λειτουργίες. Το πρώτο προορίζεται κυρίως για να παρέχει στο δέρμα κατάλληλα ενεργά συστατικά και η καθημερινή φροντίδα επικεντρώνεται στην προστατευτική λειτουργία.

Πάρτε κρέμα νύχτας και ημέρας

φροντίδα του δέρματος συμβουλές ομορφιάς υγείας ζωής

Αγοράστε λοιπόν και τα δύο προϊόντα. Μακροπρόθεσμα δεν θα σας κοστίσει πολύ, γιατί δεν τα χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα.

Οι ρυτίδες σχηματίζονται όταν το δέρμα είναι πολύ ξηρό

Αυτός είναι επίσης ένας ψευδής μύθος και μπορεί να βλάψει πολλές γυναίκες. Με βάση αυτήν την πεποίθηση, κατευθύνετε τις προσπάθειές σας για την περιποίηση του δέρματος προς την απολύτως λάθος κατεύθυνση. Στην πραγματικότητα, οι ρυτίδες προκαλούνται από έλλειψη κολλαγόνου. Έτσι τα ενυδατικά προϊόντα βελτιώνουν την εμφάνιση, αλλά δεν αντισταθμίζουν τη διαδικασία γήρανσης.

Γιατί πράγματι σχηματίζονται ρυτίδες;?

συμβουλές φροντίδας του δέρματος ρυτίδες μύθοι

Για το σκοπό αυτό, χρειάζεστε καλλυντικά με καλό αντιηλιακό παράγοντα, επειδή οι ακτίνες του ήλιου καταστρέφουν το κολλαγόνο. Επιπλέον, τα καλλυντικά σας πρέπει να περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά.

Πρέπει να ξεκινήσετε την αντιγηραντική φροντίδα όσο το δυνατόν νωρίτερα

Αυτή είναι μια από τις πιο επιβλαβείς συμβουλές φροντίδας του δέρματος. Τα προϊόντα αντιγήρανσης έχουν πολλά συστατικά που είναι απολύτως ακατάλληλα για νεανικό δέρμα. Στην καλύτερη περίπτωση, ερεθίζεται σοβαρά και στη χειρότερη περίπτωση, η παραγωγή κολλαγόνου επηρεάζεται. Έτσι, θα μπορούσατε ακόμη και να πετύχετε το αντίθετο ξεκινώντας τη φροντίδα πολύ νωρίς.

Αντιμετωπίστε κατάλληλα το νεαρό δέρμα

συμβουλές φροντίδας δέρματος όμορφη σωστή φροντίδα δέρματος

Όταν χρησιμοποιείτε ενυδατικά καλλυντικά, το πρόσωπό σας δεν χρειάζεται πλέον νερό

Πρέπει να πίνετε μεγάλη ποσότητα νερού εάν θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται καλό. Κανένα ενυδατικό σχήμα δεν μπορεί να το αναπληρώσει αν δεν τηρείτε αυτόν τον κανόνα.

Το νερό είναι σημαντικό για το όμορφο δέρμα

φροντίδα για το δέρμα ακολουθήστε τις σωστές συμβουλές όμορφο νερό του δέρματος

Πρέπει να αντικαθιστάτε τακτικά τα προϊόντα περιποίησης

Μία από τις δημοφιλείς συμβουλές φροντίδας του δέρματος είναι αυτή που λέει ότι πρέπει να αντικαθιστάτε τακτικά τα προϊόντα περιποίησης επειδή το δέρμα τα συνηθίζει και δεν έχουν πλέον καμία επίδραση. Αυτό δεν είναι καθόλου αληθές: εάν το δέρμα σας μπορεί να επηρεαστεί καλά από έναν συγκεκριμένο παράγοντα, δεν χρειάζεται αντικατάσταση.

Επιλέξτε προσεκτικά προϊόντα περιποίησης δέρματος

μύθοι φροντίδας του δέρματος όμορφες συμβουλές για το δέρμα

Αλλά υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει σίγουρα να έχετε κατά νου: Με την πάροδο του χρόνου και με κάθε αλλαγή εποχής, οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν και πρέπει να προσαρμόσετε ανάλογα τη φροντίδα σας.

Το καλοκαίρι, το δέρμα χρειάζεται καλή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου

συμβουλές φροντίδας δέρματος καλοκαίρι σωστή φροντίδα

Το χειμώνα, το δέρμα χρειάζεται επίσης ιδιαίτερη φροντίδα

συμβουλές φροντίδας δέρματος διαφορετικές εποχές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κρέμες δέρματος μέχρι την ημερομηνία λήξης στη συσκευασία

Κατ ‘αρχήν αυτό ισχύει, αλλά μόνο αν αποθηκεύσετε σωστά την κρέμα. Είναι καλύτερα να αγοράζετε μικρότερες ποσότητες και να τις χρησιμοποιείτε γρήγορα. Είναι σημαντικό να παίρνετε πάντα μια μικρή ποσότητα από την κρέμα με καθαρά δάχτυλα, ώστε να μην παραμείνουν βακτήρια εκεί.

Αποθηκεύστε σωστά την κρέμα δέρματος

φροντίδα για το δέρμα χρησιμοποιήστε σωστά την κρέμα δέρματος

Τα ακριβά καλλυντικά είναι υψηλότερης ποιότητας

Η τιμή δεν είναι πάντα ένδειξη καλής ποιότητας. Αντιθέτως, κοιτάξτε πού κατασκευάζεται το προϊόν και τι είδους ενεργά συστατικά περιέχει. Ρωτήστε κριτικά αν αυτά μπορούν να υποστούν επεξεργασία σε χαμηλή τιμή. Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε τα καλλυντικά μπορεί να είναι φθηνά.

Επιλέξτε τα κατάλληλα καλλυντικά για εσάς

χρησιμοποιήστε σωστά το κατάστημα κρέμας φροντίδας δέρματος

Αποκτήστε δοκιμαστές και νιώστε τις επιπτώσεις τους στο δέρμα σας. Το πώς αισθάνονται είναι ο καλύτερος δείκτης της ποιότητας ενός προϊόντος.

Μάθετε: το δέρμα σας αξίζει τον κόπο!

Αυτές οι ελαττωματικές συμβουλές φροντίδας του δέρματος δείχνουν τη σημασία των καλών πληροφοριών. Είναι καλύτερο να έχετε καλή γενική εκπαίδευση για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τα σωστά προϊόντα φροντίδας όσο και την κουλτούρα της προσωπικής υγιεινής. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην πέσετε στην παγίδα των λανθασμένων συμβουλών και των ανήθικων στρατηγικών μάρκετινγκ.