Οι άνθρωποι είχαν πάντα μια πολυπόθητη επιθυμία, δηλαδή να είναι πάντα νέοι και να ζουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό! Θα μπορούσε όμως να μείνει νέος και ζωτικός μέχρι τα βαθιά γεράματα, να ζήσει χωρίς πόνο και να έχει καλή μνήμη; Ενώ η ιατρική αναζητά συνεχώς νέες μεθόδους θεραπείας και προσπαθεί πάντα να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ανθρώπου, η φύση μας προσφέρει ένα μοναδικό φάρμακο που ονομάζεται gotu kola και δημιουργεί θαύματα. Αν και δεν είναι ακόμη πολύ γνωστό, το ασιατικό φαρμακευτικό βότανο έχει έντονο θεραπευτικό αποτέλεσμα, μπορεί να αναγεννήσει, να ζωντανέψει και να αναζωογονήσει το ανθρώπινο σώμα. Εάν δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με αυτή τη θαυματουργή θεραπεία για την αιώνια νεαρή ζωή, μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτό εδώ. Στις ακόλουθες γραμμές αναφέρουμε την κατανομή, τα θεραπευτικά αποτελέσματα και τη συνιστώμενη μορφή δοσολογίας του Gotu Kola. Μείνετε συντονισμένοι!

 Gotu Kola ή το ασιατικό γρασίδι τίγρης που κάνει θαύματα!

Το γρασίδι της τίγρης της Gotu Kola κάνει θαύματα για μια αποτελεσματική θεραπεία

  • Τι είναι το γκότου κόλα και πού είναι κοινό?

Το Gotu Kola είναι ένα φαρμακευτικό βότανο που έχει θετική επίδραση σε όλες τις ασθένειες. Η θεραπευτική του δύναμη είναι γνωστή και εκτιμάται στην Ασία εδώ και χιλιετίες και έχει γίνει δημοφιλής στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Σε αυτή τη χώρα, το Gotu Kola ονομάζεται ινδικό pennywort ή φέρει ονόματα όπως Centella asiatica, βότανο τίγρης ή γρασίδι τίγρης.

Το ποώδες φυτό προέρχεται αρχικά από την Ινδία. Το φαρμακευτικό φυτό είναι επίσης διαδεδομένο στην Ιαπωνία, την Κίνα και τις τροπικές περιοχές της Αφρικής. Δηλαδή, αναπτύσσεται συνεχώς και τα πάει πολύ καλά σε τροπικά και υποτροπικά κλίματα. Σε αντάλλαγμα, το φαρμακευτικό βότανο δημιουργεί ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, πλούσιο σε χούμο και βαλτώδες περιβάλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται κυρίως στις όχθες των ποταμών και στους ορυζώνες, εν συντομία, σε υγρές τοποθεσίες σε υψόμετρα μεταξύ 200 m και 2000 m.

Το φαρμακευτικό βότανο γίνεται αμέσως αντιληπτό με τα κυκλικά ή νεφροειδή πράσινα φύλλα του.

Gotu Kolas ασιατικό φαρμακευτικό βότανο πράσινα κυκλικά ή νεφροειδή φύλλα

Το Gotu Kola είναι ένα πολυετές φαρμακευτικό φυτό που φτάνει σε μέγιστο ύψος τα 30 εκατοστά. Στο λεπτό στέλεχος αναπτύσσονται κυκλικά ή νεφροειδή πράσινα φύλλα. Κατά την περίοδο της ανθοφορίας από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, σχηματίζονται μικρά λουλούδια, αλλά αυτά συνήθως δεν υψώνονται πάνω από τα φύλλα. Όλα τα μέρη του φυτού λέγεται ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Στην ασιατική κουζίνα, για παράδειγμα, τα στρογγυλά φύλλα και οι νεαροί βλαστοί χρησιμοποιούνται καταναλώνοντάς τα ως σαλάτα. Τα φύλλα μπορούν ακόμα να στεγνώσουν και να χρησιμοποιηθούν ως τσάι ή σκόνη.

 Τι μπορείτε να θεραπεύσετε με το γκότου κόλα?

Θεραπευτική δύναμη Gotu Kola Asian pennywort από το ιατρικό βότανο της φύσης

  • Ποιες θεραπευτικές ιδιότητες έχει το ασιατικό θαυμαστό βότανο gotu kola;?

Το ασιατικό φλουρί ονομάζεται “τροφή για τον εγκέφαλο” από εναλλακτικούς ασκούμενους. Το Gotu Kola έχει αναγεννητική επίδραση στο νευρικό σύστημα, το καταπρανει έντονα και προάγει τη νοημοσύνη και τη λειτουργία της μνήμης. Το ινδικό φαρμακευτικό βότανο αποδίδεται ότι έχει θεραπευτική επίδραση σε νευρικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων καταθλιπτικών καταστάσεων, ψυχικών διαταραχών, επιληψίας, υποχονδριών. Λέγεται ότι ο Gotu Kola σταματά την πρόωρη γήρανση και ανακουφίζει από τη λήθη. Είναι απλά αξεπέραστο για αναγέννηση και αναζωογόνηση του εγκεφάλου και των νευρικών κυττάρων. Αυτό οφείλεται στα σημαντικά συστατικά του. Βιταμίνη Α, Β, C, Ε, ασβέστιο, σίδηρος, μαγνήσιο, σελήνιο, αργινίνη και άλλα μπορούν να βρεθούν στα φύλλα και τους νεαρούς βλαστούς του φαρμακευτικού φυτού.

Το ασιατικό φαρμακευτικό βότανο Gotu Kola ονομάζεται επίσης “τροφή για τον εγκέφαλο”.

Gotu Kola ασιατικό γρασίδι τίγρης Τροφή για τον εγκέφαλο

Επιπλέον, οι ουσίες που περιέχουν αυξάνουν τον σχηματισμό κολλαγόνου στα οστά και τους χόνδρους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Gotu Kola βοηθά σε ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος. Βελτιώνει επίσης την περιφερική κυκλοφορία του αίματος, έτσι ώστε να μην έχετε πλέον κρύα πόδια και χέρια. Το γρασίδι τίγρης χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία κιρσών και λεμφοιδήματος. Σύμφωνα με νέα αποτελέσματα ερευνών, το φαρμακευτικό βότανο συνιστάται ως καλός προληπτικός παράγοντας από φόβο πτήσης πριν από μακρινές πτήσεις στο εξωτερικό.

 Το ασιατικό pennywort χρησιμοποιείται στην ιατρική Ayuverdic για δύο χιλιετίες.

Gotu Kola ασιατικό γρασίδι τίγρης που χρησιμοποιείται ευρέως στην Auyverda και στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική

Το φαρμακευτικό βότανο χρησιμοποιείται στην Ayuverdic ιατρική για περίπου 2000 χρόνια. Στην Ασία το gotu kola ονομάζεται επίσης “πνευματικό βότανο” και χρησιμοποιείται για κίνητρα και ζωντάνια. Πιστεύεται ότι προωθεί το ενεργειακό κέντρο στην κορυφή του κεφαλιού. Επιπλέον, το φυτό λέγεται ότι έχει αποτοξινωτικές, αντιφλεγμονώδεις και μειωτικές επιδράσεις. Το βότανο τίγρης αποστραγγίζει το σώμα και έχει αντιοξειδωτική και αντιμυωτική δράση. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται στην Ayuverda και στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων και ασθενειών. Για το λόγο αυτό, ο Gotu Kola θεωρείται ένα φυσικό θαύμα που θεραπεύει και αναζωογονεί το ανθρώπινο σώμα.

 Ένα φυσικό θαύμα που θεραπεύει και ζωντανεύει το ανθρώπινο σώμα.

Το Gotu Kola ασιατικό γρασίδι τίγρης φυσικό θαύμα θεραπεύει και ζωντανεύει το σώμα

  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο?

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε gotu kola σε καταστήματα υγιεινής διατροφής, καταστήματα υγιεινής διατροφής και φαρμακεία. Διατίθενται διάφορα προϊόντα που περιέχουν εκχυλίσματα του φαρμακευτικού φυτού και χρησιμοποιούνται είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Τέτοια είναι για παράδειγμα κάψουλες, δισκία, τσάι, σκόνη, βάμμα, αλοιφές και κρέμες. Είναι καλύτερο, ωστόσο, να λάβετε συμβουλές από τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν από την αγορά και να μάθετε πώς ακριβώς πρέπει να παίρνετε αυτά τα φαρμακευτικά προϊόντα.

 Το ασιατικό φαρμακευτικό βότανο είναι διαθέσιμο από εμάς ως τσάι, αλοιφή, σκόνη ή συμπλήρωμα διατροφής.

Gotu Kola ασιατικό γρασίδι τίγρης διατίθεται ως τσάι σε καταστήματα υγιεινής διατροφής ή καταστήματα υγιεινής διατροφής

Μπορούμε να προσθέσουμε μόνο τα εξής: σε αυτή τη χώρα μπορείτε να βρείτε το ασιατικό φαρμακευτικό φυτό με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής (ως δισκία, κάψουλες, σκόνη). Τα θεραπευτικά συστατικά του γρασιδιού της ασιατικής τίγρης διατηρούνται επίσης καλά σε βάμματα, αλοιφές και καλλυντικές κρέμες. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τσάι gotu kola. Για παράδειγμα, τα αποξηραμένα φύλλα του φαρμακευτικού φυτού βράζονται στους 100 βαθμούς C για 10 λεπτά, προκειμένου να αναπτυχθούν βέλτιστα οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του φαρμακευτικού βοτάνου. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε βάμματα gotu kola ή να τα ετοιμάσετε μόνοι σας και να τα προσθέσετε σταγόνα -σταγόνα σε χυμό ή νερό. Η σκόνη αναμειγνύεται με γιαούρτι, χυμό φρούτων ή smoothies για να απολαύσετε τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Η αλοιφή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πληγών και ουλών. Τον τελευταίο καιρό, οι καλλυντικές κρέμες με εκχυλίσματα γκοτού-κόλα, που χρησιμοποιούνται για ευεξία και αντιγήρανση και έχουν αναζωογονητικό αποτέλεσμα, έχουν μεγάλη ζήτηση. Υποτίθεται ότι σφίγγουν το δέρμα και λειαίνουν τις ρυτίδες, κάτι που ευχαριστεί πολλές γυναίκες μιας συγκεκριμένης ηλικίας.

Το ασιατικό θαυματουργό βότανο χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία καλλυντικών για την αντιγηραντική του δράση.

Gotu Kola Ασιατικό γρασίδι τίγρης Αντιγηραντική επίδραση Εφαρμογή στη βιομηχανία καλλυντικών

Επιπλέον συμβουλή:  Ωστόσο, προσέξτε τις παρενέργειες με αυτό το φαρμακευτικό βότανο! Τηρήστε αυστηρά τη συνιστώμενη πρόσληψη! Προσοχή, ωστόσο, οι υψηλές δόσεις μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να οδηγήσουν σε ναυτία, ζάλη, πονοκεφάλους και στομαχικές διαταραχές. Οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες απαγορεύεται να καταναλώνουν προϊόντα που περιέχουν gotu kola. Αυτό ισχύει επίσης για άτομα που έχουν διαγνωστεί με ηπατική βλάβη, αλλά και για εκείνους που πρόκειται να υποβληθούν σε επέμβαση.

Έτσι, απολαύστε το ασιατικό θαυμαστό βότανο gotu kola με μέτρο και μείνετε υγιείς, νέοι και ζωτικοί!

Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν Gotu Kola.

Προσθέστε το βάμμα Gotu Kola ασιατικό φαρμακευτικό βότανο σταγόνα -σταγόνα στο νερό

 Αυτή η θεραπευτική σκόνη μπορεί να αναμιχθεί με γιαούρτι.

Gotu Kola Asian Tiger Grass Healing Powder

 Αντλήστε ζωντάνια απευθείας από τη θεραπευτική δύναμη της φύσης!

Gotu Kola ασιατικό γρασίδι τίγρης θεραπευτική δύναμη από τη φύση