Πιο εύκολο να χάσετε βάρος με υγιεινά τρόφιμα το βράδυ λαχανικά υγιή

Εάν πρέπει να παραλείψετε το δείπνο εντελώς?

Μόλις έχουν ξεκινήσει δίαιτα, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν είναι μια πολλά υποσχόμενη ιδέα να μην φάτε τίποτα το βράδυ. Ειδικά στη λεγόμενη διαλείπουσα νηστεία, αυτός ο τύπος δίαιτας είναι μια συνηθισμένη πρακτική και αποδίδει επίσης καρπούς. Άλλωστε, αν παραλείψετε το δείπνο, μειώνετε την πρόσληψη θερμίδων πολλές φορές. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό μπορεί ακόμη και να είναι επιβλαβές για την απώλεια βάρους: Όχι μόνο ένα δυσάρεστο αίσθημα πείνας σας κρατά ξύπνιο τη νύχτα, αλλά η οικοδόμηση των μυών μπορεί επίσης να εμποδιστεί από την ανεπαρκή πρόσληψη θερμίδων.

Μια καλύτερη εναλλακτική λύση είναι συνεπώς να τρώτε το σωστό φαγητό το βράδυ, έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα δυσάρεστο αίσθημα πείνας ούτε πολύ χαμηλή πρόσληψη θερμίδων. Αυτό εξασφαλίζει επίσης καλύτερο ύπνο και ότι ο μεταβολισμός διεγείρεται και τελικά καίγεται περισσότερο.

Χάστε βάρος πιο εύκολα με υγιεινά τρόφιμα το βράδυ χαμηλών υδατανθράκων υγιεινά νόστιμα

Το βράδυ, η πρωτεΐνη πρέπει να παίζει τον κύριο ρόλο στο μενού

Για μια υγιεινή διατροφή, οι πρωτεΐνες πρέπει να είναι το κύριο μέρος του γεύματος το βράδυ. Αφενός, οι μυϊκές ίνες και το σώμα γενικότερα μπορούν να αναγεννηθούν. Οι πρωτεΐνες μετατρέπονται στο σώμα σε αμινοξέα που χρειαζόμαστε για την αναγέννηση των κυττάρων.

Από την άλλη πλευρά, τα πιάτα που περιέχουν πρωτεΐνη γεμίζουν επίσης και διεγείρουν το μεταβολισμό. Περισσότερο λίπος καίγεται στο σώμα. Διαφέρουν από τους υδατάνθρακες, τους οποίους το σώμα μας μπορεί να επεξεργαστεί και να κάψει γρήγορα, αλλά οι οποίοι δεν οδηγούν σε καύση λίπους.

Υπάρχουν μερικά Συνταγές χαμηλών υδατανθράκων για δείπνο, που περιέχουν επίσης αρκετή πρωτεΐνη. Δεν χρειάζεται να έχετε επανειλημμένα πρόσβαση σε μια μικρή ποικιλία πιάτων, αλλά τώρα μπορείτε να βρείτε τη σωστή εναλλακτική λύση σε πιάτα που συνήθως περιέχουν περισσότερες θερμίδες για κάθε ουρανίσκο και κάθε περίσταση. Τέτοιες συνταγές μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας, καθώς και ιδέες επίπλωσης, συμβουλές για κηπουρική και φυτά και έργα DIY. Άλλωστε, χαμηλοί υδατάνθρακες δεν σημαίνει χαμηλή απόλαυση.

Πιο εύκολο να χάσετε βάρος με υγιεινή τροφή το βράδυ τρώνε οικογένειες με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες

Πότε είναι η καλύτερη ώρα για δείπνο;?

Κάθε πολιτισμός έχει τις δικές του στιγμές όταν οι άνθρωποι τρώνε: Στη Γερμανία υπάρχει ένα σνακ σε πολλές πόλεις όπου, όπως θα μπορούσε κανείς να υποθέσει, τρώγονται ελάχιστα το βράδυ. Σε άλλες χώρες, από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι συχνά τρώνε ζεστά και πολύ αργά το βράδυ.

Αυτό έχει αντίκτυπο στο επόμενο πρωί, γιατί αν τρώτε αργά το βράδυ, θα πεινάσετε πολύ την επόμενη μέρα. Η πέψη διεγείρεται έντονα τη νύχτα, έτσι ώστε να επιστρέψει η πείνα το πρωί. Επιπλέον, αν δεν τρώτε αργά το βράδυ, το σώμα αποτοξινώνεται από το συκώτι.

Η καλύτερη ώρα για δείπνο είναι 12 ώρες πριν από το πρωινό, δηλαδή 8 ή 9 το πρωί το αργότερο. Εάν υπάρχουν περισσότερες ώρες μεταξύ των δύο γευμάτων (περίπου 14 έως 16 ώρες), αυτό είναι ακόμη καλύτερο για την πέψη.

Πιο εύκολο να χάσετε βάρος με υγιεινά τρόφιμα το βράδυ η πρωτεΐνη διογκώνει υγιείς χαμηλούς υδατάνθρακες

Τα φαγητά είναι καλύτερα το βράδυ

τόφου: Πλούσιο σε πρωτεΐνες, αυξάνει την καύση λίπους, διεγείρει το μεταβολισμό και χτίζει μυς.

ψάρι: Εκτός από τις πολύτιμες πρωτεΐνες, τα ψάρια έχουν επαρκή πρόσληψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Αυγά: Η τροφή που πιθανώς περιέχει την περισσότερη πρωτεΐνη και η κατανάλωση της οποίας χάρη στην ουσία τρυπτοφάνη εξασφαλίζει καλύτερο ύπνο.

Γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά: Παραδείγματα είναι το ξινόγαλα, το σκιρ και το τυρί cottage. Σε χορταίνουν και είναι επίσης πολύ πλούσια σε πρωτεΐνη.

Αβοκάντο: Το αβοκάντο περιέχει έλαια που σας βοηθούν να χάσετε βάρος.

Αμύγδαλα: Δεν ικανοποιούν μόνο τον πόνο της πείνας, αλλά εξασφαλίζουν επίσης ένα ισορροπημένο επίπεδο σακχάρου στο αίμα.

Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε αυτές τις τροφές το βράδυ

Προϊόντα λευκού αλευριού, χυμοί φρούτων, καραμέλες και γυαλισμένο ρύζι: Αυτά διασφαλίζουν ότι το σάκχαρο του αίματος αυξάνεται απότομα και γρήγορα. Αυτό αποφεύγει ότι η πέψη μπορεί να προχωρήσει ιδανικά το βράδυ και τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται.

Ωμά τρόφιμα: Προτιμήστε μαγειρεμένο φαγητό το βράδυ γιατί είναι πιο εύκολο να αφομοιωθεί και το σώμα πρέπει να χρησιμοποιήσει αρκετή ενέργεια για την πέψη το βράδυ.

Βαριά επεξεργασμένο και λιπαρό φαγητό: Αυτά κυριολεκτικά σας στερούν τον ύπνο επειδή το σώμα πρέπει να ξοδέψει περισσότερη ενέργεια μετά την κατανάλωσή τους.

Χάστε βάρος πιο εύκολα με υγιεινά τρόφιμα τις βραδινές ιδέες συνταγής με χαμηλούς υδατάνθρακες