Μόλις φτάσει το φθινόπωρο, ετοιμαστείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Φυσικά θέλετε να επιτύχετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Οι πρώτες ζεστές μέρες είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να ανανεώσετε το χρώμα τοίχου ή τα έπιπλα στο σπίτι. Ποιες είναι όμως οι αποχρώσεις της μόδας αυτή τη στιγμή; Τα χρώματα της τάσης για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2019/2020 έχουν κλασικό και προκλητικό χαρακτήρα ταυτόχρονα. Στη μόδα καθώς και στη διακόσμηση και τα έπιπλα, υπάρχουν πρωτότυπες παραλλαγές του μπλε και του κόκκινου, μεταξύ άλλων. Ο συνδυασμός χρωμάτων μούρων και σκούρων αποχρώσεων, που αντιπροσωπεύουν το θέμα “δάσος”, παραμένει επίκαιρος.

Συχνά βλέπετε το συνδυασμό μπλε και μαύρου

μπλε και διαφορετικές ιδέες διακόσμησης μοτίβου

Πολλαπλά ουδέτερα στρώματα

Βιώνουμε τα ουδέτερα χρώματα τάσης σε διάφορες παραλλαγές στο φθινοπωρινό εσωτερικό σχεδιασμό. Είναι πολύ δημοφιλείς στη χρήση τους για να σχηματίσουν διαφορετικά στρώματα στο σχεδιασμό του δωματίου. Αυτό δίνει στο δωμάτιο βάθος και ταυτόχρονα διώχνει την πλήξη. Τα δωμάτια σχεδιασμένα με πολλά στρώματα σε ουδέτερα, μοντέρνα χρώματα είναι συνεπώς ιδιαίτερα ζεστά και φιλόξενα.

Το γκρι και το μαύρο είναι ιδιαίτερα σχετικά αυτή τη στιγμή. Ανάλογα με το γούστο σας, μπορούν να συνδυαστούν με μπλε και κίτρινο. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τόνους σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Ουδέτερα χρώματα τάσης σε ορισμένα αξεσουάρ

ντεκό και μοντέρνα χρώματα έμπνευση φθινόπωρο

Χρησιμοποιήστε λαμπερά μοντέρνα χρώματα, αλλά σε μέτριο βαθμό

Μόλις έγινε λόγος για έντονες κίτρινες πινελιές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές σε γκρι ή μαύρο φόντο. Έχουμε ήδη αναφέρει τα μεταλλικά, γιατί αυτά αποτελούν μέρος των τάσεων του φθινοπώρου και του χειμώνα σε όλους τους τομείς της μόδας και του σχεδιασμού. Η ουσία είναι ότι όλες οι πινελιές και τα χρώματα που κάνουν το δωμάτιο να λάμπει είναι μοντέρνα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη μέτρηση. Τα περισσότερα από τα άνετα δωμάτια χρησιμοποιούν τα ουδέτερα χρώματα της τάσης στο παρασκήνιο και ορίζουν τις στιλπνές αποχρώσεις ως τόνους. Αυτά χρησιμοποιούνται σε μικρή κλίμακα, αλλά ταυτόχρονα τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν ιδιαίτερα ισχυρό αντίκτυπο. Θα τα τοποθετούσαμε με τη μορφή κομψών γεωμετρικών αξεσουάρ.

Τα φωτεινά μοντέρνα χρώματα μπορούν να ενσωματωθούν στο σχεδιασμό του δωματίου ως εξωτικές πινελιές 

χρώματα και υπέροχα σχέδια ιδέες διακόσμησης επίπλωση

Κόκκινα και συναφή χρώματα τάσης

Το κόκκινο είναι ένα φρέσκο, εκφραστικό χρώμα. Ταιριάζει ιδιαίτερα με το φθινόπωρο, γιατί έχουμε πολλά λουλούδια αυτή τη σεζόν, τα οποία φαίνονται σε αυτό ακριβώς το χρώμα. Το χειμώνα θα μας θυμίζουν ξανά τις πιο ζεστές εποχές και εμάς Δώστε ελπίδα σε ιδιαίτερα κρύες μέρες. Ο συνδυασμός εντυπωσιακών αποχρώσεων, συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου, λειτουργεί ιδιαίτερα καλά και μοιάζει μοντέρνο εάν εισάγεται με τη μορφή πρωτότυπων σχεδίων. Έχουμε ένα ιδιαίτερα εξωτικό παράδειγμα στην παραπάνω εικόνα και ένα πολύ παλιό στην εικόνα κάτω από αυτό το κείμενο.

Τα μοντέρνα χρώματα του δάσους μπορούν να συνδυαστούν σε μια τέτοια έννοια

πράσινες ιδέες διακόσμησης φθινοπώρου τάσεις εσωτερικής διακόσμησης

Γκρι, μοβ και μαύρο

Αναφέρουμε αυτά τα trend χρώματα για την ερχόμενη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνα μαζί γιατί μαζί κάνουν έναν ιδιαίτερα καλό και μοντέρνο συνδυασμό. Μεταξύ άλλων, τους είδαμε να κάνουν μοντέρνα ρούχα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Βρίσκουμε μοβ σε πολλά έπιπλα που τοποθετήθηκαν ως τόνους σε σκοτεινούς περιβάλλοντες χώρους. Παραδόξως, το γκρι και το μαύρο έχουν επιλεγεί αρκετά συχνά για το σχεδιασμό της κουζίνας τον τελευταίο καιρό. Αυτή η απόφαση αποδείχθηκε πρακτική και μοντέρνα και θα παραμείνει στη θέση της για την επόμενη σεζόν.

Λεπτά χρώματα τάσης, που εισάγονται από τα αντίστοιχα έπιπλα

ροζ και άλλες αποχρώσεις τάσεις εσωτερικής διακόσμησης

Πολύ πράσινο χρώμα

Το τελευταίο από τα χρώματα της τάσης που θέλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στις τάσεις για το φθινόπωρο / χειμώνα που έρχεται είναι το πράσινο. Ακριβώς όπως το κόκκινο, χρησιμοποιείται συχνά σε μορφή διαφορετικών τόνων και σχεδίων, κυρίως με λαχανικό χαρακτήρα. Στους ανθρώπους αρέσει να χρησιμοποιούν διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου σε συνδυασμό με το μαύρο αυτή τη σεζόν.

Τα χρώματα που προσελκύουν τις αισθήσεις δημιουργούν μια θετική διάθεση

ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης τάσεις εσωτερικής διακόσμησης

Τα χρώματα της τάσης που περιποιούνται τις αισθήσεις μας παραμένουν ενημερωμένα

Η μέντα και το κίτρινο, που σε μεγάλο βαθμό θυμίζουν το χρώμα του μελιού, υπάρχουν εδώ και μερικές σεζόν. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αυτό είναι αυτονόητο, επειδή προκαλούν συσχετισμούς. Ξυπνούν τις αισθήσεις μας και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν άνεση και ικανοποίηση σε βαθύτερο, ας πούμε υποσυνείδητο επίπεδο.

Μια άλλη ιδέα για το πώς μπορείτε να δώσετε φωτεινές πινελιές στον εσωτερικό σχεδιασμό 

εσωτερική επίπλωση φθινοπωρινές τάσεις ιδέες επίπλωση

Τι αίσθηση μας δίνουν τα χρώματα της τάσης για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2019/2020 στο σπίτι?

Τα χρώματα της τάσης για το φθινόπωρο και το χειμώνα δημιουργούν μια ισορροπία μεταξύ της απόλαυσης που βιώνουμε από τη χειμερινή ατμόσφαιρα και των ζεστών τόνων που έχουμε πάρει μαζί μας από τις καλοκαιρινές μέρες. Περιέχουν ηρεμία, αλλά σε αρκετό βαθμό και ζωντάνια και επομένως προσμονή για τις καλές στιγμές που μας περιμένουν τις μεγάλες χειμωνιάτικες νύχτες στο σπίτι. Σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση και επιτυχία στην επιλογή των αγαπημένων σας χρωμάτων τάσης για τις επόμενες σεζόν.

Άλλοι υπέροχοι συνδυασμοί ουδέτερων χρωμάτων τάσης

τάσεις εσωτερικής διακόσμησης ιδέες διακόσμησης

Παραδείγματα μοντέρνων αποχρώσεων με υπέροχα δείγματα σχεδιασμού

σοκολάτα καφέ και άλλες ιδέες εσωτερικές τάσεις διακόσμησης

Τα τρέχοντα χρώματα ταιριάζουν με μια μεγάλη ποικιλία στυλ

τάση χρώματα φθινοπωρινή ιδέες διακόσμηση

Οι αποχρώσεις όπως αυτή είναι μοντέρνες, προσθέτοντας μια λάμψη στο δωμάτιο

τάσεις χρώματα ιδέες σαλόνι εσωτερική κατεύθυνση

ιδέες διακόσμησης διακόσμησης τοίχου φθινοπωρινή διακόσμηση