Καλώς ορίσατε στο νέο έτος και στη νέα δεκαετία, αγαπητοί αναγνώστες! Ας ελπίσουμε ότι είχατε μια καλή αρχή για το 2020. Έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι αναρωτιόμαστε τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενοι 12 μήνες. Σίγουρα θα υπάρξουν νέες εκπλήξεις, συναρπαστικές στιγμές και χαρούμενες εμπειρίες στο εγγύς μέλλον. Επίσης στον εσωτερικό σχεδιασμό και τη μόδα. Αφού το Ινστιτούτο Pantone επέλεξε το χρώμα του για το έτος 2020, πολλοί άνθρωποι γοητεύονται από το κλασικό μπλε. Αναμφίβολα αποπνέει πολλή ηρεμία και γαλήνη, με κλασική αίσθηση. Σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς να αρωματίσετε το σπίτι σας. Θα πρέπει τώρα να γίνει σε κλασικό μπλε ή είναι και άλλα χρώματα μοντέρνα; Θα σας δώσουμε μια ικανοποιητική απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις και θα σας δείξουμε τις πιο πρόσφατες παλέτες χρωμάτων για το σαλόνι παρακάτω.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων 2020: Ένα κομψό σαλόνι σε ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό και το γκρι που έχουν συνδυαστεί με χρωματιστό ξύλο.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 κομψό σαλόνι ουδέτερα χρώματα λευκό γκρι χρώμα ξύλου

Το πιο σημαντικό δωμάτιο σε κάθε σπίτι είναι εύκολα το σαλόνι και πρέπει να είναι άνετο, φιλόξενο και άνετο. Περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στο σπίτι εκεί και θέλουμε να νιώθουμε άνετα και χαλαρά. Έχει ήδη διαπιστωθεί ότι ο συνδυασμός χρωμάτων στο σαλόνι καθορίζει συνήθως ολόκληρο τον χώρο. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι για τις τάσεις του χρωματικού σχεδιασμού στους τέσσερις τοίχους σας.

Τα καλά επιλεγμένα και σωστά συνδυασμένα χρώματα στο σαλόνι καθορίζουν την αίσθηση του χώρου εκεί και επηρεάζουν επίσης τη διάθεσή μας. Επομένως, αυτά δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθούν ή να παραμεληθούν.

 Ένα πολύ άνετο σαλόνι σε ουδέτερα χρώματα και σε συνδυασμό με διάφορα υφάσματα με λεπτό μοτίβο.

Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 άνετο σαλόνι ουδέτερα χρώματα υφάσματα με λεπτό μοτίβο λίγο πράσινο

  • Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι: ουδέτερες αποχρώσεις θα παραμείνουν επίσης το 2020!

Η απόφαση για ουδέτερη παλέτα χρωμάτων στο σαλόνι ήταν πάντα πολύ επιτυχημένη. Αν ψάχνετε για μια εντελώς ουδέτερη εμφάνιση, τότε μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος και να τις συνδυάσετε μεταξύ τους. Το σαλόνι σας θα φαίνεται λεπτό, φιλόξενο και πολύ φωτεινό. Για παράδειγμα, μπορείτε να σχεδιάσετε το δωμάτιο εντελώς σε λευκό ή ίσως να συνδυάσετε αυτόν τον βασικό τόνο με γκρι, μπεζ, κρέμα ή ελεφαντόδοντο. Έτσι επιτυγχάνετε τις τρέχουσες παλέτες χρωμάτων που παραμένουν μοντέρνες για μεγάλο χρονικό διάστημα και κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται κομψό. Φυσικά, μπορείτε να συνδυάσετε ουδέτερα χρώματα με φυσικά υλικά. Μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα τρέχουσας παλέτας χρωμάτων στο σαλόνι σε στυλ boho.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 σαλόνι σε στυλ boho

Ωστόσο, η συμβουλή μας είναι: μειώστε τον αριθμό των χρωμάτων εάν δεν θέλετε να ορίσετε τόνους. Ωστόσο, μπορείτε να διαφέρετε πολύ με τα υλικά. Χρησιμοποιήστε διαφορετικούς τύπους επιφανειών, υφών και σχεδίων. Και μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε το λευκό ως το κυρίαρχο χρώμα στο σαλόνι. Το λευκό είναι ένα πολύ ευέλικτο χρώμα που έχει ισχυρό οπτικό αντίκτυπο. Ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού πιστεύουν ότι δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό τελικά, καθώς οι λευκές επιφάνειες κάνουν κάθε μικρό λεκέ αισθητό και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Αλλά το λευκό φαίνεται εξαιρετικό σε ένα σαλόνι. Το ίδιο ισχύει και για άλλες τρέχουσες παλέτες χρωμάτων σε ουδέτερους τόνους, όπως το γκρι περιστέρι και το ελεφαντόδοντο για παράδειγμα. Χρησιμοποιήστε αυτά τα χρώματα για να δημιουργήσετε ένα κομψό, μοντέρνο σχέδιο καθιστικού με σκανδιναβική επιρροή.

 Μια εντυπωσιακή εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί με τις μαύρες λωρίδες και άλλα γεωμετρικά σχήματα που χρησιμοποιούνται ως αντίθεση.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 άνετο σαλόνι γωνιακός καναπές μαύρες ρίγες σε λευκό φόντο

 Ο τοίχος της εικόνας εγγράφεται τέλεια σε αυτήν την ουδέτερη ατμόσφαιρα.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 μοντέρνος τοίχος εικόνας λευκός μαύρος κομψότητα σε ουδέτερα χρώματα

 Μινιμαλιστικά σχεδιασμένο σαλόνι σε ανοιχτό γκρι αποχρώσεις και μερικές σκούρες πινελιές.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι μινιμαλιστικό σαλόνι 2020

  • Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων 2020 είναι αδιανόητες χωρίς ζεστές αποχρώσεις

Τα χρώματα που είναι πολύ φωτεινά και ζωντανά μπορεί να είναι ενοχλητικά για το μάτι και να κάνουν το σαλόνι λιγότερο άνετο και ελκυστικό. Σε σύγκριση, οι απαλές και σιωπηλές αποχρώσεις είναι ιδανικές για τη δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ζεστούς, ουδέτερους τόνους, όπως λευκό, χρυσοκίτρινο και διάφορες αποχρώσεις του καφέ στο σχεδιασμό του σαλονιού σας και συμπληρώστε αυτήν την παλέτα χρωμάτων με ένα μόνο εστιακό σημείο που περιλαμβάνει αντίθετους, ψυχρούς τόνους. Τα ζεστά χρώματα εκπέμπουν ζεστασιά, μας θυμίζουν ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα ή μας κάνουν να σκεφτόμαστε τη λαμπρότητα των χρωμάτων σε ένα φθινοπωρινό δάσος. Αποφασίστε λοιπόν για εκείνες τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ και το γούστο σας και προσπαθήστε να συνδυάσετε επιδέξια πιο έντονες και λεπτές αποχρώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε εγγυημένη επιτυχία.

Οι ζεστές αποχρώσεις είναι μία από τις τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο ηλιόλουστο δωμάτιο του σαλονιού 2020

 Ο ήλιος λάμπει εδώ; Το σαλόνι αισθάνεται ζεστό και άνετο.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 ζεστό ζεστό δωμάτιο πολλά πράσινα φυτά

Τα σκούρα χρώματα στο σαλόνι είναι πολύ μοντέρνα φέτος

Μαύρο, σκούρο πράσινο και πολύ πιο σκούρα απόχρωση από το κλασικό μπλε, αλλά και άλλα σκούρα χρώματα έχουν γίνει απαραίτητα στο εσωτερικό του σαλονιού φέτος. Ωστόσο, αυτά γενικά θεωρούνται μυστηριώδη και συνήθως δεν χρησιμοποιούνται σε χώρους διαβίωσης. Ωστόσο, μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην εγκατάσταση, π.χ. Β. Επειδή κάνουν το δωμάτιο πολύ ζεστό και επίσης πολύ πρακτικό. Μια ωραία στρατηγική είναι να συμπληρώσετε όλες αυτές τις σκοτεινές αποχρώσεις με μερικές ελαφριές και ζεστές προφορές. Αν δεν σας αρέσει το μαύρο, συνδυάστε το μαύρο με το άσπρο. Τα ασπρόμαυρα σαλόνια είναι εντυπωσιακά και εξαιρετικά κομψά. Πρόκειται για έναν διαχρονικό συνδυασμό χρωμάτων που μπορείτε να προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε στυλ. Ωστόσο, προσθέστε ένα χρώμα έμφασης ή δύο.

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να αποφύγετε το σαλόνι σας να φαίνεται πολύ απλό. Ένα έργο τέχνης, ένα έπιπλο, ένα χαλί δαπέδου ή μια λάμπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έμφαση. Από αυτή την άποψη, έχετε πολλά περιθώρια και μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας ελεύθερη.

 Τα σκούρα χρώματα θα κυριαρχήσουν στο σαλόνι το 2020 και είναι πολύ επίκαιρα.

Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 σκούρα χρώματα κυριαρχούν στο σμαραγδί πράσινο σκούρο μπλε γκρι ψάθινες πολυθρόνες

Το γκρι κάνει αυτό το σαλόνι να μοιάζει αινιγματικό και μυστηριώδες.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 γκρι αινιγματικές μυστηριώδεις χρυσές πινελιές κρεμαστές λάμπες

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι μοτίβου χαλιού δερμάτινος καναπές καναπέ

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι διακοσμημένου τζακιού ζεστή ακτινοβολία

Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα ….

Αν προτιμάτε ένα ευέλικτο σχέδιο ή αν θέλετε όλα τα φωτεινά χρώματα γύρω σας, παίξτε με διαφορετικά χρώματα και αναμίξτε διαφορετικά μοτίβα και υφές για μια πολυεπίπεδη εμφάνιση. Κάντε το σχέδιό σας ακόμη πιο τολμηρό με μερικές μεταλλικές πινελιές.

 Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση φωτεινών χρωμάτων στο σαλόνι.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 φωτεινά χρώματα πολύχρωμο ηλιόλουστο εσωτερικό

Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τόνους στο εσωτερικό.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 πολύχρωμο δωμάτιο πολλά φωτεινά χρώματα λευκοί τοίχοι λευκό μοκέτα με μοτίβο

Οι εικόνες στη γκαλερί μας θα μπορούσαν να σας κερδίσουν στη μία ή στην άλλη τρέχουσα παλέτα χρωμάτων στο σαλόνι. Είναι επίσης μια μεγάλη πηγή έμπνευσης εάν θέλετε να μιμηθείτε το ίδιο ακριβώς σχέδιο στο σπίτι σας. Η συντακτική ομάδα του Freshideen σας εύχεται καλή διασκέδαση!

 Θέλετε να ζήσετε σε αυτό το μυστηριώδες αλλά κομψό δωμάτιο?

Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 σκούρα χρώματα σκούρο μπλε σμαραγδένιο πράσινο μυστηριωδώς κομψή

 Or, βρείτε αυτό το σχέδιο σαλονιού πιο ελκυστικό?

Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 κυριαρχούνται από τον γκρι καρό υφασμάτινο καναπέ πολυθρόνας τζάκι

 Μοντέρνο και μινιμαλιστικό σε γκρι γραφίτη.

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 μοντέρνα μινιμαλιστική σε γκρι γραφίτη

 Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων 2020 είναι αδιανόητες χωρίς τα ζεστά χρώματα.

Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 πολύ ελκυστική ατμόσφαιρα ζεστές αποχρώσεις στυλ boho

 Δημιουργήστε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο μεγάλο σαλόνι 2020

 Ρυθμίστε το με προσοχή στη λεπτομέρεια!

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 ανοιχτό πράσινο τοίχο πολύχρωμα αξεσουάρ με προσοχή στη λεπτομέρεια

Χρησιμοποιήστε ουδέτερα χρώματα και αποφύγετε τυχόν σύγχυση!

Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 μεγάλα δωμάτια ζεστά χρώματα φωτεινά προσκαλώντας αποφύγετε την ακαταστασία

 Τα πάρα πολλά χρώματα καταπονούν τις αισθήσεις αντί να τις ηρεμούν.

Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 πάρα πολλά φωτεινά χρώματα καταπονούν τις αισθήσεις αντί να τις ηρεμούν

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 φωτεινή πολύχρωμη ατμόσφαιρα πάρα πολλά φωτεινά χρώματα πολύχρωμο χαλί

Οι τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 πάρα πολλά φωτεινά χρώματα μπλε τοίχοι ήλιο κίτρινες πολυθρόνες

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 πολύχρωμο μοτίβο χαλί τραπέζι πολύ πράσινο

Τρέχουσες παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι 2020 γκρι χαλί μπλε καναπές δύο πολυθρόνες μουστάρδα κίτρινο πορτοκαλί κόκκινο