Το σχολείο επιτέλους ξεκινά! Τα πρώτα παιδιά του δημοτικού ζητωκραυγάζουν, στέκονται εκεί με κομψά ρούχα και κρατούν σφιχτά στα μπράτσα τους τους δημιουργικούς σχολικούς κώνους. Η πρώτη μέρα σχολείου στη Γερμανία είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εκατομμύρια παιδιά. Η επιλογή του τέλειου σχολικού κώνου είναι απαραίτητη για κάθε γονέα αυτές τις μέρες. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις πολλές ιδέες και χρήσιμες συμβουλές μας.

Η πρώτη μέρα του σχολείου είναι μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για πάντα

Σχολική τσάντα 1 ημέρας

Οι σχολικοί κώνοι ή οι κώνοι ζάχαρης είναι μια παλιά παράδοση στη Γερμανία που ανατρέχει σε μια μακρά ιστορία. Ξεκίνησε πίσω στο χρόνο, αλλά ο κώνος ζάχαρης ήταν ένα πολύ σημαντικό μέρος της πρώτης σχολικής ημέρας από τον 18ο αιώνα. Στο παρελθόν, τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους είχαν διάφορες δημιουργικές τσάντες μόνο για την 1η.

Καλλιεργημένη σχολική μέρα.

Σήμερα υπάρχει μια τεράστια επιλογή υλικών για λεπτό χαρτόνι, τα οποία μπορούν πάντα να αναδιαμορφωθούν και να είναι κατασκευασμένα σε διαφορετικά χρώματα. Έχετε επίσης την ευκαιρία να φτιάξετε τον σχολικό κώνο για το μικρό σας μόνοι σας, επειδή η προσέγγιση αυτού του έργου DIY δεν απαιτεί προηγούμενη γνώση. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να συζητήσετε την κύρια ιδέα, τα μοτίβα και τις υφές για το σχολικό κώνο με το παιδί σας. Εάν το παιδί σας δεν έχει σαφή ιδέα για αυτό, έχουμε μερικές συμβουλές έτοιμες για εσάς.

Η κύρια ιδέα του κώνου ζάχαρης, φυσικά, εξαρτάται από το φύλο του παιδιού. Τα τελευταία χρόνια, μοτίβα από διάφορες παιδικές ταινίες έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή για τη διακόσμηση τσαντών. Εάν το παιδί σας έχει μια αγαπημένη ταινία ή έναν αγαπημένο ηθοποιό, τότε το μικρό θα μπορούσε να έχει μια μεγάλη ιδέα για το σχολικό του χωνάκι. Πολύ συχνά τα κορίτσια δεν θέλουν υφές ή κρύα χρώματα, αλλά μια διακόσμηση με κούκλες, τριαντάφυλλα και ακόμη και γοργόνες.

Σχεδιάστε τον σχολικό κώνο σύμφωνα με το ατομικό γούστο του παιδιού σας

ευφυής διακόσμηση σχολικής τσάντας

Με ένα συνδυασμό 2 έως 3 διαφορετικών λεπτών κουτιών από χαρτόνι, αυτά τα μοτίβα γίνονται ένα πραγματικό βλέμμα στην αυλή του σχολείου. Σε αντίθεση με τα κορίτσια, τα αγόρια συνήθως ενδιαφέρονται περισσότερο για το περιεχόμενο της σχολικής τσάντας και όχι για το δημιουργικό σχέδιο. Για τα αγόρια, μπορείτε να επιλέξετε μοτίβα με αυτοκίνητα και ήρωες από τις αγαπημένες τους ταινίες όπως “Star Wars”, “Ninjago” ή “Lego film”. Προτείνετε μερικές ιδέες στο παιδί σας και αποφασίστε για ένα εφικτό έργο.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα στη λίστα υλικών. Ένα μακρύ λεπτό κουτί από χαρτόνι είναι πολύ σημαντικό. Πάρτε 2-3 κομμάτια διαφορετικών χρωμάτων. Θα πρέπει να κόψετε το λεπτό χαρτόνι με μεγάλη ακρίβεια σε ένα τέταρτο κύκλο με ψαλίδι. Για μια στιβαρή σχολική τσάντα χρειάζεστε 2 κουτιά με αυτό το σχήμα, ώστε να μπορείτε να βάλετε περισσότερα πράγματα και γλυκά στην τσάντα. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα για το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Ο σχεδιασμός πρέπει να είναι δημιουργικός και μοναδικός

έξυπνη σχολική τσάντα

Οι συντάκτες μας έχουν συνοψίσει τους πιο δημοφιλείς σχολικούς κώνους στην παρακάτω συλλογή εικόνων. Αφήστε λοιπόν τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

 Οι υπενθυμίσεις ποδοσφαίρου είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για διακόσμηση

bvb-σχολική τσάντα-ποδόσφαιρο

δροσερή και όμορφη σχολική τσάντα

δημιουργική σχολική τσάντα minions σχολική τσάντα

Επιστροφή στο σχολείο λαμπρή σχολική τσάντα

σχολική τσάντα batman  ιδέες σχολικής τσάντας αυτοκινήτων cool-school-bag cool-school-bag-tips δροσερή και όμορφη σχολική τσάντα σχολική τσάντα dino σχολική τσάντα ποδοσφαίρου κίτρινη σχολική τσάντα

δημιουργική-σχολική-τσάντα-αυτοκίνητο σχολική τσάντα minion  κούκλα-σχολείο-τσάντα-τσιγκούνα ιδέες για σχολική τσάντα κούκλας ρομπότ σχολική τσάντα σχολική-τσάντα-μπερδεμένη- schultüte-cool και δημιουργικός ιδέες διακόσμησης σχολικής τσάντας ιδέες σχολικής τσάντας σχολική τσάντα-δημιουργική-διακόσμηση

συμβουλές σχολικής τσάντας τσάντα για το σχολείο φτιάξτε μόνοι σας σχολική τσάντα σχολική τσάντα super mario

γυναικεία σχολική τσάντα επαναχρησιμοποίηση σχολικών τσαντών