Τακτοποιήστε τα ράφια με σωστό και κομψό τρόπο

Πρόκειται για τα βιβλία

Πιστεύουμε ότι τα ράφια πρέπει να είναι γεμάτα βιβλία. Άλλα αντικείμενα προσθέτουν μια διακοσμητική πινελιά, αλλά αυτά είναι απλώς μια προσθήκη στη βιβλιοθήκη του σπιτιού, όχι το κύριο σώμα. Ξεκινάτε λοιπόν με τα βιβλία!

Τα βιβλία μπορούν να οργανωθούν και να προβληθούν με διάφορους τρόπους.

Δοκιμάστε να τα ομαδοποιήσετε κατά χρώμα, βάθος και / ή ύψος. Παίξτε με τις συμμετρικές οθόνες ή το βαθμολογημένο πρίμα. Δεν πειράζει, μαζέψτε τα βιβλία!

Τακτοποιήστε τα ράφια με σωστό και κομψό τρόπο

Τακτοποιήστε τα ράφια με σωστό και κομψό τρόπο.Το χαλί ρίχνει πολύχρωμο καναπέ

Δεν έχετε πολλά βιβλία; Μια άλλη ιδέα είναι να εμφανίσετε και να οργανώσετε τη συλλογή περιοδικών σας. Or αναζητήστε παλιά βιβλία σε υπαίθριες αγορές, πίσω αυλή ή πωλήσεις βιβλιοθηκών. Κατά τη γνώμη μας, η ιδέα της ιδιοκτησίας μιας οικιακής βιβλιοθήκης αξίζει τον κόπο.

Οι σφαίρες προσθέτουν μια περιπετειώδη πινελιά

Τακτοποιήστε τα ράφια με σωστό και κομψό τρόπο

Σκεφτείτε οριζόντια και κάθετα

Όταν έχετε κανονίσει ήδη τα βιβλία, ήρθε η ώρα να κάνετε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ευάερη και απλή. Στη συνέχεια, αφήστε κενά μεταξύ των βιβλίων. Βάλτε βιβλία οριζόντια τοποθετημένα στα κενά και τοποθετήστε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα στην κορυφή. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε πολλά μεγάλα αντικείμενα που έχουν παρόμοια χρώματα.

Προσθέστε χαριτωμένο υλικό πλήρωσης

Τα ράφια παρέχουν το ιδανικό υπόβαθρο για τα αγαπημένα σας αντικείμενα ανάμεσα στα βιβλία σας. Μεγάλα και μικρά βάζα λουλουδιών, σανίδες, πιάτα, οικογενειακές φωτογραφίες με κορνίζες και έργα τέχνης με κορνίζες δημιουργούν μια εντυπωσιακή προφορά και όμορφη προσθήκη στη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας.

Λένε: τα βιβλία είναι παράθυρα στον κόσμο

Τακτοποιήστε τα ράφια των βιβλίων με τον σωστό και κομψό τρόπο για καθρέφτες τοίχου τζακιού

Καθαρίστε τις ντουλάπες σας! Παρεμπιπτόντως, καθαρίστε ολόκληρο το σπίτι σας, ωστόσο, θα μάθετε πολλά χαμένα, ξεχασμένα και κοινά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν ως οθόνη στη βιβλιοθήκη.

α) Συσσωρευμένα κουτιά φωλιάς γεμάτα οικογενειακές φωτογραφίες

Σκάλα σχεδιασμένη με στυλ και δημιουργικότητα

Τακτοποιήστε τα ράφια των βιβλίων σωστά και κομψά με κιγκλιδώματα σκαλοπατιών

 β) Ωραία, καλάθια γεμάτα…. Απλά τα πάντα! Πρακτικός τρόπος για να δημιουργήσετε ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης από το πουθενά.

Κομψό από το παρελθόν

Τακτοποιήστε τα ράφια των βιβλίων σωστά και με κλασικό θηλυκό τρόπο

 γ) Μίνι μπαρ για ποτά σε σερβίρισμα! Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια πρακτική και επιδέξια προσθήκη στο ράφι των βιβλίων.

 Λευκό θηλυκό εσωτερικό

Τακτοποιήστε τις βιβλιοθήκες σωστά και κομψά με λευκό υλικό πλήρωσης

Σκεφτείτε έξω από το κουτί!

Είναι ένα απλό κόλπο που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο ράφι των βιβλίων. Κρεμάστε μερικά υπέροχα έργα τέχνης στο πλαίσιο του ντουλαπιού, αυτό είναι σίγουρο ότι θα προσθέσει περισσότερο βάθος και ομορφιά στη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας

Τακτοποιήστε τα ράφια των βιβλίων σωστά και κομψά στο κεφαλάρι