Κορνίζες-τσιμπήματα-δημιουργικά-DIY-ιδέες-κορνίζες-κάντε-μόνοι σας

Πώς μπορείτε να φτιάξετε δημιουργικές κορνίζες

Τα πλαίσια εικόνων είναι μια μεγάλη εφεύρεση: Όχι μόνο μπορούμε να κρατήσουμε αναμνήσεις από μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους μας, αλλά επίσης διακοσμούν τους τέσσερις τοίχους μας ταυτόχρονα. Με λίγη προσπάθεια και λίγη δημιουργικότητα, τα τυπικά πλαίσια από το Διαδίκτυο μπορούν ακόμη και να σχεδιαστούν ξεχωριστά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δώσετε σε ένα δωμάτιο μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και κάτι σίγουρο. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε μόνοι σας τις δικές σας κορνίζες. Θα σας δείξουμε εδώ πώς να το κάνετε.

Εξατομικεύστε κορνίζες με αυτοκόλλητο φύλλο

Πλαίσια εικόνας Tinker Καλύψτε κορνίζες με αλουμινόχαρτο

Για να σχεδιάσετε ξεχωριστά μια κορνίζα με αλουμινόχαρτο, χρειάζεστε μόνο ένα τυπικό πλαστικό πλαίσιο στο επιθυμητό μέγεθος (π. rahmendirekt.de), Αλουμινόχαρτο με το αγαπημένο σας μοτίβο και ένα ψαλίδι. Λίγη ικανότητα και υπομονή δεν είναι επίσης κακά, γιατί η ταινία πρέπει να κοπεί ακριβώς έτσι ώστε όλα να φαίνονται και να ταιριάζουν τακτοποιημένα στο τέλος. Όταν επιλέγετε το πλαίσιο, βεβαιωθείτε ότι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και όχι ξύλο, διαφορετικά η αυτοκόλλητη μεμβράνη θα ξεκολλήσει ξανά αρκετά γρήγορα. Εάν χρησιμοποιείτε φύλλο αλουμινόχαρτου με διαφανή στοιχεία, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό πλαίσιο με ξύλινη εμφάνιση, για παράδειγμα, επειδή ο ημιδιαφανής κόκκος φαίνεται ιδιαίτερα όμορφος.

Φτιάξτε μια καρφίτσα από κορνίζες και ύφασμα

Δημιουργία πλαισίων εικόνων Φτιάξτε έναν πίνακα με καρφίτσες από κορνίζες και ύφασμα

Tinker κορνίζες με ξύλινες εφαρμογές στον πίνακα καρφιτσών από κορνίζες

Για να φτιάξετε έναν πίνακα με μια κορνίζα, κολλήστε πρώτα ένα λεπτό στρώμα φελλού στο μπροστινό μέρος του πίσω τοίχου του πλαισίου, έτσι ώστε οι φωτογραφίες να μπορούν να προσαρτηθούν αργότερα με μικρές καρφίτσες. Ο πίσω τοίχος με φελλό μπορεί στη συνέχεια να καλυφθεί με ύφασμα, έτσι ώστε η πινακίδα να ταιριάζει καλύτερα με τα υπόλοιπα χρώματα του δωματίου. Τώρα μπορείτε να κολλήσετε μοτίβα από διαφορετικές κορδέλες σε αυτό, όπως θέλετε, έτσι ώστε το όλο πράγμα να φαίνεται λίγο πιο όμορφο. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ένα ύφασμα με πολύ έντονο μοτίβο, μπορείτε να αφήσετε έξω την κορδέλα, έτσι ώστε ο πίνακας καρφιτσών να μην φαίνεται πολύ ακατάστατος στο τέλος.

Εάν φτιάχνετε, για παράδειγμα, την πινακίδα για παιδικό δωμάτιο, μπορείτε επίσης να δώσετε έμφαση στο πλαίσιο με μικρές ξύλινες εφαρμογές, για παράδειγμα μικρές κουκουβάγιες. Όταν όλα είναι έτοιμα, τόσο οι σημαντικές σημειώσεις όσο και οι αγαπημένες σας εικόνες έχουν πλέον μια νέα άξια θέση.

Σχεδιασμός πίνακα σημειώσεων με κορνίζα και σύρμα

Φτιάξτε κορνίζες από κορνίζες και σύρμα

Ένα ελαφρώς διαφορετικό είδος σανίδας καρφίτσας μπορεί να κατασκευαστεί εύκολα συνδέοντας οποιοδήποτε αριθμό κορδονιών από σύρμα χειροτεχνίας στα άκρα μιας κορνίζας με μικρά καρφιά. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ειδικό πλαίσιο για αυτό, για παράδειγμα ένα Ξύλινες κορνίζες σε μια vintage εμφάνιση. Έτσι ώστε τα καρφιά στις πλευρές του πλαισίου να μην φαίνονται πλέον στο τέλος, απλά δέστε γύρω τους μικρά τόξα από φυσικό μπαστούνι ή μεταξωτή κορδέλα. Όλες οι σημειώσεις ή οι φωτογραφίες μπορούν τώρα να επισυναφθούν εδώ με μικρά ξύλινα κλιπ.

Στήριγμα κλειδιού με ένα πλαίσιο εικόνας

Φτιάξτε κορνίζες Φτιάξτε τον δικό σας πίνακα με κλειδιά με κορνίζες

Τα πλαίσια εικόνων δεν χρειάζεται πάντα να χρησιμοποιούνται για αποθήκευση και παρουσίαση φωτογραφιών. Εάν αφαιρέσετε τον πίσω τοίχο και βιδώσετε μικρά άγκιστρα στο ξύλο στη μία πλευρά του πλαισίου, μια κορνίζα μπορεί να μετατραπεί υπέροχα σε ένα ράφι για όλη την οικογένεια. Εάν τεντώσετε ένα κορδόνι από κορδέλα από κάτω, μπορείτε ακόμη και να του επισυνάψετε μικρές νότες. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν ξεχνά πια τη λίστα αγορών, άλλωστε, κανείς δεν βγαίνει έξω από την πόρτα χωρίς να περάσει από την ταμπλό και να πάρει μαζί του το κλειδί του διαμερίσματός του.

Φτιάξτε μόνοι σας κορνίζες από φυσικό ξύλο

Πλαίσια εικόνας Tinker Φτιάξτε μόνοι σας κορνίζες από φυσικό ξύλο

Εάν οι προηγούμενες ιδέες για κορνίζες δεν ήταν ακόμα αρκετά ατομικές για εσάς, τότε σκουπίστε μόνοι σας τα πλαίσια σας. Αυτό είναι πολύ εύκολο, για παράδειγμα, με λίγο φυσικό ξύλο, λίγη λεπτή κορδέλα και φυσική ραφία για διακόσμηση. Το ξύλο για αυτό δεν χρειάζεται να αγοραστεί · μπορείτε εύκολα να το μαζέψετε μόνοι σας κάνοντας μια βόλτα. Παρεμπιπτόντως, το παρασυρόμενο ξύλο, το οποίο ξεπλένεται από τα ρεύματα στην άκρη των περισσότερων ποταμών, είναι πολύ κατάλληλο. Για να στερεώσετε τους ιμάντες, απλώς ανοίξτε μικρές τρύπες στα άκρα των τεμαχίων ξύλου. Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό ξύλινο τρυπάνι για αυτό, διότι διαφορετικά το παρασυρόμενο ξύλο σπάει ή ακόμη και σπάει πολύ εύκολα επειδή είναι πολύ μαλακό. Όταν όλα είναι έτοιμα, μπορείτε επίσης να επισυνάψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες εδώ με μικρά ξύλινα κλιπ.