Η ζεστή περίοδος είναι μικρή και μπορείτε ήδη να νιώσετε την επερχόμενη αλλαγή στο φθινόπωρο στον αέρα. Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο κατάλληλες στιγμές για υπέροχες, όμορφες ιδέες διακόσμησης καλοκαιρινού τραπεζιού. Θα απολαύσετε κάθε στιγμή πιο έντονα τις επόμενες εβδομάδες. Οι ιδέες μας είναι εύκολες στη μίμηση και ταυτόχρονα σύγχρονες. Κυριαρχούν οι φυσικές και ταυτόχρονα εξωτικές νότες. Περιποιούνται όλες τις αισθήσεις και ξυπνούν τόσο τα καλά συναισθήματα όσο και την όρεξη. Με τις ιδέες επίπλωσης για το τραπέζι, μπορείτε να γιορτάσετε κάθε γεύμα ως κάτι ξεχωριστό. Οι απλές ιδέες μπορούν να ενισχυθούν με λίγη δημιουργικότητα για ειδικές περιστάσεις.

Το κεντρικό κομμάτι με κοτσάνια σιταριού είναι μια υπέροχη ιδέα διακόσμησης με βαθύτερο νόημα

Διακόσμηση τραπεζιού κεντρικό κομμάτι διακόσμηση τραπεζιού

Οι ιδέες μας για διακόσμηση καλοκαιρινού τραπεζιού

Πίσω στις ρίζες

Πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι το έκαναν Πρωτόγονο σιτάρι και άλλες γεωργικές καλλιέργειες για πρώτη φορά αυτοκαλλιεργημένος. Οι μέθοδοι ήταν τότε ακόμα πολύ πρωτόγονο, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να εγκατασταθεί ο πληθυσμός και να αρχίσει να χτίζει σπίτια και να τα επιπλώνει.

Σε περιόδους κρίσης όπως η παρούσα, μας αρέσει να επιστρέφουμε στις ρίζες μας. Θυμόμαστε τι έχει περάσει η ανθρωπότητα, τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι – ένα μικρό θέμα. Ιδέες διακόσμησης όπως βάζα γεμάτα κοτσάνια σιταριού, κεντρικά κομμάτια φτιαγμένα από αυτά και λουλούδια αγρού ή περίτεχνα διακοσμημένα μπολ με κόκκους εναρμονίζονται με αυτό το σκηνικό. Ταυτόχρονα, αυτά τα φυτά σκιάζουν το τραπέζι μας σε απαλά καλοκαιρινά χρώματα.

Οι καρύδες είναι μια συνολική εικόνα για την υγεία και τη διακόσμησή μας

Ιδέες για τάσεις καρύδας για διακόσμηση τραπεζιού

Καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιού με καρύδα

Καλοκαιρινό, εξωτικό, υγιεινό – η καρύδα είναι μια ολοκληρωμένη φροντίδα – και φαγητό. Οι ιδέες διακόσμησης με αυτό έχουν ένα ιδιαίτερο χάρισμα. Ανοίξτε την καρύδα και αφήστε τα διάφορα μέρη στο τραπέζι. Διανείμετε άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ σε καφέ και απαλό κρεμώδες λευκό χρώμα. Απολαύστε την αίσθηση της ελαφρότητας και της φρεσκάδας.

Οι απλές και αντίθετες ιδέες διακόσμησης αποτελούν υποχρεωτικό μέρος των όμορφων γιορτών

Καλοκαιρινός σχεδιασμός τραπεζιού, διακόσμηση τραπεζιού

Πράσινο-κίτρινη διακόσμηση

Βάλτε το καλοκαιρινό σας τραπέζι σε μια υπέροχη διάθεση με μοντέρνες, αναζωογονητικές παλέτες χρωμάτων. Πάρτε για παράδειγμα το πράσινο και το κίτρινο, γιατί είναι φρέσκα και εμφανίζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στη θερινή φύση. Παρεμπιπτόντως, με αυτόν τον τύπο διακόσμησης μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλά βότανα, τα αρώματα των οποίων θα κρατήσουν τα κουνούπια μακριά. Η καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιού με ενδιαφέρον φύλλωμα σε συνδυασμό με πράσινα μήλα θα ήταν μοντέρνα και κομψή ταυτόχρονα. Αν θέλετε κάτι πιο εξωτικό, προσθέστε λίγα λάιμ.

Οι έντονα χρωματιστές διακοσμήσεις τραπεζιού σε στιλ boho είναι μοντέρνες

Διακοσμήσεις τραπεζιών με ρομαντική αίσθηση

Τρέχουσες καλοκαιρινές διακοσμήσεις τραπεζιού υψηλής αντίθεσης

Πώς προτιμάτε να χρησιμοποιείτε αντιθέσεις στη θερινή διακόσμηση τραπεζιού 2021; Υπάρχουν πολλές πρωτότυπες εναλλακτικές λύσεις στο τρέχον δοχείο βαφής. Θα πρέπει ιδανικά να χρησιμοποιήσετε τα πράσινα παστέλ χρώματα για το φόντο. Τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες, βάζα και άλλα αξεσουάρ θα μπορούσαν να γίνουν σε αυτές τις αποχρώσεις. Για να μεταμορφώσετε το τραπέζι σε ένα πλήρες καλοκαιρινό έργο τέχνης, συμπληρώστε το με όμορφα λουλούδια στην ίδια χρωματική παλέτα. Χρησιμοποιήστε έντονες κόκκινες πινελιές με εξωτικά φρούτα. Έτσι σχεδιάζετε τελικά το τραπέζι με υψηλή αντίθεση σε διάφορα επίπεδα, σε ουδέτερες και εντυπωσιακές αποχρώσεις. Επίπεδα και στρογγυλά σχήματα και αυτόχθονα και εξωτικά κομμάτια της καλοκαιρινής φύσης υπάρχουν εκεί.

Συνδυάστε ηλιοτρόπια με άλλα λουλούδια αγρού για τη διακόσμηση του καλοκαιρινού τραπεζιού σας

Διακόσμηση τραπεζιού γάμος καλοκαιρινός γάμος

Διακόσμηση ηλίανθου

Η ηλιοτρόπια διακόσμηση είναι σίγουρα κάτι κλασικό και γι ‘αυτό υποτιμάται στις σύγχρονες έννοιες. Αυτό είναι κρίμα, γιατί μπορεί επίσης να φαίνεται πολύ μοντέρνο και κομψό! Οι εξαιρετικά διαφορετικές πτυχές τους μπορούν να τονιστούν με έξυπνους συνδυασμούς. Για μια μοντέρνα αίσθηση, σχεδιάστε το τραπέζι ως ασπρόμαυρο χαρτόνι. Μπροστά σε αυτό, τα ηλιοτρόπια και άλλες κίτρινες πινελιές λάμπουν σαν ήλιος. Εναλλακτικά, μπορείτε να βυθίσετε αυτά τα καλοκαιρινά σύμβολα σε μια εκπληκτική λάμψη χρώματος. Για μια πολύχρωμη αίσθηση και μια ονειρική ατμόσφαιρα διακοπών, συνδυάστε τη διακόσμηση με ηλιοτρόπιο με πορτοκάλια, ρόδια και πορτοκάλια.

Ο λεπτός ναυτικός σχεδιασμός κοσμεί πολλά καλοκαιρινά τραπέζια αυτή τη σεζόν

Καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιού σε ναυτικό στυλ

Καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιού σε ναυτικό στυλ

Οι διακοπές στην παραλία και η θάλασσα ήταν λίγο πιο δύσκολες για εμάς τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά οι αναμνήσεις από υπέροχες στιγμές διακοπών είναι ακόμα ζωντανές και αξίζουν πολλά για εμάς. Δώστε στο τραπέζι σας μια ναυτική αίσθηση διακοσμώντας το με άμμο, κοχύλια και σχεδιάζοντας το τραπέζι σε μπλε και λευκή παλέτα χρωμάτων. Φυσικά, τα γεύματα με ψάρι και θαλασσινά έχουν υπέροχη γεύση.

Vintage καλοκαιρινό τραπέζι με ναυτική αίσθηση – μοντέρνο, αλλά και κλασικό

Τάσεις σχεδιασμού διακοσμήσεων καλοκαιρινού τραπεζιού

Αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές διακοσμήσεις τραπεζιού για την ξεχωριστή σας περίσταση

Και οι επτά ιδέες διακόσμησης καλοκαιρινού τραπεζιού δείχνουν μια αξιοσημείωτη σύνδεση με τη φύση. Η αναβάθμισή τους για ειδικές περιπτώσεις θα πρέπει επίσης να είναι φυσική. Ενώ μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπέζι πιο διακριτικά για την καθημερινή ζωή, θα πρέπει να βασιστείτε στην αφθονία της διακόσμησης για τις γιορτές. Μπορείτε ακόμα να παρουσιάσετε τα καλοκαιρινά κοσμήματα σε ειδικά πιάτα, λαμπερά βάζα, πιάτα και μπολ με αριστοκρατική εμφάνιση. Για βραδινές εκδηλώσεις, μπορείτε να κάνετε τις διακοσμήσεις του καλοκαιρινού τραπεζιού σας να λάμπουν με υπέροχα φώτα και κεριά. Τέλος, η διακόσμηση του καλοκαιρινού τραπεζιού θα πρέπει να υποτάσσεται σε ένα γενικό θέμα. Εάν η συνολική διακόσμηση είναι ομοιόμορφη, φαίνεται επίσης πολύ πιο επίσημη.

Ξεκινήστε την καλοκαιρινή διακόσμηση αμέσως, γιατί αυτή η όμορφη σεζόν θα τελειώσει σύντομα και θα πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί μας για το χειμώνα!

Πώς σας φαίνεται αυτή η διακόσμηση γάμου με ηλιοτρόπια?

Διακόσμηση τραπέζι διακόσμησης γάμου

Το ναυτικό θέμα ταιριάζει με ένα δείπνο δίπλα στο ποτάμι

Διακοσμήσεις καλοκαιρινού τραπεζιού δίπλα στη θάλασσα

Οι πράσινες και κίτρινες διακοσμήσεις τραπεζιού είναι πολύ μοντέρνες αυτή τη στιγμή

Ιδέες διακόσμησης τραπεζιού διακόσμησης κουζίνας

Διακόσμηση τραπεζιού Μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού

Τραπεζαρία εξωτική διακόσμηση τραπεζιού

Συνδυάστε για τις διακοσμήσεις του καλοκαιρινού τραπεζιού σας με λουλούδια σε έντονα χρώματα

Τραπεζαρία αγροτικό εσωτερικό

Σχέδιο ναυτικού τραπεζιού τραπεζαρίας

Ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζαρίας

Εάν είναι δυνατόν, βρείτε ένα φυσικά όμορφο σκηνικό για την ιδιαίτερη καλοκαιρινή σας περίσταση

Τραπεζαρία ηλιοτρόπια πεδία

Τραπεζαρία υπέροχος ναυτικός σχεδιασμός

Τραπεζαρία με βεράντα με βεράντα

Διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου με μοντέρνα παστέλ χρώματα – ένας υπέροχος συνδυασμός

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης τραπεζιού τραπεζαρία

Μεγάλες τάσεις στο τραπέζι φαγητού

Τραπεζαρία Vintage Flair