Το μισό καλοκαίρι έχει ήδη τελειώσει. Αλλά ελπίζουμε ότι έχουμε ακόμα ωραίες ζεστές μέρες μπροστά μας, τις οποίες απολαμβάνουμε στο έπακρο. Η όμορφη, μοντέρνα και εντυπωσιακή διακόσμηση κήπου θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτό. Ταυτόχρονα, χρειαζόμαστε απλές ιδέες αυτήν την εποχή του χρόνου: Δεν θέλουμε να χάνουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με το να μπερδεύουμε και να εγκαθιστούμε! Άλλωστε, μας μένουν μόνο λίγες εβδομάδες για να απολαύσουμε τη ζεστή εποχή.

Η καλλιτεχνική διακόσμηση κήπου είναι πολύ δημοφιλής αυτή την εποχή του χρόνου. Μπορεί να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα με απλά μέσα και να συμβάλει σε μεγάλη απόλαυση.

Βιομηχανικό στυλ για την αυλή: μια ευγενής και πρακτική ιδέα

πέτρινος κήπος στην πίσω αυλή

Διακόσμηση κήπου σε βιομηχανικό στυλ: λειτουργικά αντικείμενα με διακοσμητικό αποτέλεσμα

Η διακόσμηση του κήπου σε βιομηχανικό στυλ καθιστά δυνατή τη χρήση υφιστάμενων υλικών και παλιών αντικειμένων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπολείμματα υλικών από παλιές μετατροπές και ανακαινίσεις. Ένα τυπικό έργο βιομηχανικού στυλ θα ήταν ένας πάγκος κατασκευασμένος από δομικά στοιχεία και μια παχιά ξύλινη σανίδα.

Για τον φωτισμό θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε παλιούς λαμπτήρες ή πολυελαίους από το εσωτερικό. Απλώς βάψτε τα ή βάψτε τα ξανά. Η συμβουλή μας: Χρησιμοποιήστε ένα έντονο χρώμα για να δημιουργήσετε μια υπέροχη προφορά!

Μετά από όλα, οι ανακαινισμένες μεταλλικές καρέκλες είναι λειτουργικές και χρησιμεύουν επίσης ως υπέροχες διακοσμήσεις. Ανεξάρτητα από το αν είναι βαμμένα σε ουδέτερο ή λαμπερό χρώμα, γράφουν καλά σε βιομηχανικό στυλ.

Οι παλιές καρέκλες θα μπορούσαν να βρουν μια μεγάλη νέα χρήση στον κήπο

η παλιά καρέκλα γίνεται φυτευτής

Αυτό που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσα, μπορεί να αποκτήσει μια νέα ζωή έξω

Ας συνεχίσουμε λίγο με το θέμα “λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα με καλλιτεχνικά εφέ”!

Κάθε είδους παλιά αξεσουάρ ή έπιπλα που δεν είναι πλέον τα πιο πρόσφατα θα μπορούσαν να βρουν μια νέα χρήση με μια νέα στρώση χρώματος και δημιουργική τοποθέτηση στο σχεδιασμό του κήπου σε βιομηχανικό στυλ. Διανείμετε αυτά με λογικό τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν νέες ζώνες για χαλάρωση και ψυχαγωγία ή βολικούς χώρους αποθήκευσης και αποθήκευσης.

Εάν το στυλ των διαφόρων αντικειμένων αποκλίνει πολύ, κάντε κάτι για να τυποποιήσετε τη συνολική εικόνα. Για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε τα έπιπλα με μπογιά, υφάσματα ή διακοσμητικά μαξιλάρια σε παρόμοια χρώματα. Μπορείτε να τα ομαδοποιήσετε κατά σκιά, σχήμα ή υλικό.

Or απλά ενεργήστε σύμφωνα με την αρχή της μίξης και του αγώνα και ακούστε τα εσωτερικά σας συναισθήματα!

Τι πιστεύετε για ένα νέο χρώμα για το φράχτη του κήπου?

ζωγραφική με κόκκινο υπέροχη ιδέα

Ανανεώστε τις υπάρχουσες παλιές κατασκευές

Ξεπερασμένος φράχτης κήπου, πελεκημένες και εντελώς σπασμένες πέτρες στα μονοπάτια του κήπου, σκουριασμένες μεταλλικές πόρτες ή μπάρες – γνωρίζετε κάτι τέτοιο στον κήπο σας; Μπορείτε φυσικά τώρα να ανακαινίσετε πλήρως τα πάντα. Αλλά αν δεν το θέλετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ελαττώματα για να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά εφέ. Τώρα μπορείτε να κρύψετε τις σπασμένες περιοχές με καλλιτεχνική διακόσμηση. Τέτοια θα ήταν τα γλάστρες ή τα κρεμαστά καλάθια. Εάν αποφασίσετε να επισκευάσετε συγκεκριμένα σημεία στο φράχτη ή στο πάτωμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο υλικό ή χρώμα. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει παιχνιδιάρικες αντιθέσεις που θα ζωντανέψουν υπέροχα τη διακόσμηση του κήπου σας. Οι σπασμένες περιοχές στο πάτωμα ή στο φράχτη μπορούν ακόμα να κρυφτούν από νέα έπιπλα. Τοποθετήστε πάγκους, καρέκλες, τραπέζια και φωτισμό με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετούν καλά, αλλά ταυτόχρονα κρύβουν ελαττώματα και ατέλειες στον κήπο ή απομακρύνουν την προσοχή από αυτά.

Με γλάστρες και υπερυψωμένα κρεβάτια μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές υπέροχες γωνιές στον κήπο

νέα εμφάνιση με ζαρντινιέρες

Περίτεχνος σχεδιασμός κήπου με δοχεία φυτών

Υπάρχουν πολλά φυτά που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στον κήπο το καλοκαίρι. Χρησιμεύουν ως εξαιρετική διακόσμηση. Ιδιαίτερα τα αναρριχώμενα και κρεμαστά φυτά έχουν καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε επιτυχώς σπασμένες περιοχές στο φράχτη ή στον εξωτερικό τοίχο.

Μια ιδιαίτερα διαδεδομένη και πολύ εύκολη στην εφαρμογή ιδέα είναι να αρωματίσετε ένα φράχτη με φυτευτές κήπου του ίδιου σχήματος και μεγέθους, αλλά σε διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε έτσι ώστε μαζί να κάνουν μια ενδιαφέρουσα φιγούρα.

Αφήστε χώρο για την τέχνη στον κήπο

πεταλούδα υπέροχο σχέδιο κήπου

Διανείμετε διάφορα αντικείμενα τέχνης στον κήπο

Ενδιαφέροντα αντικείμενα που μοιάζουν με έργα τέχνης μπορούν συχνά να βρεθούν σε υπαίθριες αγορές ή ακόμα και στο δικό σας υπόγειο. Αντικείμενα από μέταλλο, ξύλο ή πέτρα είναι πολύ κατάλληλα για εξωτερική χρήση. Φυσικά, μερικά από αυτά πρέπει να ξαναβαφτούν, να βερνικωθούν ή να αρωματιστούν με άλλο τρόπο. Αυτό θα προσθέσει ακόμη περισσότερο στην καλλιτεχνική τους αξία.

Πηγαίνετε λοιπόν «στο κυνήγι» τέτοιων αντικειμένων τέχνης, διανείμετέ τα στον κήπο και περάστε το υπόλοιπο καλοκαίρι σε μια κομψή ατμόσφαιρα. Οι έγχρωμες φιγούρες των ζώων συγκαταλέγονται στα ιδιαίτερα δημοφιλή αντικείμενα τέχνης. Θα ευθυμήσετε αμέσως τους καλεσμένους σας με το αποτέλεσμα έκπληξη.

μικρά σπίτια πουλιών για το φράχτη

Περίτεχνα σπίτια πουλιών

Θα θέλατε να μετατρέψετε τον κήπο σας σε ένα πιο φιλικό προς τα ζώα μέρος; Τα περίτεχνα σπίτια πουλιών θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Εάν επιλέξετε ένα ενδιαφέρον σχέδιο, θα συνεχίσετε να προσθέτετε την περίτεχνη εμφάνιση του κήπου σας.

Καθρέπτες, εφέ καθρέφτη και έντονα χρώματα

Στο τελευταίο σημείο αυτού του άρθρου θα εξετάσουμε τους καθρέφτες και τα εφέ φωτισμού που δημιουργούν μια μυστικιστική ατμόσφαιρα στον κήπο. Μπορείτε να αναδείξετε ενδιαφέροντα αντικείμενα χρησιμοποιώντας καθρέφτη ή επιφάνειες καθρέφτη. Αυτά χρησιμοποιούνται συχνά σε καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις σε κήπους και αυτό δημιουργεί ένα ενδιαφέρον ψυχολογικό αποτέλεσμα. Θα θέλαμε επίσης να επιστήσουμε την προσοχή σας στη δυνατότητα χρήσης ασημί και άλλων φωτεινών χρωμάτων. Τη νύχτα χρησιμεύουν ως μαγικές διακοσμήσεις κήπου, που κάνουν τον εξωτερικό χώρο ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό μέρος.

Η καλλιτεχνική διακόσμηση του κήπου μπορεί να μεταφέρει τις πολύπλοκες επισκευές στον εξωτερικό χώρο πολύ πίσω. Με αυτό μπορείτε να κρύψετε πολλές σπασμένες ή όχι τόσο αισθητές περιοχές. Ακόμα κι αν αυτό δεν βγει τελείως, το βλέμμα τουλάχιστον αποσπάται από αυτά. Or δεν φαίνονται πλέον τόσο πεισματάρες: σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον, ακόμη και τα λιγότερο από τέλεια αντικείμενα έχουν συχνά ιδιαίτερα υψηλή, εγγενή αξία.

κλουβί-πρακτικό-και-διακοσμητικό-στον-κήπο

ιδέες κήπου με καλλιτεχνικό σχεδιασμό

παλιο-καρεκλα-γινεται-φυτευτης από-μια-παλιά-καρέκλα-σε-μια-νέα

έξω από τα ελαστικά-γίνεται-ένα-μεγάλο-έργο

γλάστρες πράσινο σχέδιο

γλάστρες-μπροστά-στον-πρόσφατα-βαμμένο-κήπο

ο-φράχτης-μπορεί-επίσης-μαγεύει-με-την-τραχιά του εμφάνιση

Ιδέες για τον κήπο Diy Εκτός από τις ιδέες για τον κήπο Diy So Creative Things Creative Diy Projects

diy πράσινα φυτά υπέροχη διακόσμηση

diy τέχνη για τον κήπο

diy πέτρα φιγούρα και φυτά σε εσωτερικούς χώρους

απλό τραπέζι για τον κήπο από ξύλο

ένα γυάλινο τραπέζι μπροστά από έναν τοίχο από τούβλα

μια καινούργια ξύλινη καρέκλα

ιδέες κήπου γοτθικός καθρέφτης

ιδέες κήπου με καθρέφτες

ιδέες κήπου με υπέροχους καθρέφτες

έργο κήπου από ένα παλιό τραπέζι

Ομορφύνετε το φράχτη του κήπου με γλάστρες

πράσινοι θάμνοι μπροστά από το φράχτη

σχέδιο με σανίδες για τη γωνία

αψιδωτές μορφές αυλή

πράσινη διακόσμηση κρυμμένη κλεμμένη λείπει στο φράχτη

ξύλινη πόρτα με ζαρντινιέρες

βιομηχανικός diy πάγκος για τον κήπο

βιομηχανική μεγάλη ταλάντευση

βιομηχανικό και πολυτελές

βιομηχανικό και πολυτελές 2

κλουβί πρακτικό και διακοσμητικό στον κήπο

μικρή ζαρντινιέρα με καθρέφτη για την εξωτερική πρόσοψη

με-έναν-καθρέφτη-ο-κήπος-φαίνεται-πολύ-πιο-γοητευτικός

φυτέψτε τραχύ πίνακα

κάθισμα diy

καθίσματα μπροστά από την πρόσοψη

κάπως έτσι χρησιμοποιούνται οι καθρέφτες

καθρέφτες χρησιμοποιούνται επίσης σε ευγενείς κήπους

πέτρινος κήπος στην πίσω αυλή

λαμπερή διακόσμηση στον κήπο

υπέροχος και χρήσιμος χώρος αποθήκευσης για τον κήπο

υπέροχο έργο για τον κήπο