Οι ιδέες επίπλωσης κεριά επιτρέπουν τρία

Επιπλωτικές ιδέες και παραδείγματα που θα βελτιώσουν επίσης τη διάθεσή σας

Το σπίτι σας φαίνεται λίγο βαρετό, ακατάστατο και βρώμικο; Αισθάνεται ότι πρέπει να κάνετε μερικά κόλπα για το πώς να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται όμορφο και ελκυστικό ξανά. Έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για εσάς, με τις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε τον προσωπικό σας χώρο χωρίς να σκάβετε άσκοπα το πορτοφόλι σας.

Δημιουργία παραγγελίας

Είναι μια απλή και καλή πρόταση. Ξεκινήστε με την τακτοποίηση του πάγκου της κουζίνας και βεβαιωθείτε ότι όλα τα παιδικά αντικείμενα βρίσκονται στην ντουλάπα. Είναι ένας δωρεάν τρόπος για να δείτε πόσο καλό μπορεί να είναι το σπίτι σας.

Αφού αφαιρέσετε το άχρηστο, θα δείτε πόσο όμορφο είναι πραγματικά το διαμέρισμά σας

Εκκαθάριση ιδεών επίπλωσης

Κάντε χώρο για κεριά

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγαπάτε αυτά τα αρωματικά αξεσουάρ. Αφενός, φαίνονται υπέροχα σε οποιοδήποτε ράφι ή στο τζάκι. Από την άλλη πλευρά, δίνουν σε κάθε διαμέρισμα ένα υπέροχο άρωμα και κάνουν την ατμόσφαιρα να φαίνεται φιλόξενη, ζεστή και ελκυστική.

Τα κεριά κάνουν το εσωτερικό να φαίνεται πιο άνετο 

Οι ιδέες διακόσμησης επιτρέπουν κεριά

Αλλάξτε το στυλ του τραπεζιού σας 

Εάν το βουνό του χαρτιού στο τραπέζι του καφέ σας συνεχίζει να μεγαλώνει, ίσως ήρθε η ώρα να το αλλάξετε. Απλά βάλτε μερικά βιβλία με σκληρό εξώφυλλο στο τακτοποιημένο τραπέζι. Ένας δίσκος γεμάτος με φώτα τσαγιού μπορεί να αντικαταστήσει τα βιβλία. Αν σας αρέσουν τα λουλούδια, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το τραπέζι με μικρά βάζα λουλουδιών και φρέσκα λουλούδια.

Βιβλία, κεριά και φρέσκα λουλούδια – δεν γνωρίζετε ακόμα το τραπέζι σας έτσι

Αλλάξτε τις ιδέες σας για επίπλωση τραπεζιού σαλονιού

Δημιουργήστε ομάδες τριών με αντικείμενα

Ο μονός αριθμός φαίνεται πάντα καλύτερος από τον ζυγό! Τρεις ομάδες μικρών διακοσμητικών αντικειμένων μοιάζουν με σκόπιμη επιλογή.

Τρία αντικείμενα σε μια ομάδα φαίνονται καλά

Ιδέες διακόσμησης κεριά επιτρέπουν καθρέφτη

Κουνήστε τα μαξιλάρια σας

Είτε τα μαξιλάρια σας βρίσκονται στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, το τινάξιμό τους αλλάζει όλο το δωμάτιο. Όλα φαίνονται πιο φρέσκα, πιο όμορφα και πιο κομψά.

Όλο το δωμάτιο φαίνεται πιο καθαρό και τακτοποιημένο όταν τα μαξιλάρια είναι σωστά τοποθετημένα.

Ιδέες επίπλωσης μαξιλάρια διογκωμένα

Κλείστε μια σειρά από φώτα

Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα από το διαμέρισμά σας! Βρείτε διαφορετικές αλλά λεπτές πηγές φωτός και τοποθετήστε τις γύρω από το πλαίσιο του παραθύρου, γύρω από το τζάκι ή στα ράφια. Αυτό δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και άνεση.

Με μια αλυσίδα φώτων γύρω από τον καθρέφτη μπορείτε να επιτύχετε μια αποτελεσματική διακόσμηση 

Οι ιδέες επίπλωσης καθρεφτίζουν τη μαγεία

Εμφάνιση περισσότερων φρέσκων λουλουδιών

Τα φρέσκα λουλούδια φωτίζουν αμέσως το δωμάτιο. Μπορεί να σκέφτεστε για τον εαυτό σας ότι δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε μπουκέτα, αλλά είναι πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται. Απλά διαλέξτε τα αγαπημένα σας λουλούδια και δέστε τα μεταξύ τους. Το διαμέρισμά σας είναι πολύ καλύτερο τώρα, έτσι δεν είναι?

Τα φρέσκα λουλούδια φέρνουν χαρά και φωτεινότητα στο χώρο σαςΙδέες επίπλωσης λουλούδια