Το Παρίσι είναι γνωστό ως η πόλη της αγάπης και της μόδας. Η γαλλική πρωτεύουσα αποπνέει μια ιδιαίτερη γοητεία που μαγεύει. Γι ’αυτό θέλουμε να ντυθούμε, να ζήσουμε και να ζήσουμε όπως οι Παριζιάνοι. Το Παρίσι δίνει επίσης τον τόνο όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό του σπιτιού. Ο παριζιάνικος τρόπος ζωής εξαπλώνεται σε κάθε τυπικά γαλλικό εσωτερικό. Πρόκειται για ένα στυλ που συνδυάζει υψηλή, αλλά κάπως casual κομψότητα με δημιουργικότητα και πολυπλοκότητα. Αυτό είναι το παριζιάνικο σικ! Αυτό το στυλ επίπλωσης δεν είναι ούτε πουριστικό ούτε μινιμαλιστικό, είναι πολύ μακριά από vintage ή shabby chic, αλλά η joie de vivre και η άνεση κεφαλαιοποιούνται σε αυτήν την επίπλωση. Είναι ένα προσωπικό στυλ όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια λέει τη δική της ιστορία. Το παριζιάνικο κομψό σάς επιτρέπει να ξεχάσετε γρήγορα τον έξω κόσμο και να βυθιστείτε σε μια κομψή ατμόσφαιρα γεμάτη κομψά έπιπλα, κειμήλια και αναμνηστικά. Εξαιρετικά, το παριζιάνικο σικ είναι υπέροχο! Σύντομα θα μάθετε τι ακριβώς χαρακτηρίζει αυτό το στυλ επίπλωσης!

Το Parisian chic είναι ένα μοναδικό στυλ επίπλωσης που είναι δύσκολο να αναπαραχθεί.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι λευκοί τοίχοι ανοιχτό γκρι χαλί λευκός καναπές λαμπτήρας τζάκι καθρέφτης διακοσμητικά αντικείμενα

Τέτοιοι χώροι δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι από ξύλο παρκέ λευκούς τοίχους

  • Αυτό που ξεχωρίζει ένα σαλόνι σε παριζιάνικο σικ?

Αν θέλετε να διακοσμήσετε ένα πραγματικό παριζιάνικο σαλόνι, ή μάλλον να το μιμηθείτε, βάψτε τους τοίχους λευκούς! Οι λευκοί τοίχοι είναι ένα κρίσιμο στοιχείο σχεδιασμού σε αυτό το στυλ επίπλωσης. Ο συνδυασμός ψηλών οροφών και καθαρά λευκών τοίχων κάνει το σαλόνι να αισθάνεται ελαφρύ, ευάερο και κλασικό, ανεξάρτητα από το τι υπάρχει ακόμα στο δωμάτιο. Ένας τέτοιος συνδυασμός θέτει τον σωστό τόνο για ολόκληρο το σχεδιασμό του δωματίου. Οι λευκοί τοίχοι χρησιμεύουν ως το γενναιόδωρο φόντο στο οποίο φαίνονται καλύτερα τα κομψά έπιπλα και τα προσωπικά αξεσουάρ σπιτιού.

 Οι λευκοί τοίχοι και τα ψηλά ταβάνια είναι το απόλυτο must σε κάθε παριζιάνικο κομψό εσωτερικό.

Παριζιάνικο σικ στο λευκό τοίχους του σαλονιού

 Το παρκέ συμπληρώνει τη ζεστή εικόνα.

Παριζιάνικο σικ στο παρκέ δάπεδο σαλόνι κομψά καθίσματα σε μπεζ ελαφρύ εσωτερικό

Το παρκέ σκληρού ξύλου είναι εντελώς παριζιάνικο. Όσον αφορά τον σχεδιασμό δαπέδων, τα ξύλινα πατώματα είναι το απόλυτο κλασικό σε παριζιάνικα διαμερίσματα. Ως γνωστόν, το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που εκπέμπει ζεστασιά και το απλώνει επίσης στο εσωτερικό. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα και τις πολύ διαφορετικές διακοσμήσεις, ενώ το παρκέ δίνει στο πάτωμα μια συγκρατημένη αίσθηση. Η επιλογή μιας σκούρας απόχρωσης θα σας δώσει μια κομψή αντίθεση με τους λευκούς τοίχους. Εδώ όλα αφήνονται στην εφευρετικότητά σας. Είναι σημαντικό να επιτύχετε μια ζεστή και προσωπική εμφάνιση στο σαλόνι!

Το σαλόνι φαίνεται άνετο, κομψό και πολύ προσωπικό ταυτόχρονα σε παριζιάνικο σικ.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι λευκό εσωτερικό φωτιστικό δαπέδου γωνιακό καναπέ περίτεχνο ταβάνι ροζέτα εικόνα τζάκι

Εκφραστικό και κομψό – έτσι μπορείτε να χαρακτηρίσετε το Parisian chic με λίγα λόγια.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι, φωτεινό εσωτερικό, πολλές διακοσμήσεις προσωπικά εκφραστικές

  • Ανακαλύψτε την joie de vivre, την κομψότητα και την πολυτέλεια ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες στο παριζιάνικο σικ

Ένα κλασικό στοιχείο στα παρισινά σαλόνια είναι τα διακοσμητικά σχήματα. Αυτά, για παράδειγμα, μπορούν να προστεθούν όπως θέλετε: ως διακόσμηση στους τοίχους, πάνω από τις σανίδες, στο τζάκι ή στην οροφή. Πρόκειται για το σχεδιασμό των τοίχων με ουδέτερο τρόπο που επιδεικνύει χαρακτήρα και δεν περιορίζει τις δυνατότητες διακόσμησης. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε καλούπια οροφής ή ροζέτες ή όχι, ένα μενταγιόν οροφής είναι η ιδανική προφορά που προσελκύει αμέσως τη θέα προς τα πάνω. Επιπλέον, είναι ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να έχετε στη λίστα φριζάρισμα. Η κορωνίδα θα ήταν ένας πολύ κομψός πολυέλαιος.

Αυτό κοσμεί το ταβάνι και ολόκληρο το εσωτερικό! Συχνά βρίσκεται σε οπτική αρμονία με τις διακοσμητικές λωρίδες και ροζέτες και είναι πάντα πλούσια διακοσμημένη. Αυτά τα στοιχεία ταιριάζουν στον τρόπο ζωής του Παρισιού. Εάν θέλετε να μιμηθείτε το παριζιάνικο σικ στους τέσσερις τοίχους σας, τότε πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων εάν τέτοια στοιχεία ταιριάζουν επίσης στο προσωπικό σας στυλ ή όχι.

Ο κρυστάλλινος πολυέλαιος είναι ένα πραγματικό βλέμμα σε αυτό το παριζιάνικο σαλόνι.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι, μοντέρνο φωτεινό εσωτερικό, μαύρα έπιπλα, πολυελαίους σε αντίθεση, που τραβούν τα βλέμματα

 Ο κομψός και πλούσια διακοσμημένος πολυέλαιος ενισχύει τη μαγευτική εντύπωση αυτής της εκλεπτυσμένης γαλλικής ατμόσφαιρας.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι Πολυέλαιος κομψός, πλούσια διακοσμημένος ζεστή ατμόσφαιρα, λουλούδια, τζάκι, πάγκος

Όπως προαναφέρθηκε, ένας περίτεχνος πολυέλαιος είναι ότι πρέπει για ένα κομψό παριζιάνικο σαλόνι. Δεν δίνει μόνο στο δωμάτιο κομψότητα και πολυτέλεια, αλλά το φέρνει και σε ισορροπία. Εάν τα έπιπλα είναι μοντέρνα, αλλά μια ρετρό πινελιά μπορεί να γίνει αισθητή στο δωμάτιο μέσω άλλων σχεδιαστικών στοιχείων, ένας όμορφος πολυέλαιος vintage στυλ μπορεί να αρωματίσει το σαλόνι με τον σωστό τρόπο. Εάν το σαλόνι κυριαρχείται από ρετρό έπιπλα, ένας μοντέρνος πολυέλαιος μπορεί να κρεμαστεί εκεί και να εκφράσει το γαλλικό μείγμα στυλ. Αν διστάζετε και δεν ξέρετε ακριβώς πώς πρέπει να μοιάζει ένας παριζιάνικος chic πολυέλαιος, τότε επιλέξτε κρύσταλλο! Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με αυτό!

Όμορφη, πιο όμορφη…. Παριζιάνικο σικ!

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι, όμορφη ατμόσφαιρα, παρκέ δάπεδο, χαλί, άνετο καθιστικό, ξαπλώστρα, τζάκι, καθρέφτης

Παριζιάνικη κομψότητα στο σαλόνι ελκυστική ατμόσφαιρα καθρέφτη πάνω από το τζάκι μεγάλο παράθυρο πολλά ελαφριά βιβλία στο τραπεζάκι του καφέ

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο τζάκι στο παρισινό σαλόνι, επειδή είναι ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του εσωτερικού στο παριζιάνικο σικ. Το κομψό τζάκι στο σαλόνι δημιουργεί μια αδιαμφισβήτητη ατμόσφαιρα. Ένα κομψά διακοσμημένο μανδύα το ανεβάζει σε ένα νέο στιλιστικό επίπεδο. Ένας μεγάλος καθρέφτης φαίνεται στον τοίχο πάνω από το τζάκι στα περισσότερα δωμάτια. Αυτό είναι ένα άλλο τυπικό στοιχείο στο παριζιάνικο κομψό στυλ και ολοκληρώνει την εκλεπτυσμένη εμφάνιση του δωματίου.

Ένας μεγάλος καθρέφτης σε ένα περίτεχνο πλαίσιο κρέμεται στον τοίχο πάνω από το τζάκι.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι, μεγάλος καθρέφτης, διακοσμημένο πλαίσιο, κεριά και στις δύο πλευρές, λευκά έπιπλα καθισμάτων

Το σαλόνι στο παριζιάνικο κομψό φαίνεται άνετο και κομψό.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι, λευκοί τοίχοι, βελούδινα έπιπλα σε ουδέτερα χρώματα, πολύ ελκυστική ατμόσφαιρα, ζεστή και κομψή

Τώρα αφιερώστε λίγα λεπτά για να δείτε ολόκληρη τη συλλογή εικόνων. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει ιδιαίτερα το παριζιάνικο σικ. Στην πραγματικότητα, πολλά μπορούν να ειπωθούν για αυτό το ιδιαίτερο στυλ επίπλωσης. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να καλύψουμε το θέμα με αρκετή λεπτομέρεια σε ένα μόνο άρθρο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ελέγχετε συχνά τον ιστότοπό μας και να διαβάζετε άλλα ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με το κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ του παριζιάνικου σικ.

 Τα αξεσουάρ σπιτιού έχουν τη δική τους ιστορία εδώ.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι λευκός καναπές εικόνες αξεσουάρ σπιτιού με μια ιστορία

Προσθέτουν πολλά στον προσωπικό χαρακτήρα του σαλονιού σε παριζιάνικο σικ.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι Τα αξεσουάρ σπιτιού έχουν προσωπικό χαρακτήρα, οικογενειακό ιστορικό

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι λευκό εσωτερικό πολύ κομψό κρυστάλλινο πολυέλαιο προσωπικά αξεσουάρ σπιτιού

Παριζιάνικη κομψότητα στο σαλόνι, ευρύχωρη ατμόσφαιρα, κομψή και εκλεπτυσμένη επίπλωση, τζάκι, καθρέφτης, παλιά έπιπλα καθισμάτων

Ο μεγάλος καθρέφτης δεν κρέμεται πάνω από το τζάκι, εδώ είναι ακουμπισμένος στον τοίχο δίπλα του.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι, μεγάλοι καθρέφτες ακουμπούσαν στον τοίχο δίπλα στο τζάκι

 Οι πίνακες τέχνης από αγαπημένους καλλιτέχνες προτιμώνται από τις ήπιες εικόνες.

Παριζιάνικη κομψότητα στο σαλόνι Ζωγραφιές τέχνης σε λευκούς τοίχους Βελούδινες πολυθρόνες σε ουδέτερες αποχρώσεις

Παριζιάνικη κομψότητα στο σαλόνι, φωτεινή ατμόσφαιρα, τοιχογραφίες προσωπικού χώρου εργασίας

 Η casual κομψότητα συναντά τη γαλλική πολυτέλεια εδώ.

Παριζιάνικο σικ στο σαλόνι λευκό έως ανοιχτό γκρι κυρίαρχο χρώμα μια μαύρη πολυθρόνα ως εντυπωσιακό

Κάθε σαλόνι με παριζιάνικο σικ χαρακτηρίζεται από προσωπικότητα και joie de vivre.

Παριζιάνικη κομψότητα στο σαλόνι μοντέρνα ατμόσφαιρα στρογγυλό μαρμάρινο τραπεζάκι καθρέφτη

Παριζιάνικο σικάτο στο σαλόνι λευκό και μαύρο σε αντίθεση κομψό εσωτερικό