Φέτος, μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του πράσινου ξεχωρίζει ανάμεσα στις πράσινες αποχρώσεις και αυτό γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ως μια μοντέρνα πράσινη απόχρωση στο εσωτερικό. Chartreuse είναι το όνομα αυτής της τολμηρής και ζωντανής απόχρωσης. Μπορεί ακόμη να ειπωθεί ότι το Chartreuese έχει κάνει την πρόοδο και μπορεί να το δει κανείς όλο και πιο συχνά σε πολλά εσωτερικά σχέδια το 2018. Τώρα όμως έρχεται το λογικό ερώτημα: ποιο χρώμα είναι ακριβώς το Chartreuse; Πολλοί αναγνώστες είναι βέβαιο ότι θα το ρωτήσουν αυτό, γιατί είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστεί αυτή η τεράστια θάλασσα χρωμάτων διαφορετικών αποχρώσεων και πολυάριθμων αποχρώσεων. Οι ειδικοί σχεδιασμού μας θα σας δώσουν την απάντηση αμέσως. Το Chartreuse είναι ένα φωτεινό μείγμα κίτρινου και πράσινου. Το Chartreuse παίρνει τη θέση του ασβέστη και της μουστάρδας με ακόμα πιο έντονη παρουσία και μοντέρνα γοητεία. Για να επεξηγήσουμε όσα μόλις γράφτηκαν, συγκεντρώσαμε μια λίστα με υπέροχα σχέδια δωματίων που αποκαλύπτουν τη γοητεία του Chartreuse με τον πιο όμορφο και κομψό τρόπο.

 Αργά αλλά σίγουρα, η μοντέρνα απόχρωση του πράσινου κατακτά το εσωτερικό

Chartreuse μοντέρνο χρώμα 2018 εσωτερικό

Στη σημερινή ανάρτηση θα μάθετε πού και πώς μπορείτε να δώσετε έμφαση σε αυτή τη μοναδική απόχρωση του πράσινου στο εσωτερικό σας και ποια χρώματα μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό. Σας μεταφέρουμε σε έναν όμορφο, πολύχρωμο κόσμο, όπου κυριαρχεί το Chartreuse και αναπτύσσουμε τις δυνατότητες και τις επιλογές σχεδίασης μέσα στους τέσσερις τοίχους σας.

Μείνετε μαζί μας και εκπλαγείτε!

Ένας άνετος καναπές στο chartreuse κόβει μια ωραία φιγούρα στο σαλόνι και τραβά αμέσως την προσοχή όλων

Μοντέρνο σαλόνι Chartreuse

  • Η μοντέρνα πράσινη απόχρωση Chartreuse χρησιμοποιείται ευρέως στο σπίτι

Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μοντέρνα απόχρωση πολύ καλά σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Ταιριάζει υπέροχα στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, αλλά φαίνεται εξίσου ελκυστικό στο παιδικό δωμάτιο, στην κουζίνα και στο διάδρομο. Η μοντέρνα πράσινη σκιά μπορεί να κάνει τους τοίχους στο σπίτι να λάμπουν και να γεμίσει όλο το δωμάτιο με χαρούμενη διάθεση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα σε μεγαλύτερες διαστάσεις και να το εφαρμόσετε σε μεγάλες περιοχές εάν είστε αρκετά γενναίοι και καινοτόμοι.

Για τους αναποφάσιστους, υπάρχουν επίσης μεγάλες πιθανότητες να εισαγάγουν το Chartreuse στο εσωτερικό τους. Μπορείτε απλά να βάψετε έναν τοίχο με έμφαση σε αυτή την κιτρινοπράσινη απόχρωση ή απλά να πάρετε μια πολυθρόνα σε χαρτί. Στη συνέχεια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα προσελκύσει αμέσως την προσοχή και θα δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα WOW στο δωμάτιο. Είτε χρησιμοποιείται στο σαλόνι είτε στην κουζίνα, αυτή η τολμηρή, μοντέρνα απόχρωση του πράσινου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Σε κάποιον αρέσει το chartreuse ή απορρίπτει τη συγκεκριμένη απόχρωση του πράσινου. Δεν υπάρχει μέση λύση!

 Αυτή η μοντέρνα κουζίνα φαίνεται πολύ ελκυστική γιατί έχει συνδυάσει το chartreuse με λευκούς και ανοιχτόχρωμους τόνους ξύλου

Σύγχρονη Chartreuese κουζίνα

Απλά ζωγραφίστε έναν τοίχο στο υπνοδωμάτιο στο Chartreuse και απολαύστε τη χαρούμενη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο

Τείχος κρεβατοκάμαρας chaartreuse

  • Εντυπωσιακό στο Chartreuse – η καλύτερη ιδέα για να αρωματίσετε ένα δωμάτιο

 

Χωρίς αμφιβολία, το chartreuse είναι έντονο χρώμα και μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα αντικείμενο, ένα έπιπλο ή ένα ολόκληρο δωμάτιο. Μια πολυθρόνα σε αυτό το χρώμα μπορεί να φρεσκάρει εξαιρετικά το μονόχρωμο εσωτερικό και να προσελκύσει ιδιαίτερη προσοχή.

Η πολυθρόνα chartreuse τοποθετήθηκε σωστά σε ένα φωτεινό μέρος. Το έντονο φως της ημέρας κάνει τη μοντέρνα πράσινη σκιά να λάμπει!

Πολυθρόνα δωματίου στο Chartreuse

Είναι ακόμη παιδικό παιχνίδι να δίνεις μερικές πινελιές στο chartreuse στο δωμάτιο και να βελτιώνεις τη συνολική εμφάνιση του δωματίου. Μερικές καρέκλες τραπεζαρίας στην κουζίνα, ελαφριές κουρτίνες στο σαλόνι ή παιδικό δωμάτιο σε ένα εντυπωσιακό μείγμα κίτρινου και πράσινου μπορούν απλά να κάνουν θαύματα στο εσωτερικό.

Τρεις καρέκλες και μερικά διακοσμητικά αντικείμενα στο τραπέζι φρεσκάρουν αυτή την ασπρόμαυρη τραπεζαρία

Καρέκλες διακοσμητικά είδη Chartreuse τραπεζαρία

 Σε αυτό το μοβ-μπλε φόντο, το chartreuse βγαίνει πολύ καλά!

Καρέκλες Chartreuse μοβ-μπλε

 Οι κουρτίνες σε αυτή τη φωτεινή και κομψή τραπεζαρία τραβούν αμέσως το βλέμμα σας?

Gradines στο Chartreuse

Η παρουσία και η έλξη του Chartreuse είναι επίσης πολύ έντονη στο παιδικό δωμάτιο

Φυτώριο Chartreuse

Μπορείτε επίσης να βάλετε επιδέξια τονισμούς στο Chartreuse στο υπνοδωμάτιο. Ρίξτε μια ματιά στις επόμενες εικόνες και αντλήστε νέα έμπνευση από αυτές! Θέλετε μόνο ένα ή δύο διακοσμητικά μαξιλάρια σε αυτή τη μοντέρνα απόχρωση του πράσινου; Αυτά είναι αρκετά τέλεια για να κάνουν το εσωτερικό του υπνοδωματίου να φαίνεται ξεχωριστό. Συχνά κάποιος προσπαθεί να ταιριάξει με το χρώμα των διακοσμητικών μαξιλαριών Chartreuse και τις κουρτίνες για να επιτύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

 Ορίστε μικρές πινελιές στο Chartreuse στο υπνοδωμάτιο, ….

Υπνοδωμάτιο οπτικές προφορές Chartreuse

 … που έχουν μεγάλο αντίκτυπο!

Chartreuse τόνους στο υπνοδωμάτιο

  • Με ποια χρώματα μπορεί να συνδυαστεί η μοντέρνα πράσινη απόχρωση Chartreuse;?

 

Το Chartreuse σίγουρα συνδυάζεται καλύτερα με το λευκό. Σε μια εντελώς λευκή ατμόσφαιρα, ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια στο Chartreuse ξεχωρίζει. Ανθισμένα κλαδιά ή κομμένα λουλούδια στο ίδιο χρώμα εισάγουν μια φυσική αίσθηση στο δωμάτιο και το κάνουν να λάμπει!

 

 Το λευκό υπνοδωμάτιο φωτίζεται λόγω των τόνων του chartreuse!

Λευκό υπνοδωμάτιο τονίζει chartreuse

Αλλά η μοντέρνα πράσινη σκιά δημιουργεί επίσης μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση δωματίου με βιολετί και μπλε κοβαλτίου. Η παρουσία του Chartreuse είναι ακόμη πιο έντονη σε γκρι φόντο.

 Μόνο μία έμφαση στο chartreuse είναι αρκετή στις περισσότερες περιπτώσεις και λειτουργεί ως εντυπωσιακό σε όλο το δωμάτιο

Το εντυπωσιακό Chartreuse μια προφορά στο δωμάτιο είναι αρκετή

Πάρτε αρκετό χρόνο και ρίξτε μια χαλαρή ματιά στη συλλογή εικόνων μας για να πείσετε τον εαυτό σας για το οπτικό αποτέλεσμα του χρώματος Chartreuse. Θέλετε να εισαγάγετε αυτήν την μοντέρνα απόχρωση του πράσινου και στο εσωτερικό σας?

Το γκρι και το μπλε του κοβαλτίου δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για την έντονη παρουσία του Chartreuse

Ιστορικό για chartreuse

Ένας συνδυασμός χρωμάτων όπου κυριαρχεί το Chartreuse

Πολύχρωμο δωμάτιο πολλά χρώματα κυριαρχεί το Chartreuse

 Το Chartreuse έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ελκυστική απόχρωση

Chartreuse τους τοίχους

Με τη βοήθεια ενός χαλιού με όμορφο μοτίβο, μπορείτε να εισαγάγετε τη μοντέρνα πράσινη απόχρωση στο εσωτερικό

Διακοσμητικό μαξιλάρι Chartreuse μοντέρνο

Έχετε τα κότσια και βάψτε έναν τοίχο στο Chartreuse!

Τοίχος προφοράς στο Chartreuse

 Or επιλέξτε μια ταπετσαρία με μοτίβο σε αυτή τη σκιά!

Μοτίβο ταπετσαρία στο chartreuse

 Με το Chartreuse προσκαλείτε τη φύση στο σπίτι σας!

Εσωτερική διακόσμηση Chartreuse

Η επιφάνεια ορισμένων ντουλαπιών κουζίνας μπορεί επίσης να λάμψει σε αυτή τη σκιά του πράσινου

Ντουλάπια κουζίνας στο Chartreuse

Στο κυρίως μαύρο εσωτερικό, φυσικά, χρειάζεστε μερικές φωτεινές προθέσεις για να το αρωματίσετε

Ιδέες για διακόσμηση chartreuse