Ο ελκυστικός καναπές Cocoon σετ καναπέδες με κόκκινη πλάτη

ΡΕ.δηλ ελκυστικό σετ καναπέδων κουκούλι

Τα έπιπλα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίζει καλύτερα. Εάν το εσωτερικό σας αρχίζει να φαίνεται βαρετό, τότε χρειάζεστε τον καναπέ επέκτασης Cocoon από Arflex. Με το σχέδιο του Mauro Lipparini, ο καναπές Cocoon είναι ζεστός και φιλόξενος. Το μοναδικό στυλ το καθιστά την τέλεια προσθήκη σε ένα σύγχρονο χώρο διαβίωσης.

Ο καναπές επέκτασης έχει ένα πλαίσιο από χάλυβα και αφρό πολυουρεθάνης με διαφορετικές πυκνότητες. Η πλάτη και το υποβραχιόνιο βρίσκονται γύρω από απαλά κατώφλια.

 Ο ευέλικτος, προσαρμόσιμος καναπές επέκτασης Cocoon

Το ελκυστικό σετ καναπέδων Cocoon, ροζ μοβ καναπέδες

Μια συρόμενη μπάρα συγκρατεί την πλάτη πλάτης και της επιτρέπει να κινείται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Μπορείτε να μετακινήσετε την πλάτη αριστερά και δεξιά, έτσι ώστε να έχετε ένα άνετο, ευέλικτο κάθισμα. Ο καναπές Cocoon έχει αφαιρούμενα καλύμματα, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την ταπετσαρία ώστε να ταιριάζει με το ύφος ή το θέμα του δωματίου. Ζωντανέψτε το δωμάτιό σας με έντονα χρώματα ή χρησιμοποιήστε ουδέτερους τόνους για ένα φωτεινό, πολύχρωμο σαλόνι. Απλός αλλά κομψός, ο καναπές φέρνει την ατομικότητα στο εσωτερικό σας.

 Το Cocoon μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικές διαμορφώσεις

Το ελκυστικό σετ καναπέδων Cocoon, καναπέδες με μαύρα πλακάκια

Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια και ένα ευρύχωρο σαλόνι ή σας αρέσει να συζητάτε, αυτός ο καναπές επέκτασης προσφέρει υπέροχα καθίσματα για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να διαχωρίσετε τα κομμάτια, να αλλάξετε την εμφάνιση του δωματίου ή να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε ένα μόνο έπιπλο. Οι καθαρές γραμμές του Cocoon δημιουργούν ένα ισχυρό σχήμα που το καθιστά ένα διαχρονικό αριστούργημα.

 Θα θέλατε να έχετε αυτές τις δημιουργικές διαμορφώσεις και στο σπίτι σας;?  Το ελκυστικό σετ καναπέδων Cocoon, μαύρο κάθισμα