Ο καλός ύπνος εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από την κατάλληλη προετοιμασία για αυτόν. Συχνά υπάρχουν κάποιες τελετουργίες που πρέπει να γίνονται πριν πάτε για ύπνο. Για τους περισσότερους από εμάς, η ανάγνωση βιβλίων πριν κοιμηθείτε είναι ένα τέτοιο πράγμα. Για να αφήσετε το βιβλίο μετά την ανάγνωση, χρειάζεστε ένα κομοδίνο και ένα που να αντιστοιχεί στο στυλ του σπιτιού ή του διαμερίσματος και στις δικές σας ιδέες άνεσης. Επί του παρόντος, η επίπλωση του υπνοδωματίου είναι με παλιά αντίληψη ιδιαίτερα επίκαιρο. Τα παραδείγματά μας για κομοδίνα DIY ή κομοδίνα θα ήταν ιδιαίτερα κατάλληλα για τέτοια σχέδια.

Μια αντίκα μπορεί να επιτευχθεί με ξύλινα κομοδίνα σύμφωνα με διάφορες αυστηρότητες

παλαιό επεξεργασμένο ξύλο diy κομοδίνο

Κομοδίνα με αρχαία εμφάνιση

Υπάρχουν δύο διαφορετικές στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το κομοδίνο να δείχνει αντίκα. Μια πιθανότητα θα ήταν ότι αυτό όντως ισχύει. Μπορούμε λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε ένα εύρημα από μια υπαίθρια αγορά. Perhapsσως οι παππούδες ή οι συγγενείς σας έχουν ένα σπίτι γεμάτο αντικείμενα αντίκες για να μοιράσουν?

Η άλλη επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες τεχνικές για να κάνετε ένα νέο έπιπλο να φαίνεται παλιό. Και οι δύο περιπτώσεις θα ήταν ιδανικές για την αντίκα υπνοδωμάτιο σας.

Or ίσως επιλέξετε πλωτό χώρο αποθήκευσης στην επίπλωση του υπνοδωματίου?

σανίδα στον τοίχο diy κομοδίνο

Πλωτές ιδέες DIY

Παλαιό ξύλο και μοντέρνος σχεδιασμός – αυτή είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Θα ήταν τέλειο για το υπνοδωμάτιο, το οποίο προσφέρει σύγχρονη άνεση και αρχαία γοητεία ταυτόχρονα. Βλέπουμε ένα τέτοιο παράδειγμα παραπάνω. Στον τοίχο έχει στερεωθεί αυτοσχέδιος χώρος αποθήκευσης. Αυτό προτιμάται από ένα κανονικό κομοδίνο και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Αυτή η ιδέα για χώρο αποθήκευσης προσδίδει μια επιπλέον γοητεία από το μεταλλικό αμπαζούρ με ευγενή εμφάνιση.

Ένας μοντέρνος σχεδιασμός με απλές γραμμές θα ταιριάζει επίσης με τα έπιπλα αντίκες υπνοδωματίου

DIY πάγκος κομοδίνου με χώρο για βιβλία

Απλές ιδέες διακόσμησης από αντικείμενα αντίκες

Πιστεύετε ότι δεν θα μπορούσατε να φτιάξετε μόνοι σας ένα κομοδίνο; Δεν θα ήμασταν τόσο σίγουροι για αυτό. Επειδή βλέπουμε «κομοδίνα» ανοιχτά. Δεν χρειάζεται να είναι ντουλάπι με συρτάρι ή πόρτα που κλειδώνει. Όπως μπορείτε να δείτε στο επόμενο παράδειγμα, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε εξίσου εύκολα μερικά αντικείμενα αντίκες το ένα πάνω στο άλλο: βαλίτσες και ξύλινα κουτιά θα ήταν κατάλληλα. Μπορείτε να βάλετε τα βιβλία και τα φώτα σας.

Αποθήκευση βαλιτσών και άλλων αντικειμένων αντίκες – που θα μπορούσαν επίσης να κάνουν κομοδίνο

DIY κομοδίνο αντίκες βαλίτσα

Κομοδίνα που συνδυάζουν αντίκα και μοντέρνο σχεδιασμό

Θα θέλατε εσωτερικό υπνοδωμάτιο με λεπτή, κλασική εμφάνιση; Αυτό σίγουρα θα λειτουργήσει επίσης. Για έμπνευση, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο παράδειγμα κάτω από το κείμενό μας. Αυτό το κομοδίνο πήρε την κύρια ιδέα του από τα κλασικά έπιπλα. Ωστόσο, η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε με σαφείς, ευθείες γραμμές και αυτό δίνει στον τελικό σχεδιασμό μια μοντέρνα εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό και πολυτελές.

Ο κλασικός σχεδιασμός των νυχτερινών περιπτέρων μπορεί επίσης να ερμηνευτεί με απρόσκοπτες, μοντέρνες γραμμές 

DIY κομοδίνο από μια παλιά ντουλάπα

Ανακαλύψτε την ποικιλία των μοντέρνων κομοδίνων

Σας εκπλήσσει η ποικιλία των μοντέρνων κομοδίνων; Στην πραγματικότητα, σχεδόν ο καθένας μπορεί να βρει κάτι για τον εαυτό του μεταξύ αυτών. Αυτό ισχύει τόσο για τις αυτοσχέδιες ιδέες όσο και για τα έπιπλα σχεδιαστών που αντλούν έμπνευση από το κλασικό. Τι θα ταιριάζει καλύτερα με την κρεβατοκάμαρά σας; Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του άρθρου μας μπορείτε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση λίγο πιο εύκολα.

Ένα αντίκες κομοδίνο με απλό αλλά ευρηματικό σχέδιο

diy κομοδίνο μπλε τραπεζοκαρέκλα

Πολυλειτουργικό κομοδίνο αντίκες

diy κομοδίνο γκρι χρώμα και μεγάλο άνοιγμα

Ραπτικό τραπέζι και αξεσουάρ σε αντίκα 

DIY ξύλινο κομοδίνο και πλεκτά καλάθια

Κομοδίνο σχεδιαστών με καλλιτεχνικό χαρακτήρα

diy ντουλάπι κομοδίνου για τη γωνία

DIY κομοδίνο με ένα συρτάρι

diy κομοδίνο με συρτάρι και αποθηκευτικό χώρο

Ένα άλλο απλό πλωτό κομοδίνο

diy κομοδίνο με νυχτερινό φως

diy κομοδίνο με υπέροχο φυτό εσωτερικού χώρου

DIY κομοδίνο χαμηλή καρέκλα

Μια καρέκλα αντί για κομοδίνο – μια εξαιρετική ιδέα σε στυλ αντίκα

diy κομοδίνο σαν λευκή σκάλα

στρογγυλό σχήμα diy κομοδίνο

vintage ξύλινο diy κομοδίνο

Κομοδίνα με λάμπες αντίκες λαδιού – επίσης μια εξαιρετική ιδέα

διώροφο diy κομοδίνο

diy κομοδίνο στρογγυλό τραπέζι

diy κομοδίνο υπέροχο κουτί

κρεμαστή ιδέα diy κομοδίνο