Σε αυτόν τον ιστότοπο προσπαθούμε να σας κρατάμε ενήμερους για τις νέες γενιές gadget υψηλής τεχνολογίας. Ακολουθούν 5 νέα που ανακαλύψαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς στις αρχές Φεβρουαρίου.

Εκτός από τις σύγχρονες συσκευές, αυτά τα παπούτσια έχουν επίσης καθολικό σχεδιασμό

glow sneaker gadgets καινοτομία ασπρόμαυρο

Γυαλιστερά αθλητικά παπούτσια

Το πρώτο προϊόν των gadgets υψηλής τεχνολογίας που εμφανίζονται εδώ είναι για τους λάτρεις των Τζόκινγκ και τρέξιμο σε μοντέρνο στυλ. Η εξαιρετικά πρωτοποριακή τεχνολογία ινών έδωσε τη δυνατότητα να κάνουν τα παπούτσια να λάμπουν στο σκοτάδι. Μπορείτε να ανάψετε ή να σβήσετε το φως με ένα κουμπί. Για να το κάνετε αυτό, έχετε έξι διαφορετικές πολύ μοντέρνες αποχρώσεις διαθέσιμες μέσα στο ίδιο ζευγάρι.

Αυτό τα καθιστά αρκετά καθολικά για διαφορετικά ρούχα. Σχεδιασμένο ως αειθαλή, μπορείτε να παραμείνετε μοντέρνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχετε πολλά χρώματα διαθέσιμα για τα Glow Sneakers

glow sneaker διαφορετικά χρώματα κόκκινο και μοβ

Switch Pod – σταθερό και ευέλικτο ταυτόχρονα

swith pod τρεις διαφορετικές θέσεις

Switch Pod

Τα gadget υψηλής τεχνολογίας με τα οποία μπορείτε να τραβήξετε υπέροχα βίντεο πιο εύκολα από πριν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και χρήσιμα. Το SwitchPod είναι μια τέτοια εφεύρεση. Με μία κίνηση μπορείτε να μεταμορφώσετε αυτήν την κάμερα. Θα μπορούσε να κρατηθεί μόνο με το ένα χέρι ή να τοποθετηθεί σε ένα τραπέζι. Όταν διπλώνεται, αυτή η κάμερα είναι εξαιρετικά εργονομική και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε τσάντα ή σακίδιο. Or μπορείτε απλά να τα κλείσετε κάπου. Παρά τη φιλιγκράν οπτική εμφάνιση, αυτή η κάμερα είναι πολύ στιβαρή και θα είναι πολύ δύσκολο να σπάσει. Οι εγγραφές βίντεο θα είναι επίσης εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

Switch Pod – για να μπορείτε εύκολα να τραβάτε βίντεο με το ένα χέρι

εργονομικές ιδέες έξυπνες συσκευές

Το αγαπημένο μας ανάμεσα στα μικρά drones

micro drone ολοκαίνουργιο 2019

Micro Drone 4.0

Εδώ έρχεται το τελευταίο από τον κόσμο των drones. Αυτό το μοντέλο χωράει στην τσέπη σας και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε υπέροχες πανοραμικές λήψεις. Ο Vernon Kershwell είναι το όνομα του σχεδιαστή του “Micro Drone 4.0”. Αυτή είναι η τέταρτη, βελτιστοποιημένη έκδοση αυτού του προϊόντος που έχει πουληθεί πάνω από 30.000 φορές σε όλο τον κόσμο. Θα πετύχει ποτέ το Micro Drone τον στόχο της δημιουργίας του πιο κουλ μικρού drone; Ετσι νομιζουμε. Οι πολλοί αισθητήρες και η εύκολη εργασία μαζί τους συμβάλλουν σε αυτό!

Οι φορτιστές πολλαπλών λειτουργιών είναι δημοφιλή gadget

φορτιστής καθώς και ελαφρύτερα υπέροχα gadget

νέα gadgets ελαφρύτερα και φορτιστής

DualFuel – ηλεκτρικός αναπτήρας και φορτιστής σε ένα!

Αυτός ο γενικός φορτιστής μπορεί να σας σώσει σε πάρα πολλές καταστάσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε όχι μόνο το κινητό σας τηλέφωνο αλλά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή και ενδιαφέροντα gadget υψηλής τεχνολογίας που έχουμε βρει για εσάς μέχρι τώρα φέτος. Έχει πολύ καθολικό και ελκυστικό σχεδιασμό και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως αναπτήρας. Αυτό λοιπόν είναι το αγαπημένο μας όλων των εποχών για ταξίδια!

Η μικρή Σοφία – η μικρή αδελφή της Σόφιας, που επίσης γνώρισε μια φορά την κυρία Μέρκελ

μικρά έξυπνα gadget της sofia

Μικρή Σοφία

Η μεγαλύτερη Σόφια είναι ένα ανθρώπινο ρομπότ που γίνεται πιο έξυπνο επικοινωνώντας με ανθρώπους. Είναι νικήτρια του προγράμματος καινοτομίας των Ηνωμένων Εθνών. Η μικρή Σοφία έχει ήδη επικοινωνήσει με πολιτικούς και σταρ, συμπεριλαμβανομένης της κας Άνγκελα Μέρκελ. Τώρα έχουμε μια μικρότερη έκδοση – τη μικρή Σοφία. Και οι δύο εκδόσεις αποκτούν γνώσεις πολύ γρήγορα και έτσι βοηθούν άλλους ανθρώπους να διευρύνουν το εύρος των γνώσεών τους.

έξυπνα gadget με drone

Αρθρωτό ξύλινο drone Aerowood

Παρά την πρόοδο της τεχνολογίας, οι άνθρωποι εξακολουθούν να λατρεύουν να κάνουν πολλά πράγματα μόνοι τους. Η εφεύρεση Aerowood σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε μόνοι σας ένα drone από διάφορες ξύλινες μονάδες. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικά καλό – μία από τις πιο καινοτόμες εκδόσεις mini drone που έχουμε μέχρι τώρα στην αγορά.