υπερυψωμένο κρεβάτι stima διακόσμηση κομψό

Το υπερυψωμένο κρεβάτι STIMA – ένα πρακτικό στολίδι για τον κήπο σας

Οτι Το STIMA σηκωμένο κρεβάτι είναι ένα αρκετά νέο προϊόν στην αγορά. Είναι ένα υπερυψωμένο κρεβάτι που εξασφαλίζει ελευθερία στα γόνατα και τα πόδια, προστατεύει από τα σαλιγκάρια και είναι οικολογικό. Τα υπερυψωμένα κρεβάτια STIMA είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας έλατο Douglas, το οποίο είναι ένα οικολογικό υλικό.

Το έλατο Ντάγκλας είναι κωνοφόρο. Για την κατασκευή του προϊόντος χρησιμοποιείται μόνο ξύλο έλατου Douglas από τον Μέλανα Δρυμό. Κόβεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων το χειμώνα και είναι πολύ ανθεκτικό. Η χρήση ξύλου ως υπερυψωμένου δομικού υλικού είναι πολύ δημοφιλής εδώ και χρόνια. Σε σύγκριση με το πλαστικό και το μέταλλο, το ξύλο αναπνέει και εξασφαλίζει ένα καλύτερο γήινο κλίμα. Μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων και, σε αντίθεση με τις πέτρες, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Εγγράφεται όμορφα σε κάθε σχέδιο κήπου. Το υπερυψωμένο κρεβάτι χαρακτηρίζεται από την απλή δομή του. Το θεμέλιο τοποθετείται το ένα στο άλλο. Επιπλέον, πρέπει να το συνδέσετε στο πλέγμα vole. Τα επιμέρους στοιχεία ενώνονται και στη συνέχεια σταθεροποιούνται προς τα κάτω. Η ταινία είναι προσαρτημένη στο πάνω άκρο με κλιπ με τη νάιλον ταινία. Και αυτό είναι όλο!!!

Ενσωματώστε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι στον κήπο σας!

stima εξάγωνο κρεβάτι κήπος

Τι χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι STIMA?

– 1 x αλφάδι

– 1 x κατσαβίδι ασύρματης σύνδεσης

– 1 x σφυρί

– 1 x ένθετο Torx

1 x συνδετήρες συρραφής και ανοξείδωτου χάλυβα

Γιατί πρέπει να ενσωματώσετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι STIMA; Γνωρίζατε ότι το ύψος της κατασκευής θερμαίνει τη γη πιο γρήγορα και η εμφάνιση φωτός είναι καλύτερη; Επιπλέον, τα υπερυψωμένα κρεβάτια θα κάνουν τον κήπο σας να φαίνεται οργανωμένος και προσεγμένος. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι τα φυτά θα αισθάνονται καλύτερα.

Λόγω του ενδιαφέροντος σχήματός τους, τα υπερυψωμένα κρεβάτια STIMA μπορούν να πάρουν θέση ως οι κύριοι ηθοποιοί στη μέση του κήπου και να προσελκύσουν την προσοχή με μια πλούσια φύτευση. Ρίξτε μια ματιά στα μοντέλα και κυρίως, διασκεδάστε την κηπουρική!

Μοντέλο Cubus

stima υπερυψωμένο μοντέλο cubus

Κλασικό μοντέλο

stima ανυψωμένο κρεβάτι μοντέλο κλασικό

Οβάλ μοντέλο

stima ανυψωμένο κρεβάτι μοντέλο οβάλ

Μοντέλο Trio

stima ανυψωμένο κρεβάτι μοντέλο τρίο

Μοντέλο άνεσης

stima ανυψωμένο κρεβάτι μοντέλο άνεση

Η μοντέρνα κρεβάτι Stima Canto

stima ανυψωμένο κρεβάτι μοντέλο canto

Μοντέλο Comfort-U

stima ανυψωμένο κρεβάτι άνεση u

Μοντέλο Κορ

stima ανυψωμένο κρεβάτι μοντέλο cor

Σωρός μοντέλου

stima ανυψωμένο κρεβάτι μοντέλο flor