Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και όλοι θέλουμε να υποδεχτούμε θερμά τη νέα σεζόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούμε να διακοσμήσουμε τα διαμερίσματα και τα σπίτια μας ανάλογα, ώστε να φαίνονται ζεστά, ζεστά και φιλόξενα. Το φθινόπωρο μας φέρνει πολλές ακόμα ζεστές μέρες, μας φέρνει ώριμα φρούτα και λαχανικά, μας δείχνει απλόχερα τη πολύχρωμη ομορφιά της φύσης. Όσον αφορά την όμορφη διακόσμηση του φθινοπώρου, έχουμε τώρα πολλές διαθέσιμες επιλογές για να δώσουμε ελεύθερο έλεγχο στη δημιουργικότητά μας και να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλά δημιουργικά από τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο. Αλλά στη σημερινή ανάρτηση θέλουμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο φθινοπωρινό στεφάνι. Στα παρακάτω σας δείχνουμε υπέροχες ιδέες διακόσμησης, πώς μπορείτε να δέσετε μόνοι σας ένα όμορφο φθινοπωρινό στεφάνι και μετά να το ανεβάσετε σωστά. Θα μάθετε πώς να το κάνετε αυτό σε μια στιγμή!

Ένα φθινοπωρινό στεφάνι πρέπει να διαδώσει τη ζεστή αίσθηση της νέας σεζόν.

Φθινοπωρινό στεφάνι στην εξώπορτα

Και φροντίστε να αναδείξετε τα δώρα της φθινοπωρινής φύσης. Τουλάχιστον ένα μικρό κομμάτι του!

Φθινοπωρινό στεφάνι στο κατώφλι, διακοσμημένο με δώρα της φύσης βελανίδια με πολύχρωμα φύλλα

  • Μπορείτε να δέσετε μόνοι σας ένα όμορφο φθινοπωρινό στεφάνι

Καμία άλλη εποχή δεν είναι τόσο πολύχρωμη όσο το φθινόπωρο. Όμορφα φθινοπωρινά λουλούδια στολίζουν κήπους και πάρκα μέχρι τον πρώτο παγετό. Πολύχρωμα φύλλα καλύπτουν τις λεωφόρους και τα χωράφια, βελανίδια και κάστανα μπορούν να βρεθούν παντού. Όλοι οι λάτρεις της χειροτεχνίας νιώθουν έμπνευση τώρα, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να κάνετε καλή χρήση των τριαντάφυλλων, των μούρων και της φυσαλίδας όταν φτιάχνετε το φθινοπωρινό στεφάνι σας. Αλλά και μικρές κολοκύθες, μήλα και άλλα φρούτα, κατά βούληση. Δεν χρειάζεσαι πολλά, αντίθετα, μάλιστα. Απλά ένα δαχτυλίδι χειροτεχνίας και πολύχρωμα τόξα, έχετε το άλλο δώρο από τη φύση. Το συνημμένο βίντεο σας δείχνει πώς να φτιάξετε το δικό σας φθινοπωρινό στεφάνι.

  • Βάλτε το φθινοπωρινό στεφάνι στο προσκήνιο

Σε ποιον δεν αρέσει να κάνει χειροτεχνίες ή δεν βρίσκει χρόνο για αυτό, μπορεί να αγοράσει ένα έτοιμο φθινοπωρινό στεφάνι, ή δύο ταυτόχρονα; Μπορείτε και οι δύο να τα κρεμάσετε σε ένα παράθυρο έξω και να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τη βεράντα (Link to Trendomat !!!). Όταν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να περάσετε πολλές ευχάριστες ώρες εκεί και να θαυμάσετε τη χρωματικότητα του φθινοπώρου με φίλους και οικογένεια.

Δύο φθινοπωρινά στεφάνια στολίζουν τα παράθυρα της βεράντας και κάνουν τον εξωτερικό χώρο ακόμα πιο όμορφο και φιλόξενο.

Δύο φθινοπωρινά στεφάνια στο παράθυρο της βεράντας μήλα καρύδια συνυφασμένα κλαδιά

Αλλά τουλάχιστον χρειάζεστε ένα φθινοπωρινό στεφάνι για την εξώπορτα, ώστε να έχετε όλους τους καλεσμένους, τους φίλους και τους συγγενείς στη διάθεση για το φθινόπωρο και να βάλετε τους περίεργους γείτονες στο στοίβα μακριά. Το στεφάνι για την εξώπορτα δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι πλούσια διακοσμημένο, γιατί μερικές φορές λέγεται: «λιγότερο είναι περισσότερο»! Ένα δαχτυλίδι χειροτεχνίας, τριαντάφυλλα ή άλλα μούρα, μερικά ξερά φύλλα είναι αρκετά και τα κοσμήματά σας για την πόρτα είναι έτοιμα σε χρόνο μηδέν!

Ένα φθινοπωρινό στεφάνι χτυπημένο σύμφωνα με τη μινιμαλιστική αρχή “λιγότερο είναι περισσότερο”.

Tinker φθινοπωρινό στεφάνι σε μινιμαλιστικό ύφος

 Το φθινοπωρινό στεφάνι μπορεί επίσης να είναι μινιμαλιστικό και να κοσμεί την εξώπορτά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φτιάξτε μόνοι σας φθινοπωρινό στεφάνι, συνυφασμένα κλαδιά καλά διακοσμημένα για να χρησιμεύσουν ως κοσμήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα

Αλλά σε κάποιους αρέσουν οι πολυτελείς διακοσμήσεις, γι ‘αυτό επιλέξαμε τέτοια παραδείγματα. Ένα φθινοπωρινό στεφάνι φαίνεται πολύ μοναδικό όταν είναι φτιαγμένο από πολύχρωμα φύλλα, ορτανσίες ή μήλα. Οι παρακάτω εικόνες είναι μια καλή πηγή έμπνευσης εάν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα τέτοιο στεφάνι.

Φτιάξτε ένα φθινοπωρινό στεφάνι από κόκκινα μήλα και διακοσμήστε την κουζίνα για τη νέα σεζόν.

Φτιάξτε το δικό σας φθινοπωρινό στεφάνι από κόκκινα μήλα ως διακόσμηση στην κουζίνα

 Τα λουλούδια φαίνονται παντού όμορφα.

Tinker φθινοπωρινό στεφάνι όμορφα λουλούδια πολύ χαρούμενα χρώματα είναι φιλόξενα

 Με τόξα και κολοκύθες σε ζεστά χρώματα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας κάτι μοναδικό.

Φθινοπωρινό στεφάνι πολύχρωμο τόξο μικρές κολοκύθες σε ζεστά χρώματα με μοναδική εμφάνιση

Οι ιδέες διακόσμησης που παρουσιάζονται εδώ είναι απλά εξαιρετικές για να διαδώσουν το εορταστικό πνεύμα της νέας σεζόν. Τα πολύχρωμα φθινοπωρινά στεφάνια όχι μόνο διακοσμούν τις μπροστινές πόρτες και τα παράθυρα του αίθριου, αλλά μπορούν επίσης να κρεμαστούν στο φράχτη του κήπου ή να τοποθετηθούν μέσα στο σπίτι. Για παράδειγμα στον χώρο εισόδου, στο σαλόνι πάνω από το τζάκι ή στην κουζίνα. Είναι σημαντικό ότι μπορείτε να δείτε το όμορφο φθινοπωρινό στεφάνι από απόσταση και από διαφορετικές γωνίες. Επιπλέον, πρέπει να είναι σε πλήρη οπτική αρμονία με την υπόλοιπη φθινοπωρινή διακόσμηση. Αλλά το αφήνουμε στη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας!

Οι συντάκτες σας εύχονται πολλή διασκέδαση και καλή τύχη με τις χειροτεχνίες και τη διακόσμησή σας! Μέχρι την επόμενη φορά!

Καλώς ήρθες φθινόπωρο!

Tinker φθινοπωρινό στεφάνι Κολοκύθες σε πορτοκαλί καλωσορίζουν τη φθινοπωρινή υπέροχη διακόσμηση

 Ένα φθινοπωρινό στεφάνι είναι η καλύτερη διακόσμηση για την εξώπορτά σας αυτή τη σεζόν.

Κάντε τα φθινοπωρινά στεφάνια την καλύτερη διακόσμηση για την εξώπορτα αυτή τη σεζόν

Αυτό μπορεί να γίνει τόσο όμορφα από τριαντάφυλλα.

Φτιάξτε φθινοπωρινά στεφάνια από τριαντάφυλλα που κρέμονται στην εξώπορτα

 …. Or επιδείξτε όμορφα φθινοπωρινά λουλούδια.

 Φθινοπωρινό στεφάνι μινιμαλιστικά όμορφα φθινοπωρινά λουλούδια

 Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές από τις ιδέες χειροτεχνίας μαζί με τα παιδιά σας.

Φτιάξτε φθινοπωρινά στεφάνια και δημιουργήστε κάτι όμορφο με τα παιδιά

 Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ρίξετε μια ματιά στα παραδείγματα εικόνων μας και να πάρετε ιδέες για το δικό σας φθινοπωρινό στεφάνι!

Tinker φθινοπωρινό στεφάνι στην εξώπορτα, η καλύτερη διακόσμηση για έξω

Φτιάξτε πολύχρωμα λουλούδια από χαρτί ως φθινοπωρινά στεφάνια σε λευκό κίτρινο καφέ

Δρύινα φύλλα σε φθινοπωρινό στεφάνι vintage διακόσμηση σε εσωτερικούς χώρους

Tinker φθινοπωρινό στεφάνι πράσινο από μανιτάρια βρύα λεπτά κλαδιά

Φτιάξτε το δικό σας φθινοπωρινό στεφάνι από άχυρο σιταριού όμορφη διακόσμηση για έξω

Φθινοπωρινό στεφάνι στα φράχτη τόξα από κώνους πεύκου κάνναβης μεγάλη διακόσμηση

πολύχρωμο φθινοπωρινό στεφάνι από χαρτί πολύ ζεστά χρώματα τόνο στον τόνο όμορφη διακόσμηση πόρτας