λεπτομέρειες σκυροδέματος προϊόντα φύτευσης τσιμεντόλιθων

DIY προϊόντα από μπλοκ σκυροδέματος

Θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα από μια υπέροχη και απλή μετατροπή βεράντας; Ο συνδυασμός λέξεων -κλειδιών για αυτό είναι “κλείδωμα κυλίνδρων Μπλοκ από σκυρόδεμα“. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου DIY έργα. Το μπροστινό μέρος της αυλής μου έπρεπε να μετατραπεί, αλλά ήθελα να χρησιμοποιήσω μια πρακτική και φθηνή προσέγγιση.

Φωτογραφίες πριν και μετά

φωτογραφίες από μπλοκ από σκυρόδεμα πριν από μετά

Περίεργος? Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες πρώτα και μετά θα δώσω εξηγήσεις γι ‘αυτό! Σύμφωνος? Τα λέμε τότε!

Πάγκοι από τσιμεντένια μπλοκ

Από την αρχή ήμουν σίγουρος ότι μια τράπεζα θα ήταν στο επίκεντρο του έργου μου. Το ερώτημα ήταν “μόνο” πώς να γίνει αυτό επιτυχές. Πήγα στην αποθήκη του σπιτιού μου και διάλεξα 16 κυλίνδρους και δύο κομμάτια ξύλου. Είχα μόνο μια αόριστη ιδέα για το τι ήθελα. Κάτι με ώθησε να πάρω επιπλέον προμήθειες. Kindμουν σίγουρος ότι θα τα χρειαστώ.

Τσιμεντένιο πέτρινο κάθισμα θρόνου

Πρώτα δημιούργησα λάκκους στο ξύλο. Στη συνέχεια, ξεκίνησα να χτίσω μια τράπεζα από κυλίνδρους από σκυρόδεμα. Το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει από την αρχική ιδέα. Αλλά αυτό δεν ήταν από μόνο του κακό, οπότε θα μοιραστώ πρώτα μερικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Το υλικό

κάθισμα θρόνου κατασκευάζει τσιμεντένια τετράγωνα

Αρχικά, τοποθέτησα δύο σειρές με πολλούς κυλίνδρους στο πάτωμα. Μετά έστριψα τα άκρα των σελίδων. Στη συνέχεια, έβαλα έξι τετράγωνα στην επιφάνεια. Έβαλα δύο από αυτά απέναντι για να τοποθετήσετε φυτά σε αυτά.

Τα αναγνωρίζετε στην πίσω σειρά και στο δεύτερο βήμα; Στις παραπάνω εικόνες μπορείτε να δείτε το «κάθισμα του θρόνου» από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Απαιτείται χαλίκι

βάλτε το χαλίκι σε χρήση

Iμουν σίγουρος ότι έπρεπε να επιτευχθεί περισσότερη ζωή μέσω των φυτών για την τράπεζά μου. Γι ‘αυτό τοποθέτησα κυλινδρικά μπλοκ στην επιφάνεια. Τα βότσαλα αποδείχθηκαν τέλεια για να καλύψουν τα κενά εκεί. Η κατασκευή χρησιμεύει πλέον ως μπλοκ ή ένα είδος σωλήνα, ανάλογα με την περίπτωση. Μπορεί να αποτρέψει τη ροή νερού σε ορισμένες περιπτώσεις και – να το προωθήσει σε άλλες. Παρακάτω βλέπουμε ιαπωνικό γρασίδι και γλάστρες διαφορετικών χρωμάτων.

Τα φυτά έχουν δροσιστικό αποτέλεσμα

κάθισμα θρόνου κτίριο τσιμεντένιο μπλοκ φυτά κοσμήματα

Εδώ μπορείτε να δείτε βότσαλα στο κάτω μέρος των κυλίνδρων. Είναι κατασκευασμένο από βασάλτη, ο οποίος έχει απομείνει από ένα παλιό έργο τοπίου της αυλής.

Στο κάτω μέρος των μπλοκ κυλίνδρων

χαλίκι στο έδαφος τσιμεντόλιθο

Όταν όλα έγιναν πρόσθεσα τέσσερα τεμάχια μαρμάρου. Σκέπασα τα πάντα με βότσαλα, έπειτα πρόσθεσα μερικά μικρά φυτά στην εσοχή εκατέρωθεν του πάγκου.

Κοιτάξτε το τελικό αποτέλεσμα του έργου μου, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί σαν κάθισμα θρόνου ή γλυπτό.

Το κάθισμα του θρόνου είναι έτοιμο

κάθισμα θρόνου φυτών από σκυρόδεμα

Εδώ βλέπετε το ίδιο πράγμα, αλλά βλέπετε από μπροστά. Υπάρχει μια άλλη δυνατότητα: αντί για το μαξιλάρι, μπορείτε να βάλετε ένα φυτό στην κορυφή.

Εμπρόσθια όψη

Σκυρόδεμα πέτρινα θρόνα καθισμάτων φυτά μπροστινή όψη

Έτσι δημιουργείτε έναν διακοσμητικό τοίχο από αυτήν την τσιμεντένια κατασκευή, η οποία χρησιμεύει επίσης ως βάση φυτών. Αυτό εξασφαλίζει μια πιο ελκυστική εμφάνιση.

Τράπεζα μπλοκ κυλίνδρων

Λατρεύω την εμφάνιση του καθίσματος του θρόνου στον επάνω όροφο. Αλλά ήθελα επίσης μια δομή που θα χρησίμευε ως τράπεζα. Εμπνεύστηκα από ιδέες από το blog της Kayla που ονομάζεται The Basement.

Είναι μια ιδέα που είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και μπορεί να εφαρμοστεί με λίγα σκουπίδια και θόρυβο. Δανείστηκα πολλά από τα έργα εκεί, αλλά ήθελα να τα υλοποιήσω σε μικρότερη κλίμακα. Έδωσα στον άντρα μου την ευκαιρία να αποφασίσει για το τελικό σχέδιο ανεξάρτητα από εμένα. Εδώ μπορείτε να δείτε τα αξεσουάρ με τα οποία ξεκίνησα.

Τα απαραίτητα αξεσουάρ

απαραίτητα αξεσουάρ για πάγκο

εξοπλισμός

– Ένα μακρύ κομμάτι ξύλου 2,5 που έχει κοπεί στη μέση εδώ. Θα μπορούσατε, φυσικά, να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

– 16 μεμονωμένα κυλινδρικά μπλοκ

– 3 τσιμεντόλιθους

– Φυτά

– βότσαλα

– Χώμα για τις γλάστρες

Σκυρόδεμα και ξύλο

τσιμεντόλιθους και ξύλο για πάγκο

Στάδια οικοδόμησης

  1. Στοιβάξτε τα μπλοκ κυλίνδρων σε τρεις έως δύο σειρές. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει η σωστή απόσταση, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε την ξύλινη επιφάνεια και τις πέτρες πάνω από αυτήν.
  2. Τοποθετήστε τις δύο ξύλινες σανίδες μέσα από τις οπές, συνδέοντας έτσι τις επάνω οπές των μπλοκ. Οι ξύλινες σανίδες μπορεί να μην φτάνουν στα πιο μακρινά άκρα των οπών, αλλά μόλις τοποθετηθούν πρέπει να είναι αρκετά κοντά για να είναι σταθερή η κατασκευή
  3. Στοιβάξτε τα λιθόστρωτα στον πίνακα

Προσθέστε φυτά

οικοδομικά τετράγωνα και ξύλο για πάγκο

Εξετάστε μερικά πιο διασκεδαστικά πρόσθετα. Μπορείτε να προσθέσετε δύο μπλοκ κάθε φορά δίπλα στη βάση. Το ένα πρέπει να δείχνει με το άνοιγμα προς τα πάνω και το άλλο να βρίσκεται απέναντι. Στο επάνω μέρος μπορείτε να εισαγάγετε φυτά. Για να το κάνετε αυτό, γεμίστε το κενό με βότσαλα και ένα τρίτο πρέπει να είναι για το φυτό και το έδαφος. Είναι δύσκολο να το δείτε στην παρακάτω εικόνα, αλλά υπάρχουν φυτά και στις δύο πλευρές.

Σχεδόν τέλειωσα

τσιμεντόλιθο και ξύλο για εγκαταστάσεις κατασκευής πάγκου

Θα θέλατε επίσης να έχετε μαξιλάρια για ρίψη; Σίγουρα αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα. Στην περίπτωσή μου, τα μικρά ζώα με ανησύχησαν λίγο. Γι ‘αυτό κράτησα τα μαξιλάρια σε ένα ντουλάπι στην είσοδο και τα έβγαλα όπως χρειαζόταν. Τις περισσότερες φορές συνέβαινε όταν απολάμβανα ένα ποτό έξω.

Ρίξτε μαξιλάρια αλλάζουν την όψη

DIY τσιμεντένια παγκάκια για μαξιλάρια

Θέλετε να μάθετε ένα από τα μυστικά μου; Αρχικά η τράπεζα φαινόταν διαφορετική και η προηγούμενη εμφάνισή της απαθανατίστηκε στην παρακάτω εικόνα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά πραγματικά ήθελα μια πιο καθαρή εμφάνιση. Αλλά μετά άλλαξα γνώμη και κατέληξε στο παραπάνω σχέδιο.

Αλλη επιλογή

Μια άλλη επιλογή τσιμεντένιος πέτρινος πάγκος

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά στα μάτια μου η αυλή εξακολουθεί να φαίνεται κάπως λεπτή.

DIY υπαίθριο έργο τέχνης τοίχου

… και γι ‘αυτό αποφάσισα να κάνω ένα έργο εξωτερικού τοίχου DIY. Έκανα κάποια έρευνα εκ των προτέρων και κατά τη διάρκεια της συνάντησα το ακόλουθο μπλοκ: Θετικά υπέροχο. Εκεί είδα την ιδέα με το τυλιγμένο βρύο. Πίστευα ότι ήταν υπέροχο και αποφάσισα να το βάλω και εκεί. Επρόκειτο για το φρεσκοκομμένο γρασίδι, το οποίο γέμιζε με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Βρύα και λαμαρίνα

diy wandart βρύα μεταλλικό φύλλο

Είχαμε κυλήσει φύλλο στο σπίτι, το οποίο ήταν ήδη ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το εκθέσαμε σαν καμβά και στερεώσαμε μαγνητικά κομμάτια σε αυτό. Αυτές οι κατασκευές έκαναν δυνατή την υπέροχη ανταλλαγή των εικόνων μπροστά τους. Το μέταλλο που φαίνεται στις πλευρές έμοιαζε με μοντέρνο πλαίσιο. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα στρώμα βρύου σε μεταλλική επιφάνεια.

Χρησιμοποιούνται ψαλίδια

βρύα για diy ψαλίδι wandart

Μόλις μέτρησα και έκοψα το βρύο και στη συνέχεια το στερέωσα σε ένα κομμάτι μέταλλο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι σαφές και πολύ ήρεμο!

DIY υπαίθρια τέχνη τοίχου

Σύγχρονη τέχνη τοίχου από βρύα και μέταλλο

Τελικές πινελιές

Τώρα μπορούμε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα από το παρακάτω έργο. Έβαλα το Fernkraut σε δοχεία δίπλα στην πόρτα. Το καρυκεύω επίσης με ένα κόκκινο χαλί. Ολοκλήρωσα το όλο πράγμα με δύο μικρές ζωγραφισμένες γλάστρες, οι οποίες έγιναν σε απαλό μπλε χρώμα.

Ικανοποιητικός

τελική εμφάνιση wandart πάγκος εξωτερική

Μερικές φορές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε μαζί μου τη χαρά αυτού του έργου σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ακόμα χώρος για περισσότερο χρώμα σε αυτό το δωμάτιο. Προσωπικά, θα συνεχίσω με τον DIY μαραθώνιο μου σήμερα. Όταν τελειώσω με τις νέες ιδέες για το εξωτερικό, θα χαρώ να τις μοιραστώ μαζί σας! Ελπίζω να νιώθετε και εσείς!

              Ιδέα διακόσμησης

υπαίθριο φυτό διακόσμησης