Το στυλ της εξοχικής κατοικίας κερδίζει έδαφος στον εσωτερικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση εδώ και χρόνια και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές από χρόνο σε χρόνο. Για διάσημους σχεδιαστές και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων αυτό είναι αρκετά κατανοητό και αρκετά λογικό, επειδή η ιδέα αυτού του στυλ ζωής συνοδεύεται από την έννοια μιας ζεστής, περιστασιακής ζωής. Επιστροφή στη φύση, πίσω στις ρίζες, το σύνθημα του στυλ της εξοχικής κατοικίας μπορεί να συνοψιστεί με λίγα λόγια. Η ζωή στη χώρα είναι πλέον πιο δημοφιλής από ποτέ. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι και τα δημιουργικά μυαλά έχουν εκπληρώσει το πολύχρονο όνειρό τους και ήδη συνεχίζουν να ζουν σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της φιλοσοφίας Country Style και είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με τη ζωή τους στη χώρα τους. Γιατί αυτό εισπνέει εσωτερική γαλήνη και ισορροπία στη δυναμική καθημερινότητα, την οποία εκτιμούν οι σύγχρονοι άνθρωποι. Στη σημερινή ανάρτηση, θα σας δείξουμε πώς μια όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση μπορεί να φέρει λίγη γοητεία στο σπίτι σας. Κολλήστε με αυτό!

Ο εσωτερικός σχεδιασμός και η διακόσμηση στο στυλ της εξοχικής κατοικίας είναι επί του παρόντος πολύ μοντέρνα.

Φθινοπωρινή διακόσμηση τζάκι σε εξοχικό στιλ

Υπάρχει μια συγκεκριμένη διασταύρωση όπου το αγροτικό και το αισθητικό τέμνονται, και αυτή είναι η σωστή φθινοπωρινή διακόσμηση για τους τέσσερις τοίχους μας. Με κατάλληλα διακοσμητικά αντικείμενα και σπιτικά διακοσμητικά, μπορείτε να φέρετε την αδιαμφισβήτητη αγροτική αίσθηση στο σπίτι σας. Εάν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για κάτι ασυνήθιστο φθινοπωρινό στολισμό σε εξοχικό στιλ, τότε μείνετε μαζί μας για τα επόμενα λεπτά και αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από τις δημιουργικές ιδέες διακόσμησης και εμπνευστείτε να φτιάξετε τις δικές σας διακοσμήσεις στο σπίτι!

Στο παρακάτω θέλουμε να σας αποκαλύψουμε τα μυστικά της φθινοπωρινής διακόσμησης σε αγροτικό στιλ και να τα εικονογραφήσουμε με υπέροχες εικόνες.

Ο πέτρινος τοίχος πάνω από το τζάκι μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό βλέμμα στο δωμάτιο με την κατάλληλη φθινοπωρινή διακόσμηση

Διακοσμημένος πέτρινος τοίχος τζακιού

Τα αγροτικά στοιχεία στο εσωτερικό πρέπει να τονιστούν από τη φθινοπωρινή διακόσμηση

Το στυλ της χώρας χαρακτηρίζεται από τη χρήση πολύ ξύλου στο εσωτερικό – ας ξεκινήσουμε με τα τυπικά εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια και προχωρούμε σε όλα τα ξύλινα πάνελ στους τοίχους στα έπιπλα από μασίφ ξύλο. Αυτά εκπέμπουν φυσική ζεστασιά και κάνουν την ατμόσφαιρα πιο σπιτική. Προσπαθήστε να αναδείξετε οπτικά όλα τα στοιχεία του στυλ της χώρας στο σπίτι σας με κατάλληλες φθινοπωρινές διακοσμήσεις. Σας υποσχόμαστε, τα τελικά αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, γιατί τα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου θα κυριαρχήσουν στο εσωτερικό σας.

Πολύ ξύλο, φυσικά υλικά και άνετα έπιπλα κυριαρχούν σε αυτό το σαλόνι εξοχικού στιλ

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση σε στυλ χώρας

Η αντίστοιχη διακόσμηση του φθινοπώρου βάζει τα έπιπλα σε εξοχικό στιλ στο προσκήνιο

Έπιπλα διακόσμησης φθινοπώρου σε εξοχικό στιλ

Ορισμένα πράγματα είναι απλά απαραίτητα για το στυλ της εξοχικής κατοικίας, οπότε ας το πούμε εν συντομία: υπάρχει συνήθως ένα τζάκι στο ευρύχωρο σαλόνι σε εξοχικό στιλ. Τοποθετήστε ένα βάζο με πολύχρωμα φύλλα φθινοπώρου, μερικές βελανιδιές, κάστανα ή χωνάκια στο τζάκι και έχετε ήδη δημιουργήσει ένα πραγματικό βλέμμα. Or προτιμάτε να κρεμάσετε μια ζωγραφική με θέμα το φθινόπωρο στον τοίχο πάνω από το τζάκι; Μπράβο, θα λέγαμε! Στην τραπεζαρία μπορείτε να επιλέξετε υπέροχες ψάθινες καρέκλες που απλώνουν αμέσως την ατμόσφαιρα της υπαίθρου. Σίγουρα δεν θέλουμε να ξεχάσουμε το υπνοδωμάτιο, γιατί θα πρέπει επίσης να είναι διακοσμημένο σύμφωνα με τη νέα σεζόν. Αν έχετε ένα εντυπωσιακό κεφαλάρι στο υπνοδωμάτιο, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φόντο για τις φθινοπωρινές διακοσμήσεις σε αυτό το δωμάτιο.

Προσκαλέστε επισκέπτες στο σπίτι και καλωσορίστε το φθινόπωρο!

Φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας

Σε αυτή τη φθινοπωρινή διακοσμημένη τραπεζαρία, κάθε συνάντηση με φίλους και μέλη της οικογένειας είναι μια μεγάλη εμπειρία

Τραπεζαρία Herbstdeko κομψή με φύλλα φθινοπώρου

Η συμβουλή μας: Διακοσμήστε όλα τα αγροτικά στοιχεία του σπιτιού σας με φύλλα φθινοπώρου, κλαδιά, κλαδιά, βελανίδια και κάστανα και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα που αντανακλά το πραγματικό πνεύμα του φθινοπώρου. Φυσικά θα επιλέξετε τη ζεστή παλέτα χρωμάτων αυτής της σεζόν, η οποία κυμαίνεται από λευκό έως κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο έως σοκολάτα και σκουριασμένο καφέ. Πρόκειται για κορεσμένες αποχρώσεις που κάνουν κάθε σπίτι να φαίνεται ζεστό, ζεστό και φιλόξενο.

Μόνο οι φθινοπωρινές διακοσμήσεις σε εξοχικό στιλ μπορούν να είναι τόσο γραφικές και κομψές!

 

 Είναι ευχάριστα ζεστό μπροστά στο τζάκι τα κρύα φθινοπωρινά βράδια

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση 

Τα μαλακά και ζεστά υφάσματα κυριαρχούν στη φθινοπωρινή διακόσμηση σε εξοχικό στιλ

Τα υφάσματα που κυριαρχούν στο εσωτερικό της υπαίθρου είναι κυρίως κατασκευασμένα από καθαρό μαλλί και μαλακό βαμβάκι. Ένα λαμπερό πορτοκαλί ή το κλασικό χρωματικό δίδυμο του μπεζ και του καφέ σοκολάτας είναι τα προτιμώμενα χρώματα. Μερικές πιτσιλιές χρώματος σε κόκκινο ή κίτρινο είναι επίσης καλά ανεκτές. Η ταπετσαρία των επίπλων γίνεται στις τυπικές αποχρώσεις του φθινοπώρου. Και η φθινοπωρινή εμφάνιση στρογγυλεύεται από απαλά διακοσμητικά μαξιλάρια, ρίξτε κουβέρτες και καλύμματα. Ένα απαλό χαλί σε ζεστά χρώματα μπορεί να τονίσει την αγροτική αίσθηση. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να μοιράσετε ένα ή δύο χαλιά από faux γούνα στο σαλόνι. Αυτά τα μικρά διακοσμητικά στοιχεία σας δίνουν αμέσως μια ζεστή αίσθηση για περισσότερη ζεστασιά στο δωμάτιο. Και αυτό ακριβώς στοχεύουμε όλοι μας τα κρύα βράδια, έτσι δεν είναι?

Όλο το εσωτερικό στο στυλ της εξοχικής κατοικίας αποπνέει ζεστασιά και άνεση

Σαλόνι και τραπεζαρία σε εξοχικό στιλ

Εάν ενδιαφέρεστε για περαιτέρω ιδέες για φθινοπωρινές διακοσμήσεις, μέσω των οποίων μπορείτε να εισαγάγετε τη ζεστασιά και την άνεση στους τέσσερις τοίχους σας, κάντε κλικ εδώ αμέσως. Εκεί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό και επίσης να βρείτε πληροφορίες για τα τυπικά χρώματα του φθινοπώρου στο εσωτερικό. Or περιηγηθείτε σε ολόκληρη την ιστοσελίδα μας για φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης και έξυπνες συμβουλές για διακόσμηση δωματίου και σύντομα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε! Η συντακτική ομάδα σας εύχεται καλή διασκέδαση!

Σχεδιάστε εντυπωσιακές διακοσμήσεις παραθύρων αυτό το φθινόπωρο και απολαύστε τη γοητεία τους για εβδομάδες

Διακόσμηση φθινοπωρινού παραθύρου

 Είναι η κουζίνα / η τραπεζαρία σας τόσο όμορφα διακοσμημένη για το φθινόπωρο;?

Φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας

Χαρίστε στον εαυτό σας λίγη άνεση και ζεστασιά στο σπίτι όταν έξω βρέχει.

Herbstdeko άνεση ζεστασιά στο σπίτι έξω από τη βροχή

 Σου αξίζει αυτό …

Herbstdeko ζεστασιά άνεση φλιτζάνι καφέ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι είναι χαρακτηριστικό της φθινοπωρινής φύσης όταν σχεδιάζετε τις φθινοπωρινές σας διακοσμήσεις στο σπίτι

Φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι

Οι κολοκύθες, ζωγραφισμένες, σκαλισμένες, με ή χωρίς φώτα τσαγιού αποτελούν ουσιαστικό μέρος της φθινοπωρινής διακόσμησης

Κολοκύθες διακόσμησης φθινοπώρου

 Διακοσμήστε με τα δώρα της φύσης και δείξτε τι έφερε φέτος ο κήπος και η αυλή

 Απολαύστε καθαρή χαλάρωση το βράδυ μπροστά στο φλογερό τζάκι

Φθινόπωρο στο σπίτι

Η επιδέξια κατακτημένη φθινοπωρινή διακόσμηση είναι μια κορυφαία στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα πραγματικό χρώμα και ελαφρύ θέαμα το βράδυ

Φθινοπωρινή διακόσμηση και φθινοπωρινές ιδέες ζωντανής