Είναι τυπικά γερμανικό ότι δεν διακοσμείτε μόνο το σπίτι σας για το Πάσχα, αλλά και διακοσμείτε τον εξωτερικό χώρο με Πάσχα. Έτσι μεταφέρετε τη γιορτινή διάθεση από μέσα προς τα έξω και αντίστροφα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιορίσετε τις διακοσμητικές δεξιότητές σας και τις δημιουργικές σας ικανότητες μόνο με τη διακόσμηση σε εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε όμορφες πασχαλινές διακοσμήσεις για εξωτερικούς χώρους και να τις εμφανίσετε με δεξιοτεχνία μπροστά από την εξώπορτα, στη βεράντα ή στη σκεπαστή βεράντα! Πασχαλινές διακοσμήσεις για έξω σίγουρα θα ομορφύνουν τον κήπο σας! Μην ξεχάσετε λοιπόν να διακοσμήσετε έναν πασχαλινό θάμνο με χρωματιστά αυγά και να κρεμάσετε ένα πασχαλινό στεφάνι στην εξώπορτά σας! Τα τυπικά σύμβολα του Πάσχα – αυγά, λαγουδάκια του Πάσχα και πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια – δεν πρέπει να λείπουν ούτε έξω. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε με ενδιαφέρουσες πασχαλινές ιδέες διακόσμησης για τον εξωτερικό χώρο, ώστε να γιορτάσετε το φεστιβάλ σε μια εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα με φίλους και συγγενείς. Μείνετε συντονισμένοι και εμπνευστείτε!

 Καλωσορίστε την άνοιξη και το Πάσχα έξω με κίτρινους νάρκισσους και πολύ φρέσκο ​​πράσινο!

Ανοιξιάτικη διακόσμηση Πασχαλινή διακόσμηση για εξωτερικούς νάρκισσους

  • Χρειάζεστε ένα εντυπωσιακό βλέμμα στη διακόσμηση του Πάσχα για έξω!

Όταν σχεδιάζουν τις πασχαλινές διακοσμήσεις τους για εξωτερικούς χώρους, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών και κήπων επιλέγουν έναν πολύχρωμο Πασχαλινό θάμνο ως εντυπωσιακό. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ εύκολο να κατακτηθεί. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε ένα χαμηλό οπωροφόρο δέντρο στον κήπο που ανθίζει αυτήν τη στιγμή και να το διακοσμήσετε με αυγά σε έντονο χρώμα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά είναι σπασμένα αυγά που έχουν χρωματιστεί και είναι δεμένα στον θάμνο με ένα τόξο. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε διακοσμητικά πλαστικά αυγά που ταιριάζουν τέλεια με αυτήν την ιδέα. Και στις δύο περιπτώσεις θα επιτύχετε ένα αποτέλεσμα WOW με την πασχαλινή σας διακόσμηση για έξω.

 Ένας όμορφα διακοσμημένος Πασχαλινός θάμνος δημιουργεί ένα αποτέλεσμα WOW.

Πασχαλινή διακόσμηση για έξω Πασχαλινό θάμνο με χρωματιστά αυγά

Το χρωματιστό ή βαμμένο πασχαλινό αυγό είναι το αιώνιο σύμβολο του Πάσχα, γι ‘αυτό δεν πρέπει να λείπει από τα διακοσμητικά του Πάσχα για έξω. Σε μια μεγάλη γλάστρα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό βλέμμα με βρύα, χάρτινα πράσινα και όμορφα πλαστικά αυγά που θα διακοσμήσουν την είσοδό σας για μέρες και θα καλωσορίσουν όλους τους επισκέπτες. Η επόμενη εικόνα δείχνει το αποτέλεσμα αυτού του μπερδέματος. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας, οπότε μπορείτε να πάτε στη δουλειά με έντονο και αισιόδοξο τρόπο.

Ένα ιδιαίτερο είδος πασχαλινού θάμνου είναι το τελευταίο που τραβάει τα βλέμματα στο κατώφλι.

Πασχαλινές διακοσμήσεις για εξωτερικούς χώρους κάνουν έναν πασχαλινό θάμνο σε μια γλάστρα

Μερικές φορές οι μικρές λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, όλοι το γνωρίζουμε από τη δική μας εμπειρία. Η επόμενη ιδέα μας απεικονίζει αυτό που μόλις ειπώθηκε ιδιαίτερα καλά. Μπορείτε να πάρετε τη διακόσμηση της πασχαλινής σας πόρτας σε νέο επίπεδο με ένα υπέροχο πασχαλινό στεφάνι. Αν το φτιάξετε μόνοι σας ή το αγοράσετε, ένα τέτοιο στεφάνι θα προσελκύσει γρήγορα όλα τα βλέμματα των περαστικών και όλων των καλεσμένων σας και θα εκφράσει ξεκάθαρα: Σύντομα θα γιορτάσουμε το Πάσχα!

Διακοσμήστε την εξώπορτά σας με ένα όμορφο πασχαλινό στεφάνι!

Πασχαλινή διακόσμηση για εξωτερική πόρτα

Προφανώς κάποιος θα έπρεπε να ενσωματώσει τα σύμβολα του Πάσχα σε αυτό το στεφάνι και να το συμπληρώσει με όμορφα λουλούδια και φρέσκο ​​πράσινο. Θα θέλατε να φτιάξετε το δικό σας πασχαλινό στεφάνι; Κανένα πρόβλημα, το συνημμένο βίντεο δείχνει πώς να το κάνετε!

Στην παρακάτω συλλογή εικόνων μας μπορείτε να δείτε περισσότερες ιδέες για υπέροχες πασχαλινές διακοσμήσεις για το εξωτερικό, οι οποίες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν πολύ και σίγουρα να χρησιμεύσουν ως πηγή έμπνευσης για τη δημιουργικότητά σας. Θα βρείτε κρεμαστά πασχαλινά αυγά, όμορφα διακοσμημένα πασχαλινά καλάθια που κοσμούν τον εξωτερικό χώρο, στεφάνια πόρτας και μπουκέτα λουλουδιών που τραβούν αμέσως το βλέμμα. Τα λαγουδάκια του Πάσχα στέκονται στο γρασίδι και παρασύρουν τα παιδιά να πάνε να ψάξουν για αυγά. Οι πασχαλινές διακοσμήσεις για το εξωτερικό μπορεί να είναι τόσο ευφάνταστες!

 Λαγουδάκια του Πάσχα σε έντονα χρώματα στέκονται στο γρασίδι και κάνουν τον κήπο ακόμα πιο δελεαστικό.

Πασχαλινή διακόσμηση για έξω λαγουδάκια του Πάσχα φωτεινά χρώματα πράσινο γρασίδι

  • Ποια χρώματα κυριαρχούν στη διακόσμηση του Πάσχα για έξω φέτος;?

Τα χρώματα και το αποτέλεσμα τους είναι πρωταρχικής σημασίας σε κάθε διακόσμηση. Στην περίπτωση των ιδεών που παρουσιάστηκαν πρόσφατα για διακοσμήσεις τραπεζιών για το Πάσχα, για παράδειγμα, κυριαρχούν οι απαλοί παστέλ τόνοι. Για τις πασχαλινές διακοσμήσεις έξω, θα προτείναμε έντονα χρώματα, τα οποία είναι πολύ μοντέρνα φέτος. Το πρώτο από τα αγαπημένα μας είναι το υπεριώδες, το trend χρώμα της χρονιάς. Σε αυτή την εντυπωσιακή απόχρωση, τα πασχαλινά κουνελάκια σας μπορούν να βρίσκονται στο κατώφλι σας ή ίσως τα περισσότερα από τα αυγά στο πασχαλινό καλάθι. Αν προτιμάτε την εντελώς φυσική μοβ απόχρωση, διακοσμήστε τον εξωτερικό σας χώρο με μωβ τουλίπες, οι οποίες θα εισάγουν μια επιπλέον δόση πολυπλοκότητας στα πασχαλινά σας διακοσμητικά για εξωτερικούς χώρους..

Οι μωβ τουλίπες διακοσμούν το πασχαλινό καλάθι τοποθετημένο σε ένα μωβ τραπέζι – μια τόσο όμορφη πασχαλινή διακόσμηση για έξω!

Μωβ τουλίπες Πασχαλινό καλάθι

 Τα πασχαλινά λαγουδάκια σε υπεριώδη καλέσουν τους καλεσμένους στο Πασχαλινό πάρτι!

Πασχαλινή διακόσμηση για εξωτερικά λαγουδάκια του Πάσχα σε υπεριώδη

Άλλα φωτεινά χρώματα όπως το πορτοκαλί και το πράσινο γρασίδι είναι ευπρόσδεκτα σε κάθε πασχαλινή διακόσμηση για έξω! Το πράσινο έχει πολλές αποχρώσεις και αποπνέει πάντα φρεσκάδα. Ποια απόχρωση θα επιλέξετε εξαρτάται κυρίως από το προσωπικό σας στυλ και το ατομικό γούστο. Αλλά ένα είναι σίγουρο: το πράσινο μπορεί να συνδυαστεί άριστα με το λευκό και με αυτό το χρωματικό δίδυμο στη διακόσμηση του Πάσχα είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά!

Λευκές πανσέδες και φρέσκα χόρτα

Διακοσμήστε τον εξωτερικό σας χώρο με φρεσκοκομμένα ανοιξιάτικα λουλούδια από τον δικό σας κήπο! Αυτό σας επιτρέπει να βάλετε τη λαμπρότητα της φύσης στο προσκήνιο. Υπέροχες συνθέσεις με λουλούδια σε βάζα, στεφάνια από ανθισμένα κλαδιά και τους πρώτους νάρκισσους, υάκινθους, τουλίπες και πανσέδες σε γλάστρες ή απευθείας στο κρεβάτι του κήπου θα σας φτιάξουν τη διάθεση! Χωρίς αμφιβολία, μπορείτε πραγματικά να γιορτάσετε σε μια πολύχρωμη ατμόσφαιρα! Έτσι μπορείτε να γιορτάσετε το Πάσχα έξω όταν ο καιρός είναι καλός!

 Η συντακτική ομάδα του Freshideen σας εύχεται Καλό Πάσχα!

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να αναδείξετε την ομορφιά των πορτοκαλί τουλίπας.

Πασχαλινές διακοσμήσεις για έξω

Με αυτή τη σύνθεση λουλουδιών, η ποικιλία των χρωμάτων της φύσης έρχεται στο προσκήνιο

Πασχαλινή διακόσμηση για μια όμορφη ανθοσύνθεση έξω

Γιορτάστε το Πάσχα κάτω από την ανθισμένη γλιστεία!

Πασχαλινή διακόσμηση για έξω

 Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων είναι ετερόκλητο μέσα και έξω!

διακοσμήστε Πασχαλινά φυτά

 Μωβ και ροζ λαγουδάκια του Πάσχα στο κατώφλι είναι δελεαστικά και ελκυστικά.

Πασχαλινό λαγουδάκι μπροστινή πόρτα Πασχαλινή διακόσμηση

 Τα πασχαλινά αυγά με έντονο χρώμα μπορούν να κρεμαστούν οπουδήποτε και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό!

Πασχαλινές διακοσμήσεις για να κρεμάσετε τα αυγά του Πάσχα σε έντονο χρώμα έξω

Ποιος είπε, τα παστέλ χρώματα και μια απλή πασχαλινή διακόσμηση για έξω δεν είναι φέτος σε ζήτηση?

 Ξύλινο πάγκο Πασχαλινό καλάθι διακοσμητικά μαξιλάρια ανοιξιάτικα λουλούδια

 Για τους λάτρεις του ρουστίκ στιλ!

Πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικά σε ρουστίκ στιλ

Δείξτε το στιλ και το γούστο σας διακοσμώντας τον εξωτερικό χώρο εισόδου σας με Πάσχα!

Κομψή Πασχαλινή διακόσμηση για εξωτερικές ιδέες

Απλό αλλά στιλάτο!

Είσοδος σπιτιού Πασχαλινή διακόσμηση για έξω

Προσκαλέστε φίλους και συγγενείς και περάστε μαζί υπέροχες διακοπές του Πάσχα!

Πασχαλινή πόρτα στεφάνι ανοιξιάτικη διακόσμηση