Εσωτερική πλάκα κλειδώματος σχεδιαστών σκοτεινή

Ελάχιστα έπιπλα σχεδιαστών για μέγιστο αποτέλεσμα

Σήμερα παρουσιάζουμε 15 μοναδικά κομμάτια που βρέθηκαν από το Crowdy House.

Το Crowdy House είναι η διαδικτυακή αγορά με τη βοήθεια της οποίας οι σχεδιαστές και οι κατασκευαστές μπορούν να γιορτάσουν την πρεμιέρα της δουλειάς τους. Η ειδικότητα έγκειται στην άμεση επαφή και τις πιθανές πωλήσεις μεταξύ σχεδιαστών και καταναλωτών.

“Μια άμεση πώληση σημαίνει την καλύτερη τιμή για εσάς, το καλύτερο κέρδος για αυτόν και ένα κομμάτι σχεδιαστή με μια αυθεντική ιστορία πίσω από αυτό.”

  Καρέκλα θέρμανσης από Κατερίνα Σταυρίνου Μολέσκι ​​θραύσμα

Σχεδιαστής εσωτερική θέρμανση καρέκλας από ατσάλινο μαλλί

Τα προϊόντα προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Έτσι, αν δείτε αυτό το άρθρο μία ή δύο εβδομάδες μετά τη δημοσίευσή του, μερικά από τα στοιχεία πιθανότατα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα από το Crowdy House.

Αλλά θα υπάρξει μια νέα σεζόν με υπέροχα σχέδια προς πώληση. Λοιπόν, λάβετε υπόψη τους συνδέσμους που έχουμε συμπεριλάβει, οι οποίοι θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στους σχεδιαστές και τους κατασκευαστές και θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Είστε τώρα έτοιμοι να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε καινοτόμα και μοντέρνα έπιπλα σπιτιού και είδη επίπλων?

Το MICROmacro αποφασίζει για τα βασικά σχήματα στη γεωμετρία

Σχεδιαστής επιπλώνοντας απλή βασική γεωμετρία

Επιλογές φωτισμού

Ας ξεκινήσουμε με φωτεινά αντικείμενα και κρεμαστά φώτα που φωτίζουν το μονοπάτι μας

Αρχικά εμπνευσμένο από τα πλεκτά, η λυχνία με κορδόνια από το Incipit Lab δείχνει μια εμφάνιση που ονομάζεται “Το Smart συναντά το μοντέρνο”. Το φωτεινό αντικείμενο έχει κεραμικά μέρη που συνδυάζονται εκκεντρικά με πολύχρωμο βαμβακερό κορδόνι. Αυτή η κρεμαστή λάμπα διατίθεται σε δύο μεγέθη και μπορεί να βρεθεί στα χρώματα τερακότα και γκρι. Όταν παραγγέλνετε τερακότα, έχετε την επιλογή ανάμεσα σε μπλε ή κρεμώδες καλώδιο σύνδεσης. Αν αποφασίσετε για γκρι, κίτρινο ή ανθρακί είναι η επιλογή του κορδονιού.

Το βαμβάκι και τα κεραμικά κάνουν αυτό το απίστευτο ελαφρύ αντικείμενο από το Incipit Lab

Εσωτερικός κεραμικός λαμπτήρας σχεδιαστών

Κρεμαστά φώτα από φυσικά υλικά που λάμπουν και ζεσταίνουν

Εσωτερικός σχεδιαστής κεραμικός λαμπτήρας γκρι

Αν σας ελκύουν τολμηρά σχήματα, το “Geometry made easy light” από το MICROmacro σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας. Ο κύκλος, το τρίγωνο, το ορθογώνιο, το τετράγωνο και το αστέρι ως βασικά σχήματα ρίχνουν νέο φως στη γεωμετρία. Χάρη στο αποτελεσματικό ατσάλινο πλαίσιο με ραβδώσεις, η επιλογή μειώνεται σε μαύρο ή λευκό.

Οι λαμπτήρες από μόνοι τους είναι ένα έργο τέχνης και οι σκιές γοητεύουν με την απλότητά τους.

Βέλτιστο αποτέλεσμα μέσω ελάχιστων αμπαζούρ!

Ο σχεδιαστής έθεσε απλή γεωμετρία

Υποστηρίξτε τον καθημερινό σας ρυθμό με το “Gratitude to the Sun Wall Light” από το Transnatural Art & Ετικέτα σχεδιασμού. Αυτό το προηγμένο κομμάτι σχεδιαστή σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός. Αυτό σημαίνει ότι καθορίζετε το φως στο σπίτι και έτσι προστατεύετε τον βιορυθμό σας. Το φωτεινό λευκό είναι πολύ κατάλληλο για την ώρα της ημέρας, ζεστούς τόνους – περισσότερο για το βράδυ. Δεν είναι τόσο σπουδαίο; Και αυτός ο λαμπτήρας μπορεί να κάνει και τα δύο!

Υποστηρίξτε τον βιορυθμό σας με την κατάλληλη θερμοκρασία χρώματος

Σχεδιαστής που επιπλέει καθημερινό λαμπτήρα ρυθμού

Βρείτε τον κατάλληλο τόνο για την καλύτερη αίσθηση ευεξίας

Έπιπλα σχεδιαστών-καθημερινός ρυθμός-λαμπτήρας-ζεστός

Ευρήματα επίπλων

Αναζητάτε νέα έπιπλα για το σπίτι σας που θα γίνουν θέμα συζήτησης; Το Crowdy House είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Οι “Stac MDF Storage Unit” της Formabilio είναι λειτουργικές και καλαίσθητες. Η αρθρωτή αρχή σας επιτρέπει πολλές παραλλαγές και τη δημιουργία του δικού σας σχεδίου. Συγκεντρώστε το δικό σας ράφι, γραφείο ή πάγκο και δώστε χρώμα σε αυτό.

Το Formabilio εκπλήσσει με αυτό το σύστημα αποθήκευσης

Σύστημα αποθήκευσης επίπλων σχεδιαστών

Καρέκλα λευκής γραβάτας – ατσάλι χωρίς σκουριά και θερμαινόμενο μαλλί – υπέροχο!

Εσωτερικό δωμάτιο καρέκλας από ατσάλινο μαλλί

Υπέροχη καρέκλα “Tie white πολυθρόνα” της σχεδιάστριας Κατερίνας Σταυρινού Μιλέσκι. Χειροποίητα υλικά ανθεκτικά στη σκουριά σε συνδυασμό με οργανικό μαλλί. Αυτό το ασυνήθιστο κομμάτι δεν περνά απαρατήρητο. Το να κάθεστε σε αυτήν την απίστευτη καρέκλα είναι επίσης μια αξέχαστη εμπειρία.

Στη σκηνή, αυτή η καρέκλα σχεδιαστών φαίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική

Έπιπλα σχεδιαστών από καρέκλα από μαλλί από χάλυβα

OpArt και ελαφριά ξύλινη κατασκευή – καθαρή φινέτσα!

Σχεδιαστής μοντέρνος εσωτερικός

Το MARCEL Side Table της Formabilio εμπνεύστηκε από το μοντερνιστικό κίνημα την περίοδο μεταξύ των δύο παγκόσμιων πολέμων. Οι επιπλέον χτισμένες πόρτες θυμίζουν οπτική τέχνη της δεκαετίας του ’60 και το αποτέλεσμα του σχεδιασμού είναι πιο περίπλοκο παρά ομαλό.

Το MARCEL SIDE TABLE αντιπροσωπεύει πραγματική κομψότητα

Μοντερνιστικό τραπέζι επίπλων σχεδιαστών

Χρειάζεται χρώμα στο δωμάτιό σας; Το μικρό τρίποδο τραπέζι “petite Tripod Side Table” του Avec Amour είναι μια έκρηξη από τη ροζ σειρά. Η ένταση του χρώματος επηρεάζεται από την επίπτωση του φωτός στο δωμάτιο. Τρία αλληλένδετα γεωμετρικά μέρη διακοσμούν το γωνιακό ακρυλικό τραπέζι.

Για πραγματικούς φίλους του κονστρουκτιβισμού – Avec Amour

Τρίποδο τραπέζι επίπλων σχεδιαστών

Αυτή η κατασκευή τοίχου είναι ένα τέλειο αριστούργημα

Πιάτο κλειδαριάς επίπλωσης σχεδιαστών

Για τους τοίχους

Τώρα ας στρέψουμε την προσοχή μας στους τοίχους. Με αυτήν την επόμενη εγκατάσταση σχεδιαστών, που παρουσιάστηκε με φιλικό τρόπο από τον Crowdy House, η γραμμή μεταξύ πρακτικού και ωραίου γίνεται θολή.

Ασχολούμαστε κυρίως με το Comb Wooden Booklhel από την Jaanus Orgusaar / Borelis Ltd. Η φουτουριστική αισθητική είναι μόνο ένας από τους λόγους για να ερωτευτείς αυτό το ράφι. Κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ και ειδικά επικαλυμμένο, αυτό το αριστούργημα προσφέρεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Το συνδυασμένο ράφι βιβλίων του Jaanus Orgusaar θα είναι το βλέμμα στο σπίτι σας

Σχεδιαστής με επίπλωση κλειδώματος πλάκας στη σκηνή

Οχι! Δεν πρόκειται για τεχνητή εγκατάσταση, αλλά για πρόταση εξοικονόμησης χώρου

Εξάγωνο έπιπλο σχεδιαστών

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μορφή αποθήκευσης; Is είναι τέχνη τοίχου; Τι θα λέγατε και για τα δύο; Το Racchetta Beech Wooden Racket της Formabilio είναι ένα σύστημα αποθήκευσης κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς. Διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα ως πέντε εξαγωνικά πλαίσια. Στο κέντρο κάθε εξάγωνου υπάρχει μια ελαστική διεπαφή που επιτρέπει στα αντικείμενα να συγκρατούνται στη θέση τους. Ομπρέλες, σωροί περιοδικών … αν αυτό δεν είναι η μέγιστη χρήση του τοίχου …

Με αυτήν την ιδέα για ξύλο οξιάς, σίγουρα θα μπορείτε πάντα να βρείτε τα πάντα

Σχεδιαστής έπιπλα εξάγωνο fuenfset

Ποιός θα το φανταζόταν? Origami κατασκευασμένο από μέταλλο και είναι επίσης πρακτικό

Έπιπλα σχεδιαστών τσάντες τοίχου origami

Το επόμενο εύρημα παρουσιάζεται επίσης από το Formabilio – Volatevia Metal Shelf. Τόσο βιολογικό όσο και μοντέρνο, αυτό το ράφι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και ταιριάζει εξίσου καλά στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο. Διατίθεται σε λευκό, πράσινο και κίτρινο χρώμα, αποτελούμενο από πέντε «φύλλα», διαφορετικού μεγέθους.

Το μεταλλικό ράφι Volatevia εντυπωσιάζει και πείθει

Έπιπλα σχεδιαστών τσέπες τοίχου

Κάτι διαφορετικό από την εκλεπτυσμένη τέχνη σε ένα πλαίσιο

Αφίσα εσωτερικού τριγώνου σχεδιαστών

Το επόμενο παράδειγμα επηρεάστηκε από την τεχνική origami και εξυμνεί τη γεωμετρία .. Η τριγωνική αφίσα του KAMI. Φωτεινά παστέλ χρώματα (περιλαμβάνεται και το ροδάκινο), που τονίζεται ιδιαίτερα από την εκτύπωση. Είναι ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης σε περιορισμένο αριθμό.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα όμορφο σπίτι?

Αφίσα τρίγωνου επίπλωσης σχεδιαστών και μόνο

Αξεσουάρ και διακόσμηση

Σήμερα τελειώνουμε αυτό το άρθρο εξετάζοντας μερικά αξεσουάρ που προσφέρονται επίσης από το Crowdy House. Ρίξτε μια ματιά στο επόμενο αντικείμενο! Είναι ένα γεωμετρικό κομμάτι; – Ναι, αλλά και ένα διαμέρισμα για περιοδικά. Πείτε γεια στο “Who’s next Magazine Rack” του Marco Ripa, ο οποίος είναι καλός στο χειρισμό αρνητικών και θετικών χώρων.

Ένας καλλιτεχνικός χώρος αποθήκευσης περιοδικών, για παράδειγμα

Έπιπλα σχεδιαστών -κύβος

Το ίδιο διατίθεται και σε μαύρο χρώμαΈπιπλα σχεδιαστών -κύβος -μαύρο

Τέλος, υπάρχουν σανίδες κοπής που δεν είναι μόνο συμπαγείς, αλλά και υπέροχα όμορφες

Έπιπλα σχεδιαστών από ατσάλι γρανίτη κοντά

Το «Χοντρό&Thin Bamboo Ring Tray ”της ALLT Studio με κίτρινες λαβές που τραβούν τα βλέμματα θυμίζει το στυλ Μέμφις-Μιλάνο, αλλά ταυτόχρονα έχει τη δική του αισθητική.

Μέρος μιας συλλογής σανίδων κοπής, αυτό το σύνολο από γρανίτη και ατσάλι εντυπωσιάζει με τις ιδιότητες ανθεκτικής στη σκουριά

Αυτός ο πίνακας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί καλά από τα εγγόνια σας και τα εγγόνια τους

Έπιπλα από γρανίτη σχεδιαστών

Τώρα ας δούμε αυτήν την πολύχρωμη ομάδα κεριών και κηροπήγια. Οι Clipper Candle Holders από την Puik Art όχι μόνο προσελκύουν την προσοχή λόγω του πολύχρωμου σχεδιασμού του. Τα κηροπήγια θα μπορούσαν να στερεωθούν στην άκρη του τραπεζιού και έτσι η θέα του τραπεζιού παραμένει ελεύθερη.

Το πρόβλημα με τα κεριά στο τραπέζι λύνεται βέλτιστα

Εσωτερικά πολύχρωμα κηροπήγια σχεδιαστών

Αυτό το μεγάλο επίτευγμα ανήκει στους Puik Art και τους Clipper Candle Holders

Εσωτερικά πολύχρωμα κηροπήγια σχεδιαστών στη σκηνή

Τέλος, σας παρουσιάζουμε το Purebrass Tea Light Holder από Jam Furniture σε συνεργασία με το Pure Brass. Αυτό το αντικείμενο φέρνει επιπλέον ζεστασιά σε ένα βράδυ υπό το φως των κεριών χάρη στην ορειχάλκινη επιφάνεια του. Κατασκευάστηκε πολύ εύκολα, αλλά το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.

Για να διπλασιάσετε την απόλαυσή σας από το φως των κεριών, χρησιμοποιήστε αυτό το μπρούτζινο στήριγμα ρεσώ

Σχεδιαστής με επίπλωση ορειχάλκινων κεριών

Πηγή: Decoist

Μπορείτε να βρείτε περισσότερη έμπνευση στη διεύθυνση: www.decoist.com