ντεκό κουρτίνες κίτρινες

Διακοσμητικές κουρτίνες για μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα

Δεδομένου ότι περνάμε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου μας στο σαλόνι, θα πρέπει να είναι εργονομικό, αισθητικό και κομψό. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ που κάνουν το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο πιο σπιτικό. Για παράδειγμα, ενώ μερικά δεν είναι πολύ αποτελεσματικά, άλλα είναι απολύτως απαραίτητα: οι κουρτίνες.

Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του κουρτίνα – αλλά πρέπει να είναι συντονισμένα!

διακοσμητικές κουρτίνες σε πράσινες αποχρώσεις

Ανάλογα με το δικό σας γούστο, οι διακοσμητικές κουρτίνες μπορεί να είναι πιο μινιμαλιστικές ή πρωτότυπες. Είναι σημαντικό οι κουρτίνες να είναι πάντα συντονισμένες με τον εσωτερικό σχεδιασμό. Συνδυασμένο τέλεια με το χρώμα των μαξιλαροθηκών ή ενός κηροπήγιου, μπορείτε να σχεδιάσετε αποτελεσματικά τον χώρο διαβίωσης. Οι διακοσμητικές κουρτίνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ιδανικά ως κομψό διαχωριστικό δωματίου. Οι συρόμενες κουρτίνες μπορούν να λειτουργήσουν ως συρόμενες πόρτες στο υπνοδωμάτιο, για παράδειγμα σε μια ανοιχτή ντουλάπα. Αλλά και εδώ, είναι σημαντικό να προσαρμόσετε το ύφασμα, το μοτίβο και το υλικό στο αντίστοιχο στυλ ζωής.

πολυτελείς κουρτίνες decko από βελούδο

Χρώματα και στολίδια

Βασικά, οι λευκές κουρτίνες κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται καθαρό και φωτεινό. Διακοσμητικές κουρτίνες με ωραία σχέδια, περιθώρια, κεντημένα στολίδια, από την άλλη πλευρά, δίνουν στο δωμάτιο μια πολύ ιδιαίτερη κομψότητα. Οι πτυχωτές περσίδες είναι κατάλληλες, για παράδειγμα, για δωμάτια με κλίσεις και απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα. Τα καλύμματα των παραθύρων είναι κατασκευασμένα από διπλωμένο ύφασμα και διατίθενται σε διάφορα σχήματα, σχέδια και τιμές. Τα πολύχρωμα διπλωμένα υφάσματα μπορούν να δώσουν εξαιρετική έμφαση στα παιδικά δωμάτια, για παράδειγμα.

ντεκό κουρτίνες πορτοκαλί ροζ

Διακοσμητικές κουρτίνες κατά μέτρηση

Οι διακοσμητικές κουρτίνες μπορούν είτε να κατασκευαστούν μεμονωμένα είτε να αγοραστούν σε ορισμένες διαστάσεις σε ορισμένα καταστήματα επίπλων. Είναι σημαντικό να κάνετε μια μέτρηση εκ των προτέρων. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από μια πολύ μικρή κουρτίνα ή μια κουρτίνα που ζαρώνει στο πάτωμα. Αλλά αν γνωρίζετε τις διαστάσεις που θέλετε, μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο. Στις σχετικές πύλες διακόσμησης και επίπλωσης, μπορείτε να βρείτε φθηνές και ασυνήθιστες προσφορές. Όσοι προτιμούν το “φτιάξτο μόνος σου” με οικιακά υφάσματα προτιμάται, μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που είναι κατάλληλα για διακοσμητικές κουρτίνες μπορεί επίσης να παραγγελθεί εύκολα μέσω διαδικτύου. Έτοιμες κουρτίνες και κουρτίνες μπορούν επίσης να παραγγελθούν για σχεδόν όλους τους χώρους διαβίωσης και τις απαιτήσεις. Κατ ‘αρχήν, οι κομψές διακοσμητικές κουρτίνες εξωραΐζουν κάθε χώρο διαβίωσης. Με όλη την αισθητική, η λειτουργικότητα είναι επίσης σημαντική. Μια κουρτίνα που δεν σκουραίνει στο υπνοδωμάτιο δεν εξυπηρετεί τον πραγματικό της σκοπό. Οι αδιαφανείς κουρτίνες είναι επίσης σε ζήτηση, για παράδειγμα, όταν οι γείτονες έχουν άμεση θέα και η απόσταση μεταξύ των χώρων διαβίωσης είναι ανεπαρκής. Μια κουρτίνα πρέπει να ταιριάζει σαν παπούτσι: ιδανικά προσαρμοσμένη στον ιδιοκτήτη, λειτουργική και διαμορφωμένη!

ντεκό κουρτίνες Χριστούγεννα