Κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει μια πολυπόθητη επιθυμία σχετικά με την επίπλωση στο σπίτι, και αυτό είναι σίγουρα ένα δωμάτιο-ντουλάπα. Τώρα μάλλον σκέφτεστε, ναι, αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα, αλλά η ντουλάπα είναι περισσότερο η επιτομή της πολυτέλειας. Μια άλλη ομάδα αναγνωστών θα είχε σίγουρα εντελώς διαφορετικές απόψεις και θα έλεγε ναι, αυτή είναι μια έξυπνη λύση. Ένα δωμάτιο-ντουλάπα είναι μια πρακτική λύση για την αποθήκευση ρούχων στο σπίτι και θεωρείται θαύμα αποθηκευτικού χώρου. Συμφωνούμε και με τις δύο ομάδες, επειδή μια τέτοια ντουλάπα είναι στην πραγματικότητα ένα πολυτελές έπιπλο που σας εξοικονομεί χώρο, προσφέρει νέο χώρο αποθήκευσης και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τέλεια τάξη στο σπίτι και καλή επισκόπηση των ειδών ένδυσης και αξεσουάρ. Για να επεξηγήσουμε την άποψή μας, επιλέξαμε 25 από τις καλύτερες ντουλάπες σχεδιαστών και τις παρουσιάσαμε στη συλλογή εικόνων μας. Εδώ σίγουρα μπορείτε να βρείτε νέα έμπνευση για το πρακτικό και κάπως πολυτελές εσωτερικό σας.

Με ένα δωμάτιο-ντουλάπα, είναι σίγουρο ότι θα φέρετε μια νότα πολυτέλειας στους τέσσερις τοίχους σας.

Οι ντουλάπες εισόδου φέρνουν μια νότα πολυτέλειας στους τέσσερις τοίχους σας

  • Ένα δωμάτιο-ντουλάπα έχει πολλά πλεονεκτήματα

Σε κάθε γυναίκα που ασχολείται με τη μόδα αρέσει να πηγαίνει για ψώνια και έχει ένα σωρό κομψά πράγματα να φορέσει στο σπίτι. Μπλούζες από το καλύτερο μετάξι για επίσημες εκδηλώσεις, παντελόνια και φούστες σε μοντέρνο κόψιμο, παπούτσια με και χωρίς ψηλοτάκουνες γόβες και ασορτί κασκόλ για κάθε καθημερινή στολή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα είναι πώς να τα αποθηκεύσετε, έτσι ώστε τα ρούχα να διατηρούνται χωρίς πτυχώσεις ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, δεν θέλετε να χάνετε χρόνο βρίσκοντας ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Ένα δωμάτιο-ντουλάπα είναι η τέλεια λύση αν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια τέτοια ντουλάπα και να λύσετε πολλά προβλήματα ταυτόχρονα.

 Καλά φωτισμένο, εξοπλισμένο με σκαμπό και καθρέφτη, αυτή η ντουλάπα-δωμάτιο φαίνεται πολύ κομψή.

Ντουλάπα καλά φωτισμένο με σκαμπό και καθρέφτη

Μπορείτε εύκολα να κοιτάξετε τριγύρω στο δωμάτιο-ντουλάπα και να βρείτε το πιο κατάλληλο ρούχο για κάθε περίσταση. Εκτός από την τέλεια οργάνωση των ρούχων στο ντουλάπι, έχετε επίσης συρτάρια και χώρους όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε εσώρουχα και κοσμήματα. Η ίδια αρχή ισχύει εδώ όπως με τα ρούχα – δημιουργήστε την καλύτερη δυνατή παραγγελία και έχετε μια καλή επισκόπηση κάθε στιγμή. Τότε δεν υπάρχει ακαταστασία, η οποία σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και νεύρα. Επιπλέον, ένα δωμάτιο-ντουλάπα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τακτοποιήσετε τα πολυάριθμα ζευγάρια παπούτσια σας και να τα αποθηκεύσετε σωστά. Μπορείτε να τα κανονίσετε ανάλογα με την περίσταση ή την εποχή. Συνήθως υπάρχει επίσης ένα άνετο κάθισμα σε μια τέτοια ντουλάπα, για παράδειγμα σκαμπό ή πάγκο, όπου μπορείτε να φορέσετε τα παπούτσια ή τις μπότες σας με την ησυχία σας. Ένας καθρέφτης είναι απλώς απαραίτητο εκεί, γιατί όλοι θέλουν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη πριν φύγουν από το διαμέρισμα.

Μια μεγάλη συρταριέρα με πολλά συρτάρια και διαμερίσματα και μερικά επιπλέον καλάθια σας παρέχουν άφθονο επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Ντουλάπα με μπλουζάκια και πολλά καλάθια με συρτάρια καλάθια δίπλα

 Ένα δωμάτιο-ντουλάπα είναι το βασίλειο κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Η ντουλάπα είναι κομψά επιπλωμένη σε λευκό και έχει ένα μικρό ριγέ χαλί σε ασπρόμαυρο

Αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι το πολύ προσωπικό έδαφος του συζύγου σας.

Ντουλάπα για άντρες, το δικό τους προσωπικό έδαφος

  • Ένα κομψό δωμάτιο-ντουλάπα δεν είναι μόνο για γυναίκες

Στις μέρες μας, οι σύγχρονοι άντρες είναι εξίσου κομψοί και άψογοι, όπως οι γυναίκες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να επωφεληθούν πολύ από ένα δωμάτιο-ντουλάπα. Αυτό θα ήταν το καλύτερο μέρος για μοντέρνα ανδρικά ρούχα. Τέλεια σιδερωμένα πουκάμισα και παντελόνια κρέμονται εκεί δίπλα σε μπουφάν και μπουφάν. Υπάρχει επιπλέον χώρος για γραβάτες, καθώς και για πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό μέρος της ντουλάπας για αθλητικό εξοπλισμό και αθλητικά παπούτσια, έτσι ώστε να μην μπερδευτούν τα ρούχα. Εδώ όλα εξαρτώνται από τις ατομικές σας προτιμήσεις. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η διάταξη της ντουλάπας σημαίνει ότι ο καθένας εκφράζει τη δική του κατανόηση για την τάξη και τη διαύγεια. Και τι είναι δικό σου?

Έτσι μοιάζει με ένα τυπικό αρσενικό δωμάτιο-ντουλάπα.

Συνήθως αρσενικό δωμάτιο-ντουλάπα, καλύτερη παραγγελία

 Γκαρνταρόμπα για έναν άντρα τα ρούχα του τα παπούτσια

 Ντουλάπα για ανδρικά ράφια παπουτσιών

Μια γυναίκα χρειάζεται πάντα πολύ χώρο για τα παπούτσια της.

Ντουλάπα για γυναικεία σχάρα παπουτσιών

 Μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε κουτιά παπουτσιών ….

Ντουλάπα για γυναίκες για να κρατά παπούτσια σε κουτιά παπουτσιών

 .. ή να τακτοποιηθεί στα ράφια.

Ντουλάπα-δωμάτιο για να τακτοποιήσετε παπούτσια στα ράφια

 Περπατήστε στην ντουλάπα για γυναικεία ρούχα κρεμασμένα στη σχάρα παπουτσιών

 Ένα δωμάτιο-ντουλάπα πρέπει να βρίσκεται μέσα ή δίπλα στο υπνοδωμάτιο.

Ντουλάπα-δωμάτιο με άμεση πρόσβαση από το υπνοδωμάτιο στο ντουλάπι

Μετακινηθείτε τώρα στη συλλογή εικόνων …

Ντουλάπα με πολλά συρτάρια και ένα γραφείο

.. και πάρτε έμπνευση για νέες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού και αποθήκευσης ρούχων.

Walk-in ντουλάπα χαλί καλός φωτισμός πίσω από κουρτίνες

Walk-in ντουλάπα όμορφο δωμάτιο εσωτερική γυναικεία ρούχα παπούτσια παπούτσια

Περπατήστε σε πολυτελή έπιπλα ντουλάπα ροζ πάγκο χαλί

Γκαρνταρόμπα ανοιχτά ρούχα ράφι πολύχρωμο χαλί ατμόσφαιρα

Μπροστινή ντουλάπα λευκή ατμόσφαιρα δρομέας καρέκλα

Ντουλάπα-δωμάτιο με μια πιο πολύχρωμη ταπετσαρία

Walk-in ντουλάπα εκτελεμένη σε λευκό γωνιακό πολυθρόνα χαλί καθρέφτη

Γκαρνταρόμπα σε λευκό με πολύ φυσικό φως

Ντουλάπα με καλά φωτισμένα επιπλέον καλάθια