Έργα τέχνης για το σπίτι ζωγραφιές τολμηρά χρώματα τσιμεντένιο τοίχο

Μάθετε να σχεδιάζετε σωστά τα έργα τέχνης για το διαμέρισμα

 Ένα έργο τέχνης μπορεί να αυξήσει εξαιρετικά την αξία ενός δωματίου. Αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως οικογενειακό λείψανο και μπορεί να μεταδοθεί από γενιά σε γενιά. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης σε εκπληκτικά χαμηλή ή πολύ ακριβή τιμή.

Πώς μπορείτε να προσανατολιστείτε σε αυτό;?

Πώς μπορείτε να αξιολογήσετε εάν η τιμή για ένα κομμάτι είναι δίκαιη ή όχι; Αυτή σαφώς δεν είναι εύκολη απόφαση.

Σε αυτή την περίπτωση, το όλο πράγμα είναι ακόμη πιο περίπλοκο από το συνηθισμένο, δήλωσε η ειδικός στο μάρκετινγκ τέχνης Kate Singleton και ιδρυτής της εταιρείας Arthund. Δεν υπάρχουν ακριβή κριτήρια, αλλά η αξία ενός έργου τέχνης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Εδώ παίζουν σημαντικότεροι παράγοντες.

Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι πολλοί. Αυτό εξαρτάται από τον καλλιτέχνη, τη γκαλερί, το είδος της πώλησης και τη σπανιότητα του έργου τέχνης. Μερικές φορές ένα κατά τα άλλα φθηνό έργο έχει σημαντική προσωπική αξία για εσάς. Τότε θα είσαστε πρόθυμοι να πληρώσετε μεγαλύτερη αξία για αυτό.

Θέλετε να εξοπλίσετε το διαμέρισμά σας με κόλπα; Διαβάστε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε σωστά με την πώλησή σας.

Οδηγίες για την αγορά τέχνης για το σπίτι σας

Έργα τέχνης για διακόσμηση τοίχου ζωγραφικής διαμερίσματος

Αγοράστε αυτό που αγαπάτε

Βρήκατε ένα έργο τέχνης που σας αρέσει προσωπικά; Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Κρατήστε το λοιπόν και αγοράστε το μόλις μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Αν σας αρέσει πολύ ένα κομμάτι, θα βρείτε μια απόλαυση που δεν μπορεί να μετρηθεί με χρήματα.

Κάντε τη δική σας έρευνα

Αφιερώστε λίγες μέρες για να περιηγηθείτε σε διάφορες γκαλερί και καταστήματα τέχνης. Κάντε πολλές διαφορετικές ερωτήσεις. Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους σε αυτόν τον τομέα είναι πραγματικά ερωτευμένοι με τη δουλειά τους και θα μάθουν πολλά από αυτήν. Επιπλέον, μέσα από τα μάτια μαθαίνετε να κατανοείτε πραγματικά την τέχνη.

Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε καλύτερα την τέχνη και θα αναπτύξετε το δικό σας γούστο. Με την πάροδο του χρόνου, θα αναπτύξετε ακόμη και την ικανότητα να εκτιμάτε καλύτερα τα διάφορα έργα τέχνης και τους τύπους τους. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες διαφόρων σχεδιαστών για να δείτε πώς συνδυάζουν την τέχνη με την υπόλοιπη επίπλωση.

Με την ησυχία σου

Πάρτε το χρόνο σας για να αναπτύξετε τη δική σας και διαφοροποιημένη γεύση για την τέχνη. Έτσι θα μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σκεφτείτε με προοπτική

Ο Alex Farkas, διευθυντής στην Ugallery, συνιστά την ίδια διαδικασία κατά την αγορά νέων έργων τέχνης όπως όταν αγοράζετε νέα έπιπλα. Τι θα ήταν πιο πρακτικό; Τι αξίζει και τι όχι; Τι θα αγαπούσατε ακόμα σε τέσσερα χρόνια από τώρα; Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Αντιμετωπίστε τους κριτικά! Κοιτάξτε τα κλασικά πράγματα και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις μόνιμες τάσεις.

Πώς να καθορίσετε έναν προϋπολογισμό – Κάντε μια καθαρή ιδέα στον εαυτό σας

Έργα τέχνης για το διαμέρισμα ζωγραφίζοντας τυρκουάζ ενσωματωμένα λουλούδια τζακιού

Θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι θα κοστίσει ο τύπος τέχνης που θέλετε πριν ξεκινήσετε τον προϋπολογισμό. Επισκεφθείτε τοπικές γκαλερί, εκθέσεις τέχνης, ωριαίες εκθέσεις και διαδικτυακές γκαλερί και δείτε διαφορετικά παραδείγματα. Τι θα μπορούσε να είναι περίπου σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας?

Δείτε τα σχέδια πληρωμών

Βρήκατε το έργο τέχνης της ζωής σας και δυστυχώς υπερβαίνει κατά πολύ τον προϋπολογισμό σας; Μην ανησυχείς. Μιλήστε με τον ιδιοκτήτη και σίγουρα θα μπορείτε να εξοφλήσετε το κομμάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν και θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων.

Να είστε δημιουργικοί όταν επιλέγετε πλαίσια

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό προκαλεί το μεγαλύτερο κόστος. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε χωρίς το πλαίσιο εντελώς, αλλά αντ ‘αυτού να κρεμάσετε το έργο τέχνης. Οι τεντωμένοι καμβάδες και οι αφίσες μπορούν να φαίνονται υπέροχα χωρίς το πλαίσιο.

Αυτή η προσέγγιση στην τέχνη είναι μια δημοφιλής τάση αυτή τη στιγμή. Γι ‘αυτό συνιστάται επίσης στους καλλιτέχνες να στρογγυλοποιήσουν τις γωνίες έτσι ώστε τα έργα τέχνης να μπορούν επίσης να κρεμαστούν χωρίς πλαίσιο. Πολλοί σχεδιαστές βασίζονται σε αυτή τη λύση στα σπίτια τους.

Αυτό που τελικά καθορίζει την τιμή

Έργα τέχνης για τον καναπέ διαμερισμάτων μοντέρνα παραδοσιακή καρέκλα

Ο καλλιτέχνης

Πρώτα απ ‘όλα, καταλήγει στη δημοτικότητα, την καριέρα και τον τομέα εργασίας ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Γνωρίστε το παρελθόν, την εκπαίδευση και τις προηγούμενες εκθέσεις τους. Τις περισσότερες φορές, οι καλλιτέχνες υπολογίζουν τις τρέχουσες τιμές τους με βάση τις προηγούμενες πωλήσεις. Μερικοί τείνουν να πουλάνε φθηνότερα και γρηγορότερα και άλλοι επιμένουν σε υψηλές τιμές και περιμένουν τους κατάλληλους αγοραστές.

Θέλετε να αποκτήσετε ένα πραγματικό έργο τέχνης σε σχετικά χαμηλή τιμή; Έχετε μια καλή ευκαιρία με τους νέους πτυχιούχους καλλιτέχνες. Πολλά εξαρτώνται επίσης από το αν αγοράζετε απευθείας από τον συγγραφέα ή από τη συλλογή. Φυσικά υπάρχει προμήθεια στη δεύτερη περίπτωση.

Το είδος του έργου τέχνης

Έργα τέχνης για το διαμέρισμα ζωγραφικής μετάβασης γκρι ξύλινο δάπεδο

Το μέσο ενός έργου τέχνης είναι θεμελιώδες για την τιμή του. Τα χαρτοποιεία είναι η φθηνότερη επιλογή και τα σχέδια κοστίζουν συνήθως λιγότερο από τους πίνακες ζωγραφικής.

Κανονικά, μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε μόνοι σας πόσο χρόνο χρειάστηκε μια τέτοια εργασία και πόσο δύσκολο ήταν να το φέρετε στον κόσμο. Έγινε κοντά ή είναι αλλιώς αδύνατο να βρεθεί ένα τέτοιο κομμάτι στην περιοχή;?

Οι φωτογραφίες είναι συνήθως φθηνότερες επειδή έρχονται σε σειρά και σπάνια μπορείτε να αγοράσετε μία μόνο φωτογραφία. Αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα, επειδή ένα έργο του φωτογράφου Andreas Gursky πωλήθηκε για 4,3 εκατομμύρια.

Μόλις γίνετε διάσημοι, και ειδικά σε διεθνές επίπεδο, οι τιμές μπορεί να εκτοξευτούν.

Πρωτοτυπία και στυλ

Έργα τέχνης για το διαμέρισμα που ζωγραφίζει φωτεινό λευκό τοίχο επίπλωσης

Συχνά ακριβώς αυτές οι δύο ιδιότητες έχουν ακραία επιρροή στην τιμή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ιμπρεσιονιστικά έργα. Τα πρωτότυπα έργα τέχνης είναι πάντα πιο ακριβά από τις εκτυπώσεις. Οι περιορισμένες εκδόσεις βρίσκονται κάπου στη μέση. Αυτά υπογράφονται και παρέχονται με έναν αριθμό.

Η τέχνη ως επένδυση

Έργα τέχνης για το σχεδιασμό διακόσμησης τοίχου υπνοδωματίου διαμερίσματος

Σύμφωνα με τους περισσότερους πωλητές, οι πωλητές για πρώτη φορά πρέπει να αποφύγουν προς το παρόν επενδυτικές αγορές. Πρέπει να το σκεφτείς πολύ και η όλη διαδικασία γίνεται πολύ αργή. Δεν γίνεται κάθε ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης αργότερα σταρ. Έτσι, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το έργο του θα είναι επιτυχές.

Στην πραγματικότητα, μόνο πολύ έμπειροι γνώστες μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια τέτοια αγορά.

Σας συνιστούμε να αγοράζετε μόνο αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Ξοδέψτε πολλά δολάρια αν το έργο τέχνης ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο. Επειδή πρέπει να ταιριάζει με τη συνολική εργασία του εσωτερικού σας σχεδιασμού.