Σπίτι κήπου σε κίτρινο φυτό σουηδικού στιλ

Μια πινελιά φρέσκου από τη Σουηδία

Όποιος έχει περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σουηδία τουλάχιστον μία φορά θα θυμάται σίγουρα τον γαλάζιο ουρανό, τα σύννεφα, το ψηλό γρασίδι και τα σπίτια στον κήπο με τις ζεστές βεράντες τους. Τα όνειρα είναι όμορφα, αλλά γιατί να μην προσπαθήσετε να διακοσμήσετε το σπίτι ή τον κήπο σας σε σουηδικό στιλ?

Pippi Longstocking και Karlsson στην ταράτσα … θυμάστε αυτούς τους ήρωες; Η πλειοψηφία από εμάς συνδέει τη Σουηδία με την Άστριντ Λίντγκρεν πάνω από όλα. Πολλές από τις ιστορίες της περιγράφουν φυσικά περιβάλλοντα στη νότια Σουηδία, όπου η συγγραφέας πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Θέλετε να μεταφέρετε ένα κομμάτι αυτής της φυσικής ομορφιάς στον κήπο σας;?

Σπίτι κήπου σε σουηδικό στιλ

Σπίτι κήπου σε είδη φυτών σουηδικού στιλ

Το κόκκινο είναι πάντα στη μόδα

Το πρώτο πράγμα που μας κάνει εντύπωση όταν ταξιδεύουμε στη Σουηδία είναι το συγκεκριμένο σκούρο κόκκινο χρώμα. Εδώ μπορείτε να το δείτε παντού – κόκκινα σπίτια, φράχτες κήπου, έπιπλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κόκκινο είναι απαραίτητο εάν θέλετε να μιμηθείτε το σουηδικό συνδυασμό χρωμάτων. Φρεσκάρετε τον ξύλινο φράχτη ή τη βεράντα με αυτή τη σκιά. Προσθέστε λευκές λεπτομέρειες για περισσότερη φρεσκάδα.

Η βεράντα με τους λευκούς τοίχους μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια υπέροχη γωνιά χαλάρωσης σε σουηδικό στιλ. Επιλέγετε τα έπιπλα και τα αξεσουάρ σύμφωνα με τον ακόλουθο κανόνα: “απλό αλλά καλόγουστο”. Βασιστείτε σε φυσικά υλικά όπως ξύλο και λινό. Διακοσμήστε τις καρέκλες κήπου με μαξιλάρια και καλύμματα. Τα έπιπλα μπαστούνι εξωτερικού χώρου και ο λειτουργικός πάγκος κήπου είναι πολύ θεματικά και κατάλληλα. Τα βασικά είναι ένας απλός σχεδιασμός, καθαρές γραμμές και μια φυσική εμφάνιση.

Συμπαγές κόκκινο υπόστεγο κήπου

Σουηδικό στιλ κήπου με αναδιπλούμενες καρέκλες

Απλότητα και ελαφρότητα

Ο σουηδικός σχεδιασμός κήπου είναι απλός και φυσικός. Στο παρτέρι θα βρείτε είδη φυτών που σχετίζονται όσο το δυνατόν πιο στενά με τα δάση και τα λιβάδια. Ροζ, κόκκινα και λευκά ζίννια, χρυσάνθεμα και πετούνιες ευδοκιμούν σε γλάστρες και ζαρντινιέρες. Λακαρισμένα αγγεία ή ξύλινα κιβώτια με πλούσιο πράσινο εξακολουθούν να ανήκουν στο σουηδικό στιλ.

– το κύριο χαρακτηριστικό του σουηδικού στυλ είναι η αντικειμενικότητα. Βάλτε φρεσκοκομμένα λιβάδια στο τραπέζι! Δίχτυα και όστρακα θα σας θυμίζουν τη θάλασσα..

– άνετη ξύλινη βεράντα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το φυσικό περιβάλλον – κάτι πολύ χαρακτηριστικό της Σουηδίας.

– Συνδυάστε λευκό και σκούρο κόκκινο – αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι πολύ αναζωογονητικός.

Τυπικός σχεδιασμός

Σπίτι κήπου με λουλούδια καρέκλας σε σουηδικό στιλ

Μεγάλο μονοπάτι για την είσοδο

Σπίτι κήπου στο μονοπάτι κήπου σουηδικού στιλ

Απολαύστε μεσημεριανό γεύμα σε εξωτερικούς χώρους

Σπίτι στον κήπο στο αίθριο τραπέζι φαγητού σε σουηδικό στιλ

Μακρύ γρασίδι

Σπίτι κήπου σε σουηδικό στυλ σχεδιασμού κήπου

Η πίσω αυλή του σουηδικού κήπου  Σχεδιάστε το σπίτι στον κήπο σε σουηδικό στιλ

Σχεδιάστε τη μικρή βεράντα σας θεματικά

Σπίτι στον κήπο σουηδική βεράντα με υψηλό γρασίδι

Οργανώστε ένα υπαίθριο πάρτι στον σουηδικό κήπο

Garden house σουηδικός κήπος πάρτι

Αγαπημένος σχεδιασμός πόρτας βαμμένος ξανά σε σκούρο κόκκινο   

Αρωματικά λουλούδια στον κήπο

Σπίτι κήπου λευκά λουλούδια σουηδικό στιλ πλούσιο φύλλωμα

Σουηδικός υδάτινος κήπος

Σπίτι στον κήπο στον σουηδικό υδάτινο κήπο

Εργαλεία και αξεσουάρ κήπου

Σουηδικό στυλ κήπου εργαλεία ρίξει κόκκινο

Λιβαδινά φυτά και λουλούδια

Σπίτι κήπου στα λιβάδια σουηδικού στιλ